- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Sizin fotoğrafları magnet mi yaptırmışBen yaptırdım da aslında yapmayacaktım kolonya çikolata yaptım o da sırf kv kafasına göre hediyelik dağıtmasın diye. Nikahımda kafasına göre bizim alakasız bi fotomuzu magnet olarak dağıtmıştı bize sormadan o yüzden müdahale olmasın diye kendim bari içime sinen bir şey yapayım dedim basitinden. Kolonya hazırladım bir de 100 lü hastanede dağıtmak için çikolata
Teşekkürler canımBöyle istiyorsan 2 3 ay once bu fiyatti suan ne kadar oldu bilmiyorum
Aslında kendim hazırlasam baya bir ucuza gelecek ama kalkmaya takatim yokBen bu anahtarlıklardan yaptırdım,1 ayı geçti yaptıralı,tanesi 18 tl idi. Kolonya şişelerini de kendim alıp Eyüp Sabri Tuncer’in litrelik kokusunu sevdiğim bir kolonyasından doldurdum.
1 kere öyle cok fazla yokladi canim ama ben hayatimda yasamadim boyle birsey esim icerde yatiyordu ben kizimla bas bas bagirdim esime yetis dogruyorum galiba diye kimildayamadim yerimdenİyi misin canım şimdi nasıl oldun
1 kere öyle cok fazla yokladi canim ama ben hayatimda yasamadim boyle birsey esim icerde yatiyordu ben kizimla bas bas bagirdim esime yetis dogruyorum galiba diye kimildayamadim yerimdenCanım nasıl oldun şimdi gectimi sancin
Tabi çok zararlı eşim bir kaç defa aldı kesinlikle yasakladım eve girmicek dedim hele çocuğuma hiç yedirmem
O kadar zararlı mı kızlar ya ne biliyim bende forumdalarda gördüm hep kilo aldırmak isteyenler öneriyordu kendileri de içiyorlardı hatta Şubat grubunda da gördüm arkadaşta iki haftam var kilo alır mı diyince söyledim sadece şeker varsa içilmemeli diye duydum çok zararlı bişey olduğunu bilmiyorumYa o nesquikli süt zararlı değil dünyanın şekeri katkı maddesi var bebek fos kilo almaz mı onla yani ödem kilosu olmaz mıhep yazıyorlar görüyorum ama sorayım dedim ben normalde de içirmiyorum çocuğuma da
Çok güzelllBen kendim yaptım tanesi 10 tlye geldi 50 tane yaptım
Yaa topları da mı zararli şuan çok üzgünümBen de vermiyorum, zararlı tabiki kendim de yemiyorum. Sadece tarım kredide bir tane gevrek var 0 şeker, hurma pekmezi ile tatlandırılmış bir şey. Tadı güzel değil peknormalini bilmediği için arada ondan alıyorum yiyor
Tecrübeli annelerimiz daha iyi bilir ama sanki yazdığın şeyler tuvalet sıkıntısı gibi geldiSu sancı sayacımı nedir onu nasıl tutuyoruz ya, az once asırı karnım ağrıdı vs tuvalete gittim ilkin bişi yapamadım 10 dakka sonra tekrar aynı ağrı oldu, normal tuvaletime cıktım ama biraz ıkındım galıbasımdı kasıklarıma vuran ve vajınama vuran bir ağrı var midemde bulanıyor panıkte yapmak istemıyorum ama bebekte arada vuruyor ya da ittiyor bilmiyorum, bir sıcak basıyor bir üşüyorum panikte yapmak istemiyorum ama sabah kahvaltıyı çok kaçırdım uzun zamandır ondan mı oldu ki
Kuzum bende gördüm yazdılar işte kilo aldırıyor ama ben almadım zaten doğal dediğimiz yiyecekleri alıyoruz ama yine diyoruz acaba doğalmı gerçektenO kadar zararlı mı kızlar ya ne biliyim bende forumdalarda gördüm hep kilo aldırmak isteyenler öneriyordu kendileri de içiyorlardı hatta Şubat grubunda da gördüm arkadaşta iki haftam var kilo alır mı diyince söyledim sadece şeker varsa içilmemeli diye duydum çok zararlı bişey olduğunu bilmiyorumama yalan yok ben toplarından yiyorum ara ara çok severim aseriyorum onu adet zamanım yaklaştığında bi tatlı krizi vuruyor
Tuvaletede çıktım kuzum ya yerime gelıp uzanayım dedim uzandıktan sonra sol kasığımda baskı hissettim bebeğin kemikleri sanki bastırıyor gibiydi, ilk oğlumda doğuruyorum sanıp acilen hastaneye gıtmıstım tuvalete gırınce bir mutluluk ifadesiyle çıkıp, eşime bişeyim kalmadı sancı mancı hersey geçti demiştim ama bunda tuvalete cıkmamdan sonra olduTecrübeli annelerimiz daha iyi bilir ama sanki yazdığın şeyler tuvalet sıkıntısı gibi geldiyani bende öyle oluyor açıkçası .
Bende durumlar hep böyle canım kabızlık yaşadığım için sancı olduğuna sanmıyorumSu sancı sayacımı nedir onu nasıl tutuyoruz ya, az once asırı karnım ağrıdı vs tuvalete gittim ilkin bişi yapamadım 10 dakka sonra tekrar aynı ağrı oldu, normal tuvaletime cıktım ama biraz ıkındım galıbasımdı kasıklarıma vuran ve vajınama vuran bir ağrı var midemde bulanıyor panıkte yapmak istemıyorum ama bebekte arada vuruyor ya da ittiyor bilmiyorum, bir sıcak basıyor bir üşüyorum panikte yapmak istemiyorum ama sabah kahvaltıyı çok kaçırdım uzun zamandır ondan mı oldu ki
Asla ağzına sokmam çocuğun fos o gevrekler, ne doyuruculuğu var ne bir vucuda faydası, normal süt içse daha faydalıKuzum bende gördüm yazdılar işte kilo aldırıyor ama ben almadım zaten doğal dediğimiz yiyecekleri alıyoruz ama yine diyoruz acaba doğalmı gerçektenBirde bu instaqramda görüyorum sabah sabah çocuklarına yediriyorlar sanki sağlıklı bir kahvaltı gibi
Kabız değilim canım ya çıktım tuvalete, sabahtan beri bebek kendını karnımın duvarına çok dayıyor onu hissediyorum ağır gelıyor baya hatta yürüyemiyorum fazlaBende durumlar hep böyle canım kabızlık yaşadığım için sancı olduğuna sanmıyorum
Aynen öyle ben şimdi çok büyük konuşuyorum bazen ama çalıştığım kadarıyla marketten hiçbir şey almıcam çocuğuma kendim yapıyorum zaten arada diyorum onlardan yediririmAsla ağzına sokmam çocuğun fos o gevrekler, ne doyuruculuğu var ne bir vucuda faydası, normal süt içse daha faydalı
Doğrudur kuzum ne biliyim ben hamilelikten önce çok yerdim mısır gevregini aşırı seviyorum çocukluğumdan beri hatta tozu varya onu kaşık kaşık yerdim öyle süte falan katmadanKuzum bende gördüm yazdılar işte kilo aldırıyor ama ben almadım zaten doğal dediğimiz yiyecekleri alıyoruz ama yine diyoruz acaba doğalmı gerçektenBirde bu instaqramda görüyorum sabah sabah çocuklarına yediriyorlar sanki sağlıklı bir kahvaltı gibi
Biliyorum çıktın bende çıktıktan sonra biraz ağrım oluyor sonra geçiyor gebelikten öncede aynısını yaşadığım için alıştım..sen uzan bak gör geciyormuKabız değilim canım ya çıktım tuvalete, sabahtan beri bebek kendını karnımın duvarına çok dayıyor onu hissediyorum ağır gelıyor baya hatta yürüyemiyorum fazla
Valla bende bu doktor suyun iyi dediğinden abartmaya başladım ve tartıya baktım artık 15 kiloyu aldım 16 yoldaDoğrudur kuzum ne biliyim ben hamilelikten önce çok yerdim mısır gevregini aşırı seviyorum çocukluğumdan beri hatta tozu varya onu kaşık kaşık yerdim öyle süte falan katmadanbizim evde çocuk ben gibiyim
Hayırlı olsun. Katlanması hafifliği vs nasıl? Önerir misiniz?Ayy kızlar bir kaç saat dışarda alışverişe çıktık eşimle. Artık zorlandığımı hissediyorum yorulmuşum fenaBebek arabamızı aldık oto koltuk özellikli pusetiyle Kraft kenya. İnşallah bebişle de kolay sürerim. Bu modelden alan var mı aranızda.
Kız sanki fare zehri o kadarda abartmayın ona gelene kadar neler yiyoruz o kadar keyfimiz de olsunAsla ağzına sokmam çocuğun fos o gevrekler, ne doyuruculuğu var ne bir vucuda faydası, normal süt içse daha faydalı
Ondan sonra alerjik bünyeli bir çocuk sahibi olursunAynen öyle ben şimdi çok büyük konuşuyorum bazen ama çalıştığım kadarıyla marketten hiçbir şey almıcam çocuğuma kendim yapıyorum zaten arada diyorum onlardan yediririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?