2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım neden kilo almıyor doktorun ne diyor?süt muz ceviz kaşar kefir kabak çekirdeği yumurta bunlardan bol bol ye İn şa Allah alır

Aynen öyle, düğün dernek doğumda canımız burnumuza geliyor masraf zirvede :) kimin ne hediye yaptırdığı inan hiç aklımda değil aldıklarım. Boşa eziyet :) zaten doğuruyorsun sezaryen veya normal başlı başına bir olay tek derdimiz o olacak değil ya, keyfini çıkar geç :) ben de senin gibi düşünüyorum evde o şekilde gelen olursa ağırlarım

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah, üzülme, bu kilolarla ilgili ultrasonda hesaplama üzerine yanılma payı da var. Yani birebir tutmuyor daha kilolu doğan da çok duydum ben doktorun dediğinden. Tedbir alıyor doktor onun iyiliği için.

Selam canım bende yaptırmak istiyorum ama 40 tl den aşağı fiyat alamadım hiç :/ kendim yapacak enerjide bulamıyorum da sen nereden fiyat aldın paylaşır mısın
Bu sete 28 tl dedi canım

Yaa magnet falan bana da saçma geliyor dediğin gibi ama ne bilim şu şekilde bi hediyelik yaptırsam mı diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_7085.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 109
Canım inşallah kilo alır şekerin yoksa nesquikli süt iç bol bol, birde günde iki tane muz ye. Neden kilo alımı durdu tansiyon mu var sende de
Ya o nesquikli süt zararlı değil dünyanın şekeri katkı maddesi var bebek fos kilo almaz mı onla yani ödem kilosu olmaz mı hep yazıyorlar görüyorum ama sorayım dedim ben normalde de içirmiyorum çocuğuma da

Maşallah aynen canım doktor zaten yüzde 70 küveze girmeyebilirler 34 görürsek dedi yani belli olmuyor küvet işleri doğunca anlayabiliriz sadece dedi

Ben yaptırdım da aslında yapmayacaktım kolonya çikolata yaptım o da sırf kv kafasına göre hediyelik dağıtmasın diye. Nikahımda kafasına göre bizim alakasız bi fotomuzu magnet olarak dağıtmıştı bize sormadan o yüzden müdahale olmasın diye kendim bari içime sinen bir şey yapayım dedim basitinden. Kolonya hazırladım bir de 100 lü hastanede dağıtmak için çikolata

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun ciğer geliştirici de hareketsizlik yapıyor bende de olmuştu

Kızlar çok feci bi sanciyla uyandim ne oldugunu bilmiyorum yalanci sanci olabilirmi ilk defa yasadim ben bunu gelimden girdi karnima dogru gaz sancisi gibi birseydi uykumdan uyandirdi beni simdi kalktim oturdum daha hafif vuruyor ara ara
İyi misin canım şimdi nasıl oldun

Canım inşallah sağlicakla kucağına alırsın bebeklerini,çok şükür sagliklisiniz , Allah'ım izniyle de bugünlere elinden geleni fazlasına yaparak geldin , inşallah kızlarıni mis gibi koklayacagin günlerde gelir

Böyle istiyorsan 2 3 ay once bu fiyatti suan ne kadar oldu bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_1496.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 100
İnşallah faydası olur bu hafta yi sagsaglim atlatsak bı kilo alarak

Hıçkırık bende de oluyor canım, aynen uzun ve şık sık bide , hafif pıt pıt şeklinde , bende sormuştum büyüyor normal demişti

Canım inşallah kilo alır şekerin yoksa nesquikli süt iç bol bol, birde günde iki tane muz ye. Neden kilo alımı durdu tansiyon mu var sende de
Yok tansiyonum normal hep 11/7 lerde dediklerinin hepsini yaklaşık bir aydır düzenli yiyorum ceviz badem dahil doktor kan akisida güzel dedi şenlik bişey değil dedi artık o yüzden ciğer geliştirici vurdurdu kendi çok az kilo alarak devam ediyor bu sebeple erken alabilir yinede 37 görsek iyi olur dedi

Anladım canım rabbim yardımcın olsun inşallah kilo alır son iki hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…