2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kilosu için yorum yaptım cnm benimde 33+5te 2900 çıktı bana da toplu olursa sezeryan mi olsam diyorum bakalm perşembe de kontrol var ne diyec doktor

Kılosu masallah çok guzel cnm. Ama panik bozukluk varsa nasıl spinal olacak, tam tersi genel anestezi olması gerekmezmi? Şubat dogum yapanlara bi bakim dedimde spinalden sonra, şiddetli bas agrısı, bel ve omuz agrısı dıyenler var.nyseki benim doktorum genel anestezimi kabul etti.

Kilosu için yorum yaptım cnm benimde 33+5te 2900 çıktı bana da toplu olursa sezeryan mi olsam diyorum bakalm perşembe de kontrol var ne diyec doktor
Aslında Dr bana normal dedi . 4 kilo üstü olur muhtemelen ama sıkıntı olmaz normal yapalım demişti ama ben korktum canım ya o yüzden söyledim sana bırakıyorum dedi öyle karar verdik . Yani yapan yapıyor kendine güveniyorsan normal doğum en iyisidir tahminimce

Genel anestezide uyanırken sıkıntı olabiliyormuş bi de daha çok ağrı oluyormuş . Spinalde en ağrılı zamanlar uyusuk geçiyormuş ve bebeğinle ilgilenebiliyormussun . Bi de genel anestezi bebeğe geçiyormuş . O konu üzerinde değil de daha çok normal doğum ve sezeryan kararlaması üzerinde durduk

Anldm cnm bende 3500 3700 fln derse sezeryan istiyorum cnku ilk kızım 2880 grmdi çok zor olsu vakumlu alınmak zorunda kaldı kendime güvenmiyorum o yüzden 3 kg olmayanı zor cikarttm

Hepsinin avantajı da vaaar dezavantajı da .. bi şekilde olacak Allah’ın izniyle . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun da hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza allım bebeklerimizi

Sizin makat ağrısı ondandır o zaman benim de kasılmam olunca oluyor baskı yapıyor sanırım kafası da baş aşagı

Benim her yerim çatlak içinde göğsüm kollarım karnım kalçam her yerim aklına gelebilecek. Hem kilodan hemde genetikten kaynaklı ve mor mor kalın bi şekilde çatlaklarım. Bikini üstüm bile çatladı yani düşünün. Ama hepsi beyazlaşcakmış Allahın izniyle zayıflayınca da incelirler görünmezler bence sıkma canını. Sıkma ki intihar modumu açmıyım her yerim bölündü

Mal mıdır nedir sanane yani o kadar özendiysen yap bir tane daha, sende benim gibi olursun inşallah ozmn özendiğin herşeyi yaparsın deseydin
Bide karnın hiç belli olmuyo var ben tesettürlüyüm abla normalde de çok bol.giyerim dedim bı açtım göbeğimi de sustu ondan sonra gerçekten sen hiç kusmadin dedikten sonra mide yanmalarim başladı çok zorlanıyorum hayırlısıyla bitseydi şu zamanım eve gecseydim daha boya yapılacak büyük temizlik yapılacak sanki çok varmış gibi ama çok az kalmış gibi

Uyanırken bnde sıkıntı olmuyorda, uyandıgın an evet kesi acısı çok oluyor, sonra bna hemen kalçadan iğne yapmışlardı, acı dinmişti.

Belirgin canım yaa evet kırmızı kırmızı
Canım ben şu çatlak nasıl birşey anlamıyorum bazen benim oluyor bazen kayboluyor çatlak mı değil mi bilmiyorum. Kuzum su ne kadar içiyorsun suda önemli. Ama zaten canım önlemi aldın kremini sürdün olsun sakın takılma çoğu doğumda sonra geçer, bende var mı yok mu anlayamıyorum çatlak nasıl birsey onuda anlamıyorum

Uyanırken bnde sıkıntı olmuyorda, uyandıgın an evet kesi acısı çok oluyor, sonra bna hemen kalçadan iğne yapmışlardı, acı dinmişti.
Çarşamba bende konuşacağım, normal istemiyorum, genel anestezi istiyorum. Bakalım ne diyecek doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…