2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Başka bı yerinde gelişim geriliği varmı dedim hayır dedi sadece kilo alımı zayıf karın çevresinde zayıflık var dedi şükür binada varsın doğsun yeterki sağlıklı sıhhatli olsunda

Eklentiler

• 8A733D43-7CCD-4A97-BF9C-9113ED8DA4D4.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 106
  • F1133DE9-EFFD-43DF-8119-0ABB6CB5C89C.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 82
Ben bu anahtarlıklardan yaptırdım,1 ayı geçti yaptıralı,tanesi 18 tl idi. Kolonya şişelerini de kendim alıp Eyüp Sabri Tuncer’in litrelik kokusunu sevdiğim bir kolonyasından doldurdum.
Ayrıca anahtarlık sayısı biraz az gibi geldi(60 tane yaptırmıştım) ek olarak şu an ahşap boncuktan Yıldız anahtarlık yapmaya başladım , o kadar kolay ki yapmak, düşünebilirsiniz siz de.

Eklentiler

• image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar doktoruna böyle bir hediye yaptırmak isteyen varsa gardropstan küçük işletme buldum normalden biraz daha uyguna yapıyor sipariş verdim bakalım bu hafta gelecek güzel içime sinerse önereceğim hediyeleşmeyi çok severim anı kalsın canım doktoruma

Eklentiler

• IMG_1450.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 101
Bende doktoruma hediye vereceğim canım hangi sayfa aklımda bulunsun çok hoş

Ne kadara yaptırdın canım ben hacı şeriften ismine doktor çikolatası yaptırmıstım

Ben kendim yaptım tanesi 10 tlye geldi 50 tane yaptım
Ay benim kaynananın ismi
Senin kaynana tam trol ya aahhshsh

Malesef doktorumu bu kadar sevmiyorum ahshdh
Tek seferlik dün gittiğim doktor bile nasıl sevecen nasıl güler yüzlüydü. Herkes sevdiği işi yapsın gerçekten ya. Başladım artık gidiyorum diye değiştirmedim ama yani duvar gibi

Tabi çok zararlı eşim bir kaç defa aldı kesinlikle yasakladım eve girmicek dedim hele çocuğuma hiç yedirmem

Ben de vermiyorum, zararlı tabiki kendim de yemiyorum. Sadece tarım kredide bir tane gevrek var 0 şeker, hurma pekmezi ile tatlandırılmış bir şey. Tadı güzel değil pek normalini bilmediği için arada ondan alıyorum yiyor

Ayy hiç sevmem oyle insan bende bi güler yüz şakalaşma rahatlatma beklerim benimde 3 ay gittigim doktor proftu o da soguktu isini guzel yapiyodu ama hizli hizli sevmedim degistirdim bu gittigim cok tatli ultrason oncesi gobegimi seviyo konusuyo sonra basliyo bakmaya zaten gozlerinden anlasiliyo kadinin bebek sevgisi ama senin 2. Ya belki basta ondan önemsememişsindir

Tabi öyle. Dün gittiğim kadın da aynı şekilde öyle pozitif ki iki saat bebeğin yüzünü görmek için uğraştı durdu, espriler yapıyor falan. Sevin işte şu işi kaldı ki dün çok yoğundu bana bile öğle arası baktı. Benimki de gülmüyor aha böyle gülerse de kız ilk muayenelerimde o kadar tatlıydı ki sonradan böyle oldu. Hep böyle olsa gitmezdim gerçekten

Ayy ben bunu çok beğendim ben doktorumun asistanına bile hediye almak istiyorum bir defa doktoruma kitap aldım dedi çok seviyorum okumayı bende aldım çok mutlu oldu şimdide bilmiyorum ikisine ne alayım

Valla bence insanlarla muhattaplık gerektiren her işe senelik sınav eğitim ders birşeyler verilmesi lazım zaten özellikle öğretmen ve doktorlara zor ama imkansiz değil yoksa gerçekten isini sevmeyen ayagi geri geri giden insanlara denk gelmek cok sinir bozucu

Reactions: The
Ay bende mayıs annesiyim bende aynı hep buralardayım. Yazmıyorum pek ama hep süreçlerinizi takip ediyorum çok heyecanlı vallahi şubat anneleri şuan çatır çatır doğuruyordur ama bende mart annelerine daha işanayım o yüzden hep bi gözüm burda Rabbim her birinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…