benim de akımtım çok artmakla beraber rahimde bir baskı hissediyorum( sizlerde de var mı ( sanki rahmim dolu dolu kese tamamen oraya inip orayı kapatmış gibi ama ağrım sancım yok sadece doluluk hissi
benim de akımtım çok artmakla beraber rahimde bir baskı hissediyorum( sizlerde de var mı ( sanki rahmim dolu dolu kese tamamen oraya inip orayı kapatmış gibi ama ağrım sancım yok sadece doluluk hissi
Evet canım çok şükür herşey yolunda hem bebişide azcık görmüş oldum. Plesenta oluşuyor bu haftalarda benimki biraz rahim ağzına yakın oluşmuş haliyle bebeğin baskısıyla yalancı kasılma olup rahimde kanama oluyormuş ilerleyen günlerde yıkarı çıkacakmış. Bu süreçte yorma kendini dedi bol bol dinlen dedi. İnşallah hızlıca yukarı çıkar
Olmuyor ben yapıyorum insülin direncim var yapmak zorundayım, oturup tabak tabaj yemıyorum canım çekıncr ucundan bakıyprum nefsımı körüyorum yetıyor kı gunde 2 ana 3 de ara öğünüm var aç kalmıyorsun
Aynen benimde öyle , bende diyetisyenden destek alıyorum, insülin direnci ve kilo durumundan 12+5 olduk şimdiye kadar kilo almadım ama bakalım sağlıklı ilerler inşallah hepimizin
Benimde dermoid kist bekarken laporoskopik alınmıştı gene çıktı aynı zamanda bir de myom var , bende 12+5 haftadayım, benimde sezeryan ile alınabilir dedi doktor ağır olur mu acaba hem doğum hem ameliyat bakalım perinatoloji doktorun kararı
Aynen benimde öyle , bende diyetisyenden destek alıyorum, insülin direnci ve kilo durumundan 12+5 olduk şimdiye kadar kilo almadım ama bakalım sağlıklı ilerler inşallah hepimizin
Bilemiyorumm Ama ben doktoruma güveniyorum tüp bebek doktorum zaten o süreçte de olabildiğince az ilaç ve iğne kullandım gerekli görmediği fazladan hiçbir şey yapmıyor
Bu progestan birikmesi progestan kullananlarda mı olur ki sadece. Ben kullanmıyorum ama progesteron hormonu salgılanıyor yine de ondan da bi birikme olur mu ki
Bu progestan birikmesi progestan kullananlarda mı olur ki sadece. Ben kullanmıyorum ama progesteron hormonu salgılanıyor yine de ondan da bi birikme olur mu ki
Arkadaşlar birrşey daha sorucam eşimin elinde Bez vardı karşıdan geliyordu ayy nasıl korktuysam bi bağırdım ALLAH korusun bebişe olumsuz etkisi olmaz demi böyle başlarda yaşayıp hamileliği sağlıkla ilerleyen varmı hemen su içtim Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın Çok Aminnn
Benim randevumda pazartesi, ben progestan kullanmadığım halde akıntım çok. İnşallah bebeğin heyecanına kapılıp unutmam akıntıyı sormayı. Geçen sefer öyle oldu bebek iyi çıkınca alıklaştım ne soracağımı unuttum hep. Bu sefer şikayetlerimi yazıp gideyim bari