2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kendini telkin et canım bişey olmadığına dair. dışarıda olup biteni işitmez ama senin korkuyla salgıladığın hormonlardan etkilenir .sen rahatlarsan o da rahatlar

Kendini telkin et canım bişey olmadığına dair. dışarıda olup biteni işitmez ama senin korkuyla salgıladığın hormonlardan etkilenir .sen rahatlarsan o da rahatlar
Anladım canımm olmamıştır değilmi geçen haftada olmuştu ama çok ŞÜKÜR dün ultrasonda keseyi ve bebek oluşumunu gördük insan genede tedirgin oluyor akşam oldu uyudum sonrasında ALLAH isteyen herkesi seni beni bebeğimize sağlıkla kavuştursun Çok Aminnn

Hepimize oluyor

Ben de öğrencimin ablası diyetisyen ondan yardım alacağım. Ama henüz midem hala harika değil herşeyi yiyemiyorum. O yüzden bekliyorum
Ben de öğretmenim ve gerçekten çok meyvesini yedim yardım konusunda ilk zamanlar özel okuldaydım velilerim genelde doktordu hep doktor işlerimi velilerimle hallediyordum şimdi devlete geçince burada daha küçük çaplı işlerimi halledebiliyorum, piknik için belediyede tanıdıkları olan oluyor otobüs ayarlayabiliyorlar ya da sınıfta dolaba ihtiyaç duysam hop dolap yapılıyor, evime yardımcıya kadar halledebiliyorum, çocuğum olsa bakacak biri dahi var

Bi de daha yeni hamilelik,bişey olmaz ben de yaşıyorum aynı korkuları. Yolda mesela dalgın oluyorum aniden bi korna sesi , ya da arkadan sessiz biri geliyor aniden gelince korkuyorum. Amin canım amiiin Allah korusun bebeklerimizi de bizi de

benim de akımtım çok artmakla beraber rahimde bir baskı hissediyorum( sizlerde de var mı ( sanki rahmim dolu dolu kese tamamen oraya inip orayı kapatmış gibi ama ağrım sancım yok sadece doluluk hissi
O aşağıya baskı olayını bende sordum canım doktoruma özellikle WC de sanki otururken ya da atakta aşağı baskı hissediyorum dedim doktorum kese büyüdüğü için size öyle gelir alışana kadar dedi her ihtimalde rahim ağzı uzunluğunu ve açılma var mı yok mu onu kontrol etti bir sorun çıkmadı şükür rahim büyüyordur size baskı gibi geliyordur dedi. Akıntı zaten hepimizin tek derdi galiba

Yaa en iyisi doktorumla bu konuyu konuşmak olacak sanırım, sağlıkla gelsinler önemli olan o tabi en nihayetinde .

Anladım tabii ki de riske atmam illaki normal doğuracağım diye bir düşüncem yok doktorumla bir konuşacağım sağlıklı dünyaya gelsin de önemli olan o .

Aaa bende sat:2 Haziran 12+5 bebişte bugün doktora gittim. İkili testi yaptı ense ölçümü nazal kemiği normal dedi .bence de bana da şubat annesi olabiliriz gibi geliyor
İlk çocuk mu olacak? Kaç kilosun kilo aldın mı göbeğin çıktı mı? Ben 59-59.5kg ve biraz göbeğim çıktı gibi hamilelikten önce de bu kilolardaydım. Ama iştahım açıldı biraz

Aldığını paylaşır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…