2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Anladım kuzum ben seni olsun
Yahu ne önemi var belki zayıf minyon olacak çocuk niye 3 kg diretiyorlar anlamıyorum sağlıklı olsun yeter emme refleksi olsun ciğerleri gelişsin sağlığı yerinde olsun inşallah gerisi hallolur

Evet kuzum bak bizim 33+1 boyu 47 cmdi doktor bu baya baya uzun olacak dedi hatta. Ama gel gör ki Kv göre 3 doğsa bariii böyle imali bir söylem

Sudan olabilir valla ben hala kasılıyorum. Bundan sonra suya daha dikkat edeceğim ya gerçekten etmiyordum epeydir

Evet kuzum bak bizim 33+1 boyu 47 cmdi doktor bu baya baya uzun olacak dedi hatta. Ama gel gör ki Kv göre 3 doğsa bariii böyle imali bir söylem
Boy önemsiz onlar için nedense tutturmuşlar bir kilo gidiyor doğunca da şey derler ayy mama mı veriyorsun sütün yok mu ee hani kilo alması lazımdı bi değişikler valla ciddiye alma kuzum hiç

İnşallah csnim güzel haberlerini bekliyoruz

Boy önemsiz onlar için nedense tutturmuşlar bir kilo gidiyor doğunca da şey derler ayy mama mı veriyorsun sütün yok mu ee hani kilo alması lazımdı bi değişikler valla ciddiye alma kuzum hiç
Aynen canım, benim tek dileğim sağlıklı kucağıma almak ama göre ki kvlerde bir kilo tutturmuşlar gidiyorlar. Anlamıyorlar yani az kaldı nasıl o zamana kadar kilo alır diyorlar çok önemsemiyorum kuzum,

Aynen kuzum güzel haberler ile geleceksin bana halen yatış veriyor anlamıyorum. Hareket yine yok. İnşallah kuzum sakın stres yapma hersey eminim çok iyidir. Allah’ın izni ile şöyle 37,38 leri görsek çok çok iyi olacak canım

Kızlar ben artık dışarı çıkmayacağım galiba pertim çıktı resmen bir seksen uzandım hemen eve gelir gelmez çok zor artık lohusayıda izledikten sonra gözüm korkmadı değil

Kızlar yarın kontrolüm var dua edin suyum artmış olsun kilo almış olsun her şey yolunda olsun

Yaa benimde kontrolüm yarınmış 10.30da oğlumla randevumuz var teyzeleriiiii
Kızlar yarın bebişlerinizin hayırlı haberlerini alın inşallah

B Buddy x canım sen nasılsın nasıl hissediyorsun kendini
İyiyim kuzum çok şükür bence her şey yolunda
Tabiki ağrılarım alt bölgelerimde çok yoğun ya da kasılmalar var ama sancı yok yani bir de göbeğim çok aşağıda otururken ayaklarımı iki yana açıp göbeğimi aşağı sarkıtıyorum yoksa canım acıyor

Kızlar ben artık dışarı çıkmayacağım galiba pertim çıktı resmen bir seksen uzandım hemen eve gelir gelmez çok zor artık lohusayıda izledikten sonra gözüm korkmadı değil
Ben bi gidemedim ya ne zaman izlerim Allah bilir ne güzel keyif yapmışsın canım yine de öyle düşün eğlenceli geçmiştir izleme kısmı ama sonrasında Pert olmanı saymazsak

Çok şükür canım artık ağrı sızı normal hele senin yaşadıkların iki can taşıyor olman Allahın izniyle mükafatını göreceksin az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…