Canım benim hala var dün kontrolde doktor baktı bebeklerin suyu mu acaba dedim çünkü bildiğin su gibi demi doktora da tarif ettim ısrarla progestan dedi progestan farklı bir kalıntı bırakıyor ama bu resmen su yani progestan beyaz sarımsı kapsül gibi bazen lor peynir gibi yani
Geçmiş olsun canım sağsalim kucağımıza alalım hepimiz inşallahGebeliğimi öğrendiğimden beri burdan biraz ayrı kaldım yaşadığım kanamalı durumlardan ötürü psikolojik olarak biraz etkilendim ve yıprandım ama şükürler olsun bebeğim hâlâ benimledün dr kontrolüm vardı Sat.a göre 12+5 olduk ultrasonda 1 hafta geriden geliyor ama doktor geç tutunmuş olabileceğini ve endişe etmemem gerektiğini söledi ikili test yaptırmamı söyledi ve vitamin takviyesi verdi sürece heyecanlı başladık zorlu devam ediyoruz sonucu sağlıklı ve hayırlı olsun inşaAllah cümlemiz için
Evet sezeryanla alınıyormuşBenim kullandığım hormon ilaçlarından ötürü büyüyebilir yada etkilenmeyebilir dedi benim lekelenmem ve kanamam olduğu için vajinal baktırmadım kalp atışından sonra ne durumda bilmiyorum ama tüp bebek doktorum ve aile hekimim sezeryanda aldırırsın senin için daha iyi olur bidaha kestirmezsin kendini dedii
Amin inşaAllah canım Rabbim bidaha yaşatmasın kimseyeGeçmiş olsun canım sağsalim kucağımıza alalım hepimiz inşallah
Senin tüp bebek doktorunu çok seviyoruz hepimizCanım benim hala var dün kontrolde doktor baktı bebeklerin suyu mu acaba dedim çünkü bildiğin su gibi demi doktora da tarif ettim ısrarla progestan dedi progestan farklı bir kalıntı bırakıyor ama bu resmen su yani progestan beyaz sarımsı kapsül gibi bazen lor peynir gibi yanidedim o değil bence içim rahat etsin diye bebeklerin kese suyuna baktı azalma var mı diye kese suları gayet iyi çıktı bir sorun yok dedi progestandandır dedi geçti Cuma tüp bebek doktoruma sorucam ne varsa onda var
Bende büyümesinden ve patlamasından çok korktum tüp bebek doktorum takibimi bıraktı başka doktora gittim dün oda ilk doğumun normal olsun dedi durumu anlattım bir sonraki gelmende konuşuruz dedii sanki başından savdı gibime geldiEvet sezeryanla alınıyormuş
Dikkat et
Bn kistım patlayacak ya, da dönecek dıye cok korktum
Agar kaldrma, ani dönmeler yapma dedi doktor
Valla onu nasıl bırakırım bilmiyorumSenin tüp bebek doktorunu çok seviyoruz hepimizama iki doktor da progestan demiş heralde öyledir. Su da iyiyse keselerde endişe etme
Progestanı bıraktıktan sonra bendede olmaya başladı su gibi akıntı bende sordum doktora endişe etme ped kullanma hijyenine dikkat et dedi sende sor bakalm dr. Ne dicekCanım benim hala var dün kontrolde doktor baktı bebeklerin suyu mu acaba dedim çünkü bildiğin su gibi demi doktora da tarif ettim ısrarla progestan dedi progestan farklı bir kalıntı bırakıyor ama bu resmen su yani progestan beyaz sarımsı kapsül gibi bazen lor peynir gibi yanidedim o değil bence içim rahat etsin diye bebeklerin kese suyuna baktı azalma var mı diye kese suları gayet iyi çıktı bir sorun yok dedi progestandandır dedi geçti Cuma tüp bebek doktoruma sorucam ne varsa onda var
Bırakma o doktoru hep ziyaret etValla onu nasıl bırakırım bilmiyorumevet herhalde kese suyu iyi olmasa derdi ya iyi dedi baktı ölçü etti yüzdelik oran verdi anlamadım ama progestandır o dedi korkma dedi baksana senin ki de progestan demiş normal herhalde ya. Geçen bi forumda gördüm şubat ya da Ocak anneleri galiba orada biri 15. Ya da 17. Hafta da mı ne aynı böyle su gibi su geliyor demiş ama doktoru omunda bir sorun görmemiş normal demek ki
Şimdi bende günlük pedi bıraktım bakalım değişiklik olacak mı burada Kızlar kullanmayın dedi doktorlar önermiyor genelde dediler. Aslında her WC gittiğimde değişirdim ama olabilir belki ondan dolayı. Seninde doktorun demek ki öyle dediyse ciddi bir durum değil herkeste görülebilir bir durum demek kiProgestanı bıraktıktan sonra bendede olmaya başladı su gibi akıntı bende sordum doktora endişe etme ped kullanma hijyenine dikkat et dedi sende sor bakalm dr. Ne dicek
Söylerim canım bakalım bununla nipti de danışacağım yazarım inşallahBırakma o doktoru hep ziyaret etarkadaş ol, hayatında kalsın lütfen bizim için de evet evet endişem geçti benim ama sen sorunca bana da söyle ne dedi cuma günü
Benimki genoks dedi, ama tuhaf buldu sorumu biraz erken sormuşumSöylerim canım bakalım bununla nipti de danışacağım yazarım inşallah
Bende uzun süre ped kullandım aslında. Progestan kalıntısıyla başka türlü başa çıkamadım onu bırakınca pedide bıraktım doktora söledim kullanmasaydın dedi ama kullandım ne yapayım artıkŞimdi bende günlük pedi bıraktım bakalım değişiklik olacak mı burada Kızlar kullanmayın dedi doktorlar önermiyor genelde dediler. Aslında her WC gittiğimde değişirdim ama olabilir belki ondan dolayı. Seninde doktorun demek ki öyle dediyse ciddi bir durum değil herkeste görülebilir bir durum demek ki
Benim ilk hamileligim de tüp bebekti ve doktorum bu zor elde edilmiş gebelik olduğu için kıymetli bebek riske atmak istemem sezaryen olsun dedi ben normalde direttim 39+2 ye kadr bekledim ama hiç acilmam olmadı ve bebeğin suyu azaldığı için sezeryane aldılar yani sorunsuz giden bir gebelikte normal doğum da yapabilirsin diretirsen. ama en ufak bir durumda da riske atmazsın bu hamileligim için henüz doğum yapacağım doktora karar veremedim o yüzden konuşmadıkTüp bebek ile hamile kalanlara olacak bu sorum, doktorunuz normal doğum olmaz zaten tüp bebek olduğu için sezaryan olacak dedi mi size hiç ?
Niye tuhaf buldu ki erken diye mi acabaBenimki genoks dedi, ama tuhaf buldu sorumu biraz erken sormuşum
canım benim de inanılmaz akıntım var belki de bu haftalara özeldir sürekli kontrol ediyorum bu ne diye sanki birsey akıyorCanım benim hala var dün kontrolde doktor baktı bebeklerin suyu mu acaba dedim çünkü bildiğin su gibi demi doktora da tarif ettim ısrarla progestan dedi progestan farklı bir kalıntı bırakıyor ama bu resmen su yani progestan beyaz sarımsı kapsül gibi bazen lor peynir gibi yanidedim o değil bence içim rahat etsin diye bebeklerin kese suyuna baktı azalma var mı diye kese suları gayet iyi çıktı bir sorun yok dedi progestandandır dedi geçti Cuma tüp bebek doktoruma sorucam ne varsa onda var
Evet canım çok şükür herşey yolunda hem bebişide azcık görmüş oldum. Plesenta oluşuyor bu haftalarda benimki biraz rahim ağzına yakın oluşmuş haliyle bebeğin baskısıyla yalancı kasılma olup rahimde kanama oluyormuş ilerleyen günlerde yıkarı çıkacakmış. Bu süreçte yorma kendini dedi bol bol dinlen dedi. İnşallah hızlıca yukarı çıkarKuzum ben de dün gittim biliyorsun. İçini ferah tut. Git gör rahatla
yaaaaa ultrason fotosunu atsana özelden canım. Kızlar nasıl görünüyor bir bakayım .. hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahBizim bugun belli oldu kızmış
Gonderdimmyaaaaa ultrason fotosunu atsana özelden canım. Kızlar nasıl görünüyor bir bakayım .. hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?