- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 39
Atayım cnmCanım bunun linkini atar mısın .Hepsiburada da arama yaptım çıkmadı bende
Canım bunun linkini atar mısın .Hepsiburada da arama yaptım çıkmadı bende
Kilosu için yorum yaptım cnm benimde 33+5te 2900 çıktı bana da toplu olursa sezeryan mi olsam diyorum bakalm perşembe de kontrol var ne diyec doktorSelam kızlar bugğn kontrol vardı ilk kez nst ye girdim . 34+5 iz şuan ama benim 38 hafta gözüküyor . Yaklaşık 3 kg . Panik bozukluğum olduğu için spinal anestezi ile sezeryana karar verdik 26-27-28 Şubat seç birini dedi :)
Kılosu masallah çok guzel cnmSelam kızlar bugğn kontrol vardı ilk kez nst ye girdim . 34+5 iz şuan ama benim 38 hafta gözüküyor . Yaklaşık 3 kg . Panik bozukluğum olduğu için spinal anestezi ile sezeryana karar verdik 26-27-28 Şubat seç birini dedi :)
Aslında Dr bana normal dedi . 4 kilo üstü olur muhtemelen ama sıkıntı olmaz normal yapalım demişti ama ben korktum canım ya o yüzden söyledim sana bırakıyorum dedi öyle karar verdik . Yani yapan yapıyor kendine güveniyorsan normal doğum en iyisidir tahminimceKilosu için yorum yaptım cnm benimde 33+5te 2900 çıktı bana da toplu olursa sezeryan mi olsam diyorum bakalm perşembe de kontrol var ne diyec doktor
Genel anestezide uyanırken sıkıntı olabiliyormuş bi de daha çok ağrı oluyormuş . Spinalde en ağrılı zamanlar uyusuk geçiyormuş ve bebeğinle ilgilenebiliyormussun . Bi de genel anestezi bebeğe geçiyormuş . O konu üzerinde değil de daha çok normal doğum ve sezeryan kararlaması üzerinde durdukKılosu masallah çok guzel cnm. Ama panik bozukluk varsa nasıl spinal olacak, tam tersi genel anestezi olması gerekmezmi? Şubat dogum yapanlara bi bakim dedimde spinalden sonra, şiddetli bas agrısı, bel ve omuz agrısı dıyenler var.nyseki benim doktorum genel anestezimi kabul etti.
Anldm cnm bende 3500 3700 fln derse sezeryan istiyorum cnku ilk kızım 2880 grmdi çok zor olsu vakumlu alınmak zorunda kaldı kendime güvenmiyorum o yüzden 3 kg olmayanı zor cikarttmAslında Dr bana normal dedi . 4 kilo üstü olur muhtemelen ama sıkıntı olmaz normal yapalım demişti ama ben korktum canım ya o yüzden söyledim sana bırakıyorum dedi öyle karar verdik . Yani yapan yapıyor kendine güveniyorsan normal doğum en iyisidir tahminimce
Hepsinin avantajı da vaaar dezavantajı da .. bi şekilde olacak Allah’ın izniyle . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun da hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza allım bebeklerimiziKılosu masallah çok guzel cnm. Ama panik bozukluk varsa nasıl spinal olacak, tam tersi genel anestezi olması gerekmezmi? Şubat dogum yapanlara bi bakim dedimde spinalden sonra, şiddetli bas agrısı, bel ve omuz agrısı dıyenler var.nyseki benim doktorum genel anestezimi kabul etti.
Gördün mü cnm attım linlk amaCanım bunun linkini atar mısın .Hepsiburada da arama yaptım çıkmadı bende
Teşekkür ederim kuzumGördün mü cnm attım linlk ama
Canım ben 25 kilo aldım çatlamadım çok şükür dermoderm kakaolu bi krem var ondan kullanıyorum bi dene belki daha çok çatlağı önler en azındanBelirgin canım yaa evet kırmızı kırmızı
Amaaan boşver kör topal anlaşıyoruzBenimde anlatma bazen o kadar kolay sözleri anlatamıyorumki unutuyorum
Sizin makat ağrısı ondandır o zaman benim de kasılmam olunca oluyor baskı yapıyor sanırım kafası da baş aşagıBende oluyor ara ara sankı altıma sıçtım sıçıcam modunda oluomama bi bakıyorum gaz gelmiş oluyor sonra ama bende hemoroid var hemide nur topu gibi iki tane olmuşlar
Yok kız 20 kılo aldım daha çatlamadım ortadan ikiye merak etmeen fazla harita alanın genişliyor ama zaman içinde geçiyor o çatlaklar, çok çok lazer tedavisi olursunok rahatsız olursan takma yani mankenlik yapmıyorsan sorun değil
Şu kadın mevzusuna gelince gerçekten çok uyuz oluyorum, hayır dışarda çalışsalar yemek parası ceplerinden artı kahvesi çayı cebinden üstüne üstlük çalışma saatleri belli öyle kafalarına göre yemek molası verdım sürem bıttı vs diyemezler, her bokun parasını biz ödüyoruz birde trip atıyorlar ulan ev temiz olsa seni niye çağırayım mal mıyım ben, bir gün biri söylendi böyle dedim daha kafayı yemedim param da cebime batmıyor temız eve seni niye çağırayım gelme bir daha diye hayır birde dedikoduları bitmiyor, normalde insanları aşağılamam vs ama böyle yapanlara yapacaksın patron çalışan ilişkisini bilecekler yüz verince astar istiyorlar çünkü benim ki tanıdık bir aile dostumuzun eşi saolsun sıkıntı olmuyor çoğunlukla ama olduğunda da söylüyorum yani yapıyorsa parasıyla yapıyor, hayır birde kebaptan aşağı yemıyorlar tüm gün gelıyorlar sabah kahvaltı öğlen yemek çay kahve iyi valla üstünede dünyanın parasını al valla benden çok kazanıyorlar
Benim her yerim çatlak içinde göğsüm kollarım karnım kalçam her yerim aklına gelebilecek. Hem kilodan hemde genetikten kaynaklı ve mor mor kalın bi şekilde çatlaklarım. Bikini üstüm bile çatladı yani düşünün. Ama hepsi beyazlaşcakmış Allahın izniyle zayıflayınca da incelirler görünmezler bence sıkma canını. Sıkma ki intihar modumu açmıyım her yerim bölündüAlt karnım çatladı canım. Hem de çok çatlamış aşırı üzgünümkız bi de 9 kilo aldım ben yaaa . Demek ki 20 kilo falan alsam ortadan ikiye bölüncekmişim
Hahahah ayy çok güldüm bunayaa bana da dün geldi . Giderken öldüm bittim diye diye gitti ne yapayım yani hiçbir şey yapamıyorum şu ara :)
Bide karnın hiç belli olmuyo var ben tesettürlüyüm abla normalde de çok bol.giyerim dedim bı açtım göbeğimi de sustu ondan sonra gerçekten sen hiç kusmadin dedikten sonra mide yanmalarim başladı çok zorlanıyorum hayırlısıyla bitseydi şu zamanım eve gecseydim daha boya yapılacak büyük temizlik yapılacak sanki çok varmış gibi ama çok az kalmış gibiMal mıdır nedir sanane yani o kadar özendiysen yap bir tane daha, sende benim gibi olursun inşallah ozmn özendiğin herşeyi yaparsın deseydin
Hepsi buradadan aldıysan rahatlıkla iade edersin begenmezsenTeşekkür ederim kuzuminşallah iyi çıkar aldım şimdi
Uyanırken bnde sıkıntı olmuyorda, uyandıgın an evet kesi acısı çok oluyor, sonra bna hemen kalçadan iğne yapmışlardı, acı dinmişti.Genel anestezide uyanırken sıkıntı olabiliyormuş bi de daha çok ağrı oluyormuş . Spinalde en ağrılı zamanlar uyusuk geçiyormuş ve bebeğinle ilgilenebiliyormussun . Bi de genel anestezi bebeğe geçiyormuş . O konu üzerinde değil de daha çok normal doğum ve sezeryan kararlaması üzerinde durduk
Canım ben şu çatlak nasıl birşey anlamıyorum bazen benim oluyor bazen kayboluyor çatlak mı değil mi bilmiyorum. Kuzum su ne kadar içiyorsun suda önemli. Ama zaten canım önlemi aldın kremini sürdün olsun sakın takılma çoğu doğumda sonra geçer, bende var mı yok mu anlayamıyorum çatlak nasıl birsey onuda anlamıyorumBelirgin canım yaa evet kırmızı kırmızı
Çarşamba bende konuşacağım, normal istemiyorum, genel anestezi istiyorum. Bakalım ne diyecek doktorumUyanırken bnde sıkıntı olmuyorda, uyandıgın an evet kesi acısı çok oluyor, sonra bna hemen kalçadan iğne yapmışlardı, acı dinmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?