- 16 Mart 2022
- 3.514
- 3.359
- 83
- 33
Kendini telkin et canım bişey olmadığına dair. dışarıda olup biteni işitmez ama senin korkuyla salgıladığın hormonlardan etkilenir .sen rahatlarsan o da rahatlarArkadaşlar birrşey daha sorucam eşimin elinde Bez vardı karşıdan geliyordu ayy nasıl korktuysam bi bağırdım ALLAH korusun bebişe olumsuz etkisi olmaz demi böyle başlarda yaşayıp hamileliği sağlıkla ilerleyen varmı hemen su içtim Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın Çok Aminnn
Anladım canımm olmamıştır değilmi geçen haftada olmuştu ama çok ŞÜKÜR dün ultrasonda keseyi ve bebek oluşumunu gördük insan genede tedirgin oluyor akşam oldu uyudum sonrasında ALLAH isteyen herkesi seni beni bebeğimize sağlıkla kavuştursun Çok AminnnKendini telkin et canım bişey olmadığına dair. dışarıda olup biteni işitmez ama senin korkuyla salgıladığın hormonlardan etkilenir .sen rahatlarsan o da rahatlar
Hepimize oluyorBenim randevumda pazartesi, ben progestan kullanmadığım halde akıntım çok. İnşallah bebeğin heyecanına kapılıp unutmam akıntıyı sormayı. Geçen sefer öyle oldu bebek iyi çıkınca alıklaştım ne soracağımı unuttum hep. Bu sefer şikayetlerimi yazıp gideyim bari
Ben de öğretmenim ve gerçekten çok meyvesini yedim yardım konusundaBen de öğrencimin ablası diyetisyen ondan yardım alacağım. Ama henüz midem hala harika değil herşeyi yiyemiyorum. O yüzden bekliyorum
Bi de daha yeni hamilelik,bişey olmazAnladım canımm olmamıştır değilmi geçen haftada olmuştu ama çok ŞÜKÜR dün ultrasonda keseyi ve bebek oluşumunu gördük insan genede tedirgin oluyor akşam oldu uyudum sonrasında ALLAH isteyen herkesi seni beni bebeğimize sağlıkla kavuştursun Çok Aminnn
Bi de daha yeni hamilelik,bişey olmazben de yaşıyorum aynı korkuları. Yolda mesela dalgın oluyorum aniden bi korna sesi , ya da arkadan sessiz biri geliyor aniden gelince korkuyorum. Amin canım amiiin Allah korusun bebeklerimizi de bizi de
Çok Aminnn Canımmİnsan panik oluyor Çok dikkat etmem gerekicek sanırım ama yeni bebek şimdi daha da paniğim ayy Şöyle kalp atışını gördüm ama bide duyayım Yeni gelişiyor ya o yüzden ALLAH ın izniyle rahatlıycam ALLAH isteyen herkese sana bana sağlıkla Kucamıza almayı Nasip etsin canımm Çok Aminnn
Burda 9du karındanKaç haftalık, karından mı vajinal mi çekildi
Ben kullanıyorum orda korkulacak hiçbir şey yok doktor söylediyse kullanınAranızda fitil kullanan oldu mu acaba ? Bana doktor verdi ama ben kullanmaya korkuyorum açıkçası ama akıntım da arttı.
Son adet tarihiniz nedir tam anlayamadım :) hoşgeldinizKızlar ben 8 hafta 4 günlüğüm.beni gruba dahil edermisiniz bazı uygulamada 31 mart gorunuyor. Bat 1 temmuz sat 13 temmuz kese 5+2 kalp atışı 6+5
O aşağıya baskı olayını bende sordum canım doktoruma özellikle WC de sanki otururken ya da atakta aşağı baskı hissediyorum dedim doktorum kese büyüdüğü için size öyle gelir alışana kadar dedi her ihtimalde rahim ağzı uzunluğunu ve açılma var mı yok mu onu kontrol etti bir sorun çıkmadı şükür rahim büyüyordur size baskı gibi geliyordur dedi. Akıntı zaten hepimizin tek derdi galibabenim de akımtım çok artmakla beraber rahimde bir baskı hissediyorum( sizlerde de var mı ( sanki rahmim dolu dolu kese tamamen oraya inip orayı kapatmış gibi ama ağrım sancım yok sadece doluluk hissi
Yaa en iyisi doktorumla bu konuyu konuşmak olacak sanırım, sağlıkla gelsinler önemli olan o tabi en nihayetinde .Ewet canım banada öle söylendi ama asla olmaz demedi sadece bayadır beklemişsiniz bide lekelenmem çok olmuştu transferden sonra hatta 8 9 haftaya kadar bile oldu ara ara. Ne bebeği nede kendi sağlığını tehlikeye atma dedi bende tamam dedm kide kistim var sezeryanda alınacak nasipse
Son adet baslangicim 1 temmuz yumurtlama 13 temmuz yaşım 41 9 yasinda kızım var :)Son adet tarihiniz nedir tam anlayamadım :) hoşgeldiniz
Anladım tabii ki de riske atmam illaki normal doğuracağım diye bir düşüncem yok doktorumla bir konuşacağım sağlıklı dünyaya gelsin de önemli olan o .Benim ilk hamileligim de tüp bebekti ve doktorum bu zor elde edilmiş gebelik olduğu için kıymetli bebek riske atmak istemem sezaryen olsun dedi ben normalde direttim 39+2 ye kadr bekledim ama hiç acilmam olmadı ve bebeğin suyu azaldığı için sezeryane aldılar yani sorunsuz giden bir gebelikte normal doğum da yapabilirsin diretirsen. ama en ufak bir durumda da riske atmazsın bu hamileligim için henüz doğum yapacağım doktora karar veremedim o yüzden konuşmadık
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahSon adet baslangicim 1 temmuz yumurtlama 13 temmuz yaşım 41 9 yasinda kızım var :)
Banada aynı şekilde zaten ilişki asla yok. sürekli uzanır haldeydim. Kaçıncı haftaya kadar sürecek bakalım.Amin kuzum inşallahbana da öyle dedi yorulma, bol su iç, ilişki yasak dedi
İlk çocuk mu olacak? Kaç kilosun kilo aldın mı göbeğin çıktı mı? Ben 59-59.5kg ve biraz göbeğim çıktı gibiAaa bende sat:2 Haziran12+5 bebişte bugün doktora gittim. İkili testi yaptı ense ölçümü nazal kemiği normal dedi .bence de bana da şubat annesi olabiliriz gibi geliyor
Aldığını paylaşır mısınAlışveriş hastası olarak alışveriş yaptığını görünce yazasım geldiBaştaki müslin sayfası defolu ürünler satıyor. 1 tane deneme amaçlı aldım hiçbir defosunu bulamadım. 2 tane daha sipariş verdim, fazlaca öneriyorum. Trendyolda 250 TL fiyatı
Diğer iki sayfa da Hamur marka ürünleri satıyor, onların da fiyatına trendyoldan bakabilirsiniz, açıklamalarda defoyla ilgili açıklaması var (genelde kumaş hatası oluyor). Biz grupça aldık, hepimiz de memnun kaldık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?