- 16 Mart 2022
- 3.290
- 3.268
- 83
- 33
Deneyemiycem ki doğuma kadarHepsi buradadan aldıysan rahatlıkla iade edersin begenmezsen
Görüş bakalım cnm, genelde doktorlar spinal yanlısı oluyorlar, birde 2 hastaneye sordum genel ile dogum olursa farklı fıyat (daha uygun) spinalde daha fazla para alınıyor, onuda sor bakalım, bnada haber verÇarşamba bende konuşacağım, normal istemiyorum, genel anestezi istiyorum. Bakalım ne diyecek doktorum
Şu saatten sonra ne yapsam da önüne geçemem canım yaa. Lierac almıştım bitesiye kadar onu kullanırım işteCanım ben 25 kilo aldım çatlamadım çok şükür dermoderm kakaolu bi krem var ondan kullanıyorum bi dene belki daha çok çatlağı önler en azından
YaaBenim her yerim çatlak içinde göğsüm kollarım karnım kalçam her yerim aklına gelebilecek. Hem kilodan hemde genetikten kaynaklı ve mor mor kalın bi şekilde çatlaklarım. Bikini üstüm bile çatladı yani düşünün. Ama hepsi beyazlaşcakmış Allahın izniyle zayıflayınca da incelirler görünmezler bence sıkma canını. Sıkma ki intihar modumu açmıyım her yerim bölündü
Canım anlamama gibi bir ihtimalin olamaz çatlssaydın. Ben çok su içmiyordum belki o yüzden olmuş olabilir. Ama genetik de çok etkiliymiş bizim aile çatır çatır çatlamış zaten farklı bir sonuç beklemiyordumCanım ben şu çatlak nasıl birşey anlamıyorum bazen benim oluyor bazen kayboluyor çatlak mı değil mi bilmiyorum. Kuzum su ne kadar içiyorsun suda önemli. Ama zaten canım önlemi aldın kremini sürdün olsun sakın takılma çoğu doğumda sonra geçer, bende var mı yok mu anlayamıyorum çatlak nasıl birsey onuda anlamıyorum
Çok güzel 34 ü doldurmana ne kalmıs ki çok da erken sayılmayan hafta hatta benim bi ablam tam 34 de doğurdu bebisi 3.4 saat küvözde kaldı sonra verdiler şuan 1.90 boyunda liseye gidiyorİnşallah kuzum sağ salim gelsinler sağlıklabugün 33+2 deyim cuma günü gelirlerse o gün 34+1 oluyorum. 34+0 tam perşembe günü. Doktorum erken göreyim bu pazartesi yine bi gel diye mesaj attı şimdi bu pazartesi 33+4 de tekrar bi görecekmiş
Benim ki de aşırı hıçkırıyor doktora sordum normal dedi ama bi başladımı 10 fln suruyo bir de bizim gibi geniş aralıkla deil hızlı hızlı hıckırıkKızlar ya bir günde kaç kere hıçkırıyor sizin bu bebeler, anam benimki çok oluyor birde başlayınca durmuyor baya uzun sürüyor. Tam çiş torbamın orda pıt pıt pıt bir garip oluyor içim valla. İyi bişi mi bu kadar hıçkırması acababilgisi olan var mı hiç araştırmadım da
Ben de öyleyim, kalk gez suç iç tuvalete git nizami şekilde son bir kaç zamandır o bu derken uyku da gidiyor anca 7 gibi geri dalış :)Kızlar her gece fit 5 de uyanıyorum bebek kıpır kıpır sanırım doğunca da bu saatlerde uyanacak belli oldu bidaha da uyumak 7 yi buluyor
Şu anda nasılsın canım?Kızlar çok feci bi sanciyla uyandim ne oldugunu bilmiyorum yalanci sanci olabilirmi ilk defa yasadim ben bunu gelimden girdi karnima dogru gaz sancisi gibi birseydi uykumdan uyandirdi benisimdi kalktim oturdum daha hafif vuruyor ara ara
Aynen valla her gece sağa sola dönerken bile uyanıyordum sanki 10 dk aralıklarla uyuyordum, hamile yastığı biraz yardımcı oldu da daha uzun uyuyabiliyorum bu ara neyse ki. Bebek de parti veriyor gece 3'ten sonra nedir anlamadım bu işiBen de öyleyim, kalk gez suç iç tuvalete git nizami şekilde son bir kaç zamandır o bu derken uyku da gidiyor anca 7 gibi geri dalış :)
Canım nasıl oldun şimdi gectimi sancinKızlar çok feci bi sanciyla uyandim ne oldugunu bilmiyorum yalanci sanci olabilirmi ilk defa yasadim ben bunu gelimden girdi karnima dogru gaz sancisi gibi birseydi uykumdan uyandirdi benisimdi kalktim oturdum daha hafif vuruyor ara ara
Canım inşallah kilo alır şekerin yoksa nesquikli süt iç bol bol, birde günde iki tane muz ye. Neden kilo alımı durdu tansiyon mu var sende deKızlar cuma günü kontrol e geldik artık 34+5 haftaliktik sadece karın cevrsinde zayıflık var bebek hiç kilo almamis 1780 gram hala yatış verdi 2 hafta takip edecekmis ciğer geliştirici iğne vurulduk 24 saat arayla 2 doz nidalat de veriyorlar bu sabah hareket lerinde azalma hissettim doktora sordum şimdi biraz azalma olabilir dedi ama çok korkuyorum bişey olacak diye 2 kiloyu geçse bari şuan 35 hafta olduk 37 haftaya kadar kilo alır mı sizce dua edin ne olur bana
İnşallah en hızlı şekilde kilo alsın . Bol bol kaşar peynir, muz, ceviz tüket. Daha önce burada da konuşulmuştu ciğer geliştiriciler de bebeğin hareketlerinde azalma yapıyor diye. İnşallah en güzel haberleri alKızlar cuma günü kontrol e geldik artık 34+5 haftaliktik sadece karın cevrsinde zayıflık var bebek hiç kilo almamis 1780 gram hala yatış verdi 2 hafta takip edecekmis ciğer geliştirici iğne vurulduk 24 saat arayla 2 doz nidalat de veriyorlar bu sabah hareket lerinde azalma hissettim doktora sordum şimdi biraz azalma olabilir dedi ama çok korkuyorum bişey olacak diye 2 kiloyu geçse bari şuan 35 hafta olduk 37 haftaya kadar kilo alır mı sizce dua edin ne olur bana
İlla ki belli olur ama incelirse göze batmaz kalın kalırsa sıkıntıŞu saatten sonra ne yapsam da önüne geçemem canım yaa. Lierac almıştım bitesiye kadar onu kullanırım işte
Yaane kadar sürede beyazlıcak acaba bi de beyazlaşınca da belli olmaz inşallah
Canım anlamama gibi bir ihtimalin olamaz çatlssaydın. Ben çok su içmiyordum belki o yüzden olmuş olabilir. Ama genetik de çok etkiliymiş bizim aile çatır çatır çatlamış zaten farklı bir sonuç beklemiyordum
İlkinde ben de catladim ama bebek doğup karnım toparlandiktan sonra ve beyazladiginda neredeyse hiç belli değildi ya. Hatta kalinlar bile göze batmiyordu yani kaldı ki ben de takıntılı biriyim hiç sorun dahi etmedim şahsen.Şu saatten sonra ne yapsam da önüne geçemem canım yaa. Lierac almıştım bitesiye kadar onu kullanırım işte
Yaane kadar sürede beyazlıcak acaba bi de beyazlaşınca da belli olmaz inşallah
Canım anlamama gibi bir ihtimalin olamaz çatlssaydın. Ben çok su içmiyordum belki o yüzden olmuş olabilir. Ama genetik de çok etkiliymiş bizim aile çatır çatır çatlamış zaten farklı bir sonuç beklemiyordum
Selam canım bende yaptırmak istiyorum ama 40 tl den aşağı fiyat alamadım hiç :/ kendim yapacak enerjide bulamıyorum da sen nereden fiyat aldın paylaşır mısınKızlar hediyelik yaptırmış mıydınız? Ben kolonya yanına da kahve olan ikiliyi yaptırmak istiyorum fiyat 28 tl diyor . Siz daha uyguna yaptırdıysanız link atın lütfen . Not: kendim paketlicem falan diyordum ama artık onla uğraşamam :)
Ya ben hiç yaptırmak istemiyorumKızlar hediyelik yaptırmış mıydınız? Ben kolonya yanına da kahve olan ikiliyi yaptırmak istiyorum fiyat 28 tl diyor . Siz daha uyguna yaptırdıysanız link atın lütfen . Not: kendim paketlicem falan diyordum ama artık onla uğraşamam :)
Ben de bu kez yapmiycam, ilkinde yaptım ama çok da elzem değilmiş gerçekten öyle hissettim sonrasındaYa ben hiç yaptırmak istemiyorumbana saçma geliyor düğünümde bile laf olsun diye nikah hediyesi zoraki yaptırdım :) En fazla hayırlı olsuna gelene güzel bir çikolata alırım ikram ederim. Şimdi benim ziyaretlere gidip aldıklarım sağda solda kullanılmadan duruyor sonra tozlanıp bir şey olunca hop gözden kayboluyor dolap süsü desen, niye canım benim dolapta başka insanların ismi var kafasındayım Yaptıramaz kalırsa da boşver yani hiç bence elzem bir şey değil. Bebeğe kendine bir şey al :) hediye vermediler diye ayıplayacaklarını sanmıyorum trendsel şeyler bunlar:) ama sen uğraşmayı seviyorsan içinden geliyorsa tabi bir şey diyemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?