2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Altına imzamı atarım bu postun.
Bir tek ben böyle anormal düşünüyorum sanıyordum, siz de varmışsınız
Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum teşekkürler

Anladım canım devam ediyor mu hala bi yokla bakalım kendini

biryenianneadayi cnm 50 adet şişe, yapışkan sticker ve 2 lt kolonya 500 tl tuttu. İçine kolonya doldurcam bnde
Ne güzel hallettiniz hepiniz şu hediye işini ya

Keyfin olsun kuzum valla ben hayatında göreceğin en pimpirikli ve sağlıklı yeme alışkanlığı olan biri olarak benim bile canım hep bu aralar sağlıksız şeyler istiyor vücut istiyor ne yapacaksın arada bir şey olmaz deyip yiyorum ki ben çok fazla takıntılı biri olmama rağmen yiyorum yani geçenlerde yazmıştım halka tatlı canım istedi Allah'ım yemesem ölecek gibiydim en son çocukken yediğim şeye aşerdim resmen bir de burada da yazmıştım bebeğimin kilo alımı yavaşlamıştı buraya da yazmıştım bir arkadaş oreolu şeysiden önerdi aldım valla o kadar et süt yumurta sebze meyve tüketiyorum arada da bunlardan bir şey olmaz bence

Merhaba, bakın ben şöyle bir uygulama (Kasılmalar) buldum. Tabii denemedim ama denemek isterseniz görselini bırakayım

Eklentiler

• 1000011897.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 1000011896.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 68
Ben de sevemedim ya güzel iletişim kuramıyorum doktorumla nedense . Ama eşim seviyor o muhabbet kurabildi. Aynı senin gibi başladım diye devam ettim .etraftan öneren de olduğu için iyidir diye bırakmadım

Reactions: The
Ben de böyle düşünüyorum o yüzden çikolata bile yaptırmadım sadece hastanenin yakınında burada çok ünlü bir tatlıcı var oradan baklava yaptıracağız onu ikram edeceğiz gelenlere, bir de buzluğa börek sarma vs yaptı annemler onu getirecekler hastaneye gelen gidene ikram olur işte bu kadar. Mevlidi yapılacak o zaman hediye yaptıracağız onda da küre içinde tespih ve zikirmatik hediye edeceğiz. Magnet bana da saçma geliyor ben açıkçası gittiğim nişan ya da nikahlarda dağıttıklarında almıyorum bile asmam dolabıma

Ondan sonra alerjik bünyeli bir çocuk sahibi olursun bu çocuk illaki dışarıdan bir paket ürünü yiyecek ve yediği gibi vücut reaksiyon gösterecek ben bu kadar abartilmasini da doğru bulmuyorum
Paketli gıda var paketli gıda var şimdi içeriği gerçekten çok kötü o bahsettiklerinizin. Benimki henüz 2 yaşında, büyüdükçe istemesem de kendi bir şekilde gider alir tabi ama en azından ben koruyabildigim kadar koruyorum şimdilik. Şimdiye kadar mesela hiç gidip çikolata şeker vs almadım. Yalnızca zuber falan yiyor içeriği temiz diye. Tavuk konusunda da haklısın ben market tavuğu almayalı uzun zaman oluyor, kız çocuklarında erken ergenliğe bile sebebiyet veriyor tavuklar. Ayda yılda bir dışardan yersek tadiyor mecburen o kadar. Onun dışında ilaçsız doğal tavuklar da var, fiyatı biraz daha yüksek tabi.

Yerinde olsam bu mevlüt işine hiç girmem, hele ki hastalık döneminde kuzum. Birinci derece yakınlarımızdan bile hastalık geçebilir ki mevlüde kimler kimler geliyor genelde ya. Onun yerine bir hayır yapmak, akika kurbanı kesmek veya sadaka vermek falan daha mantıklı geliyor bana

Ondan sonra alerjik bünyeli bir çocuk sahibi olursun bu çocuk illaki dışarıdan bir paket ürünü yiyecek ve yediği gibi vücut reaksiyon gösterecek ben bu kadar abartilmasini da doğru bulmuyorum
Allah korusun kız ne diyorsunkardeşimin kızları dişleri şimdiden bile berbat durumda hepsinin sebebi çok fazla market ürünleri yiyorlar..bir yaşa kadar çocuk evimdeyken çalıştığım kadarıyla yedirmicem sonra zaten dışarda çör çöp yeyicekler en azından diyorum temeli sağlam olsun..

Kızlar bugün son aylarda ortaya çıkan “yuvalama içgüdüsünü” öğrendim biraz araştırayım neymiş dedim. Daha fazla temizlik yapma, buzdolabını düzenleme dolapları tekrar dizme ev düzeninde değişiklik yapma yani kısacası daha fazla temizlik ve düzen demekmiş. Çok şaşırdım çünkü ben bu ara durmadan deli giib temizlik yapıyorum ve iki gün önce ilk defa eşime salonun şeklini değiştirttim sizde de çıktı mı ya bu içgüdüsel şey ?

Hemen yapmayacağım canım bebek toparlar ben toparlarım havalar ısınır yazın başında düşünüyorum sonra da tatile gideceğiz zaten tatil öncesi yaparım diye düşünüyorum çünkü bebek görmesine gelmek isteyenler olacak illa ve ben de gelmelerini istemiyorum dediğin gibi korkuyorum hastalıktan vs. Ben de mevlide gelin toparlanmış oluruz deyip tarih vermek istiyorum yoksa her gün gelen giden olur

Saol kuzumm ohh sana da afiyet olsun çok zararlı dedi kızlar onlar da haklı ama işte modern şehir hayatı ne kadar cikaricaksin hayatından canın çekince aşırıya kaçmadan tuketmekmek yine en iyisi ama ben kendim için soyleyim hayatımdan tamamen cikaramam keza çocuğumda ara ara yer çünkü çevremde gözlemlediğim çocuğu kapsül içinde gibi tamamen bunlardan uzak tutunca da alerjik bünyeye sahip oluyorlar sonra okula özel yemeğini yapıp götürmek zorunda kalan anne arkadaşlarım var öyle de olmuyor gercekten vücudun onuda tanıması lazım bence

Aa bende yaz basi istiyorum hem bebek ele avuca gelir hem hastaliklar azalır ama çok mu geç olur falan diye aklım gidip geliyordu şuan seninde aynı düşünmene sevindim

Aa bende yaz basi istiyorum hem bebek ele avuca gelir hem hastaliklar azalır ama çok mu geç olur falan diye aklım gidip geliyordu şuan seninde aynı düşünmene sevindim
Ben de öyle düşünüyorum canım büyüsünler biraz daha iyi olur önce 40ında düşünüyordum sonradan da vazgeçtim yaz yakın zaten havalar ısınsın bebiş de büyüsün daha iyi olur diye düşündüm okullar kapanmadan hemen önce yapacağım ki millet tatile gitmeden gelen görsün

Maalesef öyle canım ben çok dikkat ederim normalde yememe içmeme beyaz ekmek pirinç makarna bile yemem misal ama hamilelikte sonlara doğru bana bir şey oldu canım hep sağlıksız şeyler istiyor önce vücudumu kirletiyormuş gibi hissediyordum yalan yok ama arada ufak ufak yiyorum artık yapacak bir şey yok canım istiyor

Altına imzamı atarım bu postun.
Bir tek ben böyle anormal düşünüyorum sanıyordum, siz de varmışsınız
Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum teşekkürler
Bende varımkiminse mevlitten olan hediyeleri mesela ben saklamıyorum ve sanmıyorum kimse benimkini evinde saklasınÇıkolata aldım yeter

Nesquikte o sağlıklı içeriklerden olaydı ya bende diyorum bebeğe kilo aldirdigina göre reklamlari dogruymus ilk defa bı paket ürünü sağlıklı olabilir diye düşünmüştüm deminde yazdım ya şehir hayatı yaşıyoruz neticede kuzum bilerek bilmeyerek illaki tüketiyoruz ve çocuklarımızda illaki tüketecek seninde dedigin gibi, bu ekonomide de tavuğun özelini getirtecek güç herkeste yok işte napalim Allah'a emanet yaşıyoruz işte kız herşeyin içinde bişey var baksana

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…