Canım neden kilo almıyor doktorun ne diyor?süt muz ceviz kaşar kefir kabak çekirdeği yumurta bunlardan bol bol ye İn şa Allah alırKızlar cuma günü kontrol e geldik artık 34+5 haftaliktik sadece karın cevrsinde zayıflık var bebek hiç kilo almamis 1780 gram hala yatış verdi 2 hafta takip edecekmis ciğer geliştirici iğne vurulduk 24 saat arayla 2 doz nidalat de veriyorlar bu sabah hareket lerinde azalma hissettim doktora sordum şimdi biraz azalma olabilir dedi ama çok korkuyorum bişey olacak diye 2 kiloyu geçse bari şuan 35 hafta olduk 37 haftaya kadar kilo alır mı sizce dua edin ne olur bana
Aynen öyle, düğün dernek doğumda canımız burnumuza geliyor masraf zirvede :) kimin ne hediye yaptırdığı inan hiç aklımda değil aldıklarım. Boşa eziyet :) zaten doğuruyorsun sezaryen veya normal başlı başına bir olay tek derdimiz o olacak değil ya, keyfini çıkar geç :) ben de senin gibi düşünüyorum evde o şekilde gelen olursa ağırlarımBen de bu kez yapmiycam, ilkinde yaptım ama çok da elzem değilmiş gerçekten öyle hissettim sonrasındadediğin gibi çikolata alıp dağıtırım yalnızca. zaten eve gelene de bizde baklava ikram ediliyor. E yeter işte
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah, üzülme, bu kilolarla ilgili ultrasonda hesaplama üzerine yanılma payı da var. Yani birebir tutmuyor daha kilolu doğan da çok duydum ben doktorun dediğinden. Tedbir alıyor doktor onun iyiliği için.Kızlar cuma günü kontrol e geldik artık 34+5 haftaliktik sadece karın cevrsinde zayıflık var bebek hiç kilo almamis 1780 gram hala yatış verdi 2 hafta takip edecekmis ciğer geliştirici iğne vurulduk 24 saat arayla 2 doz nidalat de veriyorlar bu sabah hareket lerinde azalma hissettim doktora sordum şimdi biraz azalma olabilir dedi ama çok korkuyorum bişey olacak diye 2 kiloyu geçse bari şuan 35 hafta olduk 37 haftaya kadar kilo alır mı sizce dua edin ne olur bana
Bu sete 28 tl dedi canımSelam canım bende yaptırmak istiyorum ama 40 tl den aşağı fiyat alamadım hiç :/ kendim yapacak enerjide bulamıyorum da sen nereden fiyat aldın paylaşır mısın
Yaa magnet falan bana da saçma geliyor dediğin gibi ama ne bilim şu şekilde bi hediyelik yaptırsam mı diye düşünüyorumYa ben hiç yaptırmak istemiyorumbana saçma geliyor düğünümde bile laf olsun diye nikah hediyesi zoraki yaptırdım :) En fazla hayırlı olsuna gelene güzel bir çikolata alırım ikram ederim. Şimdi benim ziyaretlere gidip aldıklarım sağda solda kullanılmadan duruyor sonra tozlanıp bir şey olunca hop gözden kayboluyor dolap süsü desen, niye canım benim dolapta başka insanların ismi var kafasındayım Yaptıramaz kalırsa da boşver yani hiç bence elzem bir şey değil. Bebeğe kendine bir şey al :) hediye vermediler diye ayıplayacaklarını sanmıyorum trendsel şeyler bunlar:) ama sen uğraşmayı seviyorsan içinden geliyorsa tabi bir şey diyemem :)
Bende şimdi yazdım bakalım ne diyecekcikileta he söylemeyi unuttum bir de kargo ücreti alıcıya ait . Bizim 75 tl kargo ücreti çıkıyormuş mesela
Ya o nesquikli süt zararlı değil dünyanın şekeri katkı maddesi var bebek fos kilo almaz mı onla yani ödem kilosu olmaz mıCanım inşallah kilo alır şekerin yoksa nesquikli süt iç bol bol, birde günde iki tane muz ye. Neden kilo alımı durdu tansiyon mu var sende de
MaşallahÇok güzel 34 ü doldurmana ne kalmıs ki çok da erken sayılmayan hafta hatta benim bi ablam tam 34 de doğurdu bebisi 3.4 saat küvözde kaldı sonra verdiler şuan 1.90 boyunda liseye gidiyor
Benim ki de aşırı hıçkırıyor doktora sordum normal dedi ama bi başladımı 10 fln suruyo bir de bizim gibi geniş aralıkla deil hızlı hızlı hıckırık
Çok güzel olmuş canımBen kendim yaptım tanesi 10 tlye geldi 50 tane yaptım
Ben yaptırdım da aslında yapmayacaktım kolonya çikolata yaptım o da sırf kv kafasına göre hediyelik dağıtmasın diye. Nikahımda kafasına göre bizim alakasız bi fotomuzu magnet olarak dağıtmıştı bize sormadan o yüzden müdahale olmasın diye kendim bari içime sinen bir şey yapayım dedim basitinden. Kolonya hazırladım bir de 100 lü hastanede dağıtmak için çikolataKızlar hediyelik yaptırmış mıydınız? Ben kolonya yanına da kahve olan ikiliyi yaptırmak istiyorum fiyat 28 tl diyor . Siz daha uyguna yaptırdıysanız link atın lütfen . Not: kendim paketlicem falan diyordum ama artık onla uğraşamam :)
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun ciğer geliştirici de hareketsizlik yapıyor bende de olmuştuKızlar cuma günü kontrol e geldik artık 34+5 haftaliktik sadece karın cevrsinde zayıflık var bebek hiç kilo almamis 1780 gram hala yatış verdi 2 hafta takip edecekmis ciğer geliştirici iğne vurulduk 24 saat arayla 2 doz nidalat de veriyorlar bu sabah hareket lerinde azalma hissettim doktora sordum şimdi biraz azalma olabilir dedi ama çok korkuyorum bişey olacak diye 2 kiloyu geçse bari şuan 35 hafta olduk 37 haftaya kadar kilo alır mı sizce dua edin ne olur bana
İyi misin canım şimdi nasıl oldunKızlar çok feci bi sanciyla uyandim ne oldugunu bilmiyorum yalanci sanci olabilirmi ilk defa yasadim ben bunu gelimden girdi karnima dogru gaz sancisi gibi birseydi uykumdan uyandirdi benisimdi kalktim oturdum daha hafif vuruyor ara ara
Canım inşallah sağlicakla kucağına alırsın bebeklerini,çok şükür sagliklisiniz , Allah'ım izniyle de bugünlere elinden geleni fazlasına yaparak geldin , inşallah kızlarıni mis gibi koklayacagin günlerde gelirKızlar doktordan çıktık şükür o kadar kalabalıktı ki anlatamam tüp bebek de olunca transfer falan vardı baya bekledik. Neyse çok şükür iyiyiz
Rahim uzunluğum 19 mm di en son ama dünkü yaşadığımız olaydan sonra rahim uzunluğum 1 cm artık yani hoşgeldin doğum artıkdoktorum cumaya kadar doğurursun dedi. Artık uzunluk kalmamış açılmada başlayacak şimdi dedi evde küçük küçük kasılmalar olur sonra iyice şiddetlenerek vurur dedi küçükler bile açılmayı tetikler büyük vurdukça açar dedi suyun gelir cumaya kadar dedi. Su gelmeden almam bebekleri dedi. Ama bu tabloda cumaya kadar suyun zaten gelir tutamazsın dedi. Gribini geçirmeye çalış bebişlerin için dedi %70 küveze girmeyebilirler bir ihtimal dedi ultrasonda göbekleri inip kalkıyordu nefes egzersizi bu iyi bir şey dış ortama hazırlanıyorlar ciğer geliştirici de yapmıştık zaten dedi. Girseler bile 1 hafta kalırlar o da emme refleksi + sarılık için dedi yoksa kiloları biri 2200 diğeri 2100 olmuş kötü bir kiloda değiller şükür dedi. Arada kasılmalarım oluyor zaten onları artık durduramayız rahim incelmiş bir şey kalmamış rahimde dedi. Akşamları büyük sancı vurur bir anda öyle bir durumda gece oksapar vurma sakın dedi şiddetli sancılarda oksapar vurmadan doğumhanaye gel bundan sonra evde saatlerce bekleme rahim çünkü direk açılır kısalacak bir mesafe kalmadı rahimde evde suyun gelir yoksa dedi çekinme bugünden sonra direk gel cumaya kadar da tutmaya çalış dedi tam 34 hafta istiyorum ama olmazsa da stres olma her şey yolunda dedi. Öyle kızlar Allahın izniyle inşallah cumaya kadar kavuşmuş olacağız Allahım büyüktür inşallah sağ salim gelsinler istiyorum sadece tek duam sağlıkla doğmaları
Böyle istiyorsan 2 3 ay once bu fiyatti suan ne kadar oldu bilmiyorumKızlar hediyelik yaptırmış mıydınız? Ben kolonya yanına da kahve olan ikiliyi yaptırmak istiyorum fiyat 28 tl diyor . Siz daha uyguna yaptırdıysanız link atın lütfen . Not: kendim paketlicem falan diyordum ama artık onla uğraşamam :)
İnşallah faydası olur bu hafta yi sagsaglim atlatsak bı kilo alarakSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah, üzülme, bu kilolarla ilgili ultrasonda hesaplama üzerine yanılma payı da var. Yani birebir tutmuyor daha kilolu doğan da çok duydum ben doktorun dediğinden. Tedbir alıyor doktor onun iyiliği için.
İnşallah sağ saglim bı kavussak varsın zayıf doğsun inşallah bu hafta gelişimi iyi gider rabbim hepimizin yardımcısı olsunÇok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun ciğer geliştirici de hareketsizlik yapıyor bende de olmuştu
Hıçkırık bende de oluyor canım, aynen uzun ve şık sık bide , hafif pıt pıt şeklinde , bende sormuştum büyüyor normal demiştiÇok güzel 34 ü doldurmana ne kalmıs ki çok da erken sayılmayan hafta hatta benim bi ablam tam 34 de doğurdu bebisi 3.4 saat küvözde kaldı sonra verdiler şuan 1.90 boyunda liseye gidiyor
Benim ki de aşırı hıçkırıyor doktora sordum normal dedi ama bi başladımı 10 fln suruyo bir de bizim gibi geniş aralıkla deil hızlı hızlı hıckırık
Yok tansiyonum normal hep 11/7 lerde dediklerinin hepsini yaklaşık bir aydır düzenli yiyorum ceviz badem dahil doktor kan akisida güzel dedi şenlik bişey değil dedi artık o yüzden ciğer geliştirici vurdurdu kendi çok az kilo alarak devam ediyor bu sebeple erken alabilir yinede 37 görsek iyi olur dediCanım inşallah kilo alır şekerin yoksa nesquikli süt iç bol bol, birde günde iki tane muz ye. Neden kilo alımı durdu tansiyon mu var sende de
Anladım canım rabbim yardımcın olsun inşallah kilo alır son iki haftaYok tansiyonum normal hep 11/7 lerde dediklerinin hepsini yaklaşık bir aydır düzenli yiyorum ceviz badem dahil doktor kan akisida güzel dedi şenlik bişey değil dedi artık o yüzden ciğer geliştirici vurdurdu kendi çok az kilo alarak devam ediyor bu sebeple erken alabilir yinede 37 görsek iyi olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?