Başka bı yerinde gelişim geriliği varmı dedim hayır dedi sadece kilo alımı zayıf karın çevresinde zayıflık var dedi şükür binada varsın doğsun yeterki sağlıklı sıhhatli olsundaSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah, üzülme, bu kilolarla ilgili ultrasonda hesaplama üzerine yanılma payı da var. Yani birebir tutmuyor daha kilolu doğan da çok duydum ben doktorun dediğinden. Tedbir alıyor doktor onun iyiliği için.
Bu sete 28 tl dedi canım
Yaa magnet falan bana da saçma geliyor dediğin gibi ama ne bilim şu şekilde bi hediyelik yaptırsam mı diye düşünüyorum
Amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunda zayıf olsun doğunca kilo alır elbetAnladım canım rabbim yardımcın olsun inşallah kilo alır son iki hafta
Ayrıca anahtarlık sayısı biraz az gibi geldi(60 tane yaptırmıştım) ek olarak şu an ahşap boncuktan Yıldız anahtarlık yapmaya başladım , o kadar kolay ki yapmak, düşünebilirsiniz siz de.Ben bu anahtarlıklardan yaptırdım,1 ayı geçti yaptıralı,tanesi 18 tl idi. Kolonya şişelerini de kendim alıp Eyüp Sabri Tuncer’in litrelik kokusunu sevdiğim bir kolonyasından doldurdum.
Bende doktoruma hediye vereceğim canım hangi sayfa aklımda bulunsun çok hoşKızlar doktoruna böyle bir hediye yaptırmak isteyen varsa gardropstan küçük işletme buldum normalden biraz daha uyguna yapıyor sipariş verdim bakalım bu hafta gelecek güzel içime sinerse önereceğimhediyeleşmeyi çok severim anı kalsın canım doktoruma
Ne kadara yaptırdın canım ben hacı şeriften ismine doktor çikolatası yaptırmıstımKızlar doktoruna böyle bir hediye yaptırmak isteyen varsa gardropstan küçük işletme buldum normalden biraz daha uyguna yapıyor sipariş verdim bakalım bu hafta gelecek güzel içime sinerse önereceğimhediyeleşmeyi çok severim anı kalsın canım doktoruma
Bipunchci diye sayfa kuzum gardropsta buldum instagramda da 3bin falan takipçisi var bakalım gelsin güzel olursa hemen yazacağım burayaBende doktoruma hediye vereceğim canım hangi sayfa aklımda bulunsun çok hoş
Kuzum instagram da bikac sayfaya sordum 400 500 fiyat verdiler buldugum sayfa 280e yaptıNe kadara yaptırdın canım ben hacı şeriften ismine doktor çikolatası yaptırmıstım
Ay benim kaynananın ismiBen kendim yaptım tanesi 10 tlye geldi 50 tane yaptım
Senin kaynana tam trol ya aahhshshBen yaptırdım da aslında yapmayacaktım kolonya çikolata yaptım o da sırf kv kafasına göre hediyelik dağıtmasın diye. Nikahımda kafasına göre bizim alakasız bi fotomuzu magnet olarak dağıtmıştı bize sormadan o yüzden müdahale olmasın diye kendim bari içime sinen bir şey yapayım dedim basitinden. Kolonya hazırladım bir de 100 lü hastanede dağıtmak için çikolata
Malesef doktorumu bu kadar sevmiyorum ahshdhKızlar doktoruna böyle bir hediye yaptırmak isteyen varsa gardropstan küçük işletme buldum normalden biraz daha uyguna yapıyor sipariş verdim bakalım bu hafta gelecek güzel içime sinerse önereceğimhediyeleşmeyi çok severim anı kalsın canım doktoruma
Tabi çok zararlı eşim bir kaç defa aldı kesinlikle yasakladım eve girmicek dedim hele çocuğuma hiç yedirmemYa o nesquikli süt zararlı değil dünyanın şekeri katkı maddesi var bebek fos kilo almaz mı onla yani ödem kilosu olmaz mıhep yazıyorlar görüyorum ama sorayım dedim ben normalde de içirmiyorum çocuğuma da
Ben de vermiyorum, zararlı tabiki kendim de yemiyorum. Sadece tarım kredide bir tane gevrek var 0 şeker, hurma pekmezi ile tatlandırılmış bir şey. Tadı güzel değil pekYa o nesquikli süt zararlı değil dünyanın şekeri katkı maddesi var bebek fos kilo almaz mı onla yani ödem kilosu olmaz mıhep yazıyorlar görüyorum ama sorayım dedim ben normalde de içirmiyorum çocuğuma da
Ayy hiç sevmem oyle insan bende bi güler yüz şakalaşma rahatlatma beklerim benimde 3 ay gittigim doktor proftu o da soguktu isini guzel yapiyodu ama hizli hizli sevmedim degistirdim bu gittigim cok tatli ultrason oncesi gobegimi seviyo konusuyo sonra basliyo bakmayaMalesef doktorumu bu kadar sevmiyorum ahshdh
Tek seferlik dün gittiğim doktor bile nasıl sevecen nasıl güler yüzlüydü. Herkes sevdiği işi yapsın gerçekten ya. Başladım artık gidiyorum diye değiştirmedim ama yani duvar gibi
Tabi öyle. Dün gittiğim kadın da aynı şekilde öyle pozitif ki iki saat bebeğin yüzünü görmek için uğraştı durdu, espriler yapıyor falan. Sevin işte şu işiAyy hiç sevmem oyle insan bende bi güler yüz şakalaşma rahatlatma beklerim benimde 3 ay gittigim doktor proftu o da soguktu isini guzel yapiyodu ama hizli hizli sevmedim degistirdim bu gittigim cok tatli ultrason oncesi gobegimi seviyo konusuyo sonra basliyo bakmayazaten gozlerinden anlasiliyo kadinin bebek sevgisi ama senin 2. Ya belki basta ondan önemsememişsindir
Ayy ben bunu çok beğendimKızlar doktoruna böyle bir hediye yaptırmak isteyen varsa gardropstan küçük işletme buldum normalden biraz daha uyguna yapıyor sipariş verdim bakalım bu hafta gelecek güzel içime sinerse önereceğimhediyeleşmeyi çok severim anı kalsın canım doktoruma
Valla bence insanlarla muhattaplık gerektiren her işe senelik sınav eğitim ders birşeyler verilmesi lazım zaten özellikle öğretmen ve doktorlaraTabi öyle. Dün gittiğim kadın da aynı şekilde öyle pozitif ki iki saat bebeğin yüzünü görmek için uğraştı durdu, espriler yapıyor falan. Sevin işte şu işikaldı ki dün çok yoğundu bana bile öğle arası baktı. Benimki de gülmüyor aha böyle gülerse de kız ilk muayenelerimde o kadar tatlıydı ki sonradan böyle oldu. Hep böyle olsa gitmezdim gerçekten
Ay bende mayıs annesiyim bende aynı hep buralardayım. Yazmıyorum pek ama hep süreçlerinizi takip ediyorum çok heyecanlı vallahiİnşallah kazasız belasız sağlıkla huzurla kavuşursun kızlarınamayıs annesiyim ama sizleri hep okuyorum çok aşinayım sürece okurken ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum, çok güzel geçsin inşallah her şey sizin için
1 kere öyle cok fazla yokladi canim ama ben hayatimda yasamadim boyle birsey esim icerde yatiyordu ben kizimla bas bas bagirdim esime yetis dogruyorum galiba diye kimildayamadim yerimdenŞu anda nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?