3-6 bile bakabilirsin canım. Kilosu güzelse 0-3u bile belki birkac kez giyecektiryaa kötü olmuş öyleben 0-3 lüklere bakayım öyleyse canım
Anladım kuzum ben seni olsunAyyy canım kızım yazmışsım kuzum olacak, klavye kendi atıyor, aman sorma ya diyor ki yok bilmem nenin birisi doğum yapmış kız çok kilo almış bebek 2 kilo doğmuş, Bizimkide 2.150 gram inşallah 3 kiloyu bulur, bende dedim ki sağlıklı olsun kaç kilo olduğu önemli değil
Kızzzz nasıl unutursunYaa benimde kontrolüm yarınmış10.30da oğlumla randevumuz var teyzeleriiiii
kilomuz önden gidiyor kuzum o zaman 3-6 bakayım çok teşekkür ederim3-6 bile bakabilirsin canım. Kilosu güzelse 0-3u bile belki birkac kez giyecektir
Evet kuzum bak bizim 33+1 boyu 47 cmdi doktor bu baya baya uzun olacak dedi hatta. Ama gel gör ki Kv göre 3 doğsa bariii böyle imali bir söylemAnladım kuzum ben seni olsun
Yahu ne önemi var belki zayıf minyon olacak çocuk niye 3 kg diretiyorlar anlamıyorum sağlıklı olsun yeter emme refleksi olsun ciğerleri gelişsin sağlığı yerinde olsun inşallah gerisi hallolur
Sudan olabilir valla ben hala kasılıyorum. Bundan sonra suya daha dikkat edeceğim ya gerçekten etmiyordum epeydirYok valla alttan muayene ettirmedim korkudan
Su galıba etkili çünkü bende bugun çok az su içtim o yüzden oldu galiba boş serum verıyorlar çok rahatladık falan diyorlar ya kızlar, büyük ihtimalle o yuzden
Ben astronot değil ama kalın peluş tulum aldım içi astarlı olanlardan canım
Boy önemsiz onlar için nedense tutturmuşlar bir kilo gidiyor doğunca da şey derler ayy mama mı veriyorsun sütün yok mu ee hani kilo alması lazımdı bi değişikler valla ciddiye alma kuzum hiçEvet kuzum bak bizim 33+1 boyu 47 cmdi doktor bu baya baya uzun olacak dedi hatta. Ama gel gör ki Kv göre 3 doğsa bariii böyle imali bir söylem
İnşallah csnim güzel haberlerini bekliyoruzAy evet bir de seninle kanama alanı muhabbetlerimiz oluyordu ne çektik bebeğim resmen kanama alanlarının ortasında büyüdüson haftalarda bebeğin kilosu bende yavaşladı canım maalesef, inşallah artmıştır bu hafta güzel beslendim. 34+0da 2270 gr dı az kilo almıştı inşallah artmıştır suyu azalınca kilo alışı da düşmeye başladı hareketleri de yavaşladı o yüzden endişeliyim yarın güzel haberler duyup rahatlamak istiyorum artık
Aynen canım, benim tek dileğim sağlıklı kucağıma almak ama göre ki kvlerde bir kilo tutturmuşlar gidiyorlar. Anlamıyorlar yani az kaldı nasıl o zamana kadar kilo alır diyorlarBoy önemsiz onlar için nedense tutturmuşlar bir kilo gidiyor doğunca da şey derler ayy mama mı veriyorsun sütün yok mu ee hani kilo alması lazımdı bi değişikler valla ciddiye alma kuzum hiç
Ah evet hatırlıyorum biz full yatıştaydık seninleİnşallah canım suyu kilosunu etkiledi maalesef suyum hiç bu kadar azalmamıştı ama inşallah yarın yazacağım buraya her şey yolunda diye umarım havuç suyu da içtim bol bol su da içtim çok güzel de beslendim bakalım umarım işe yaramıştır
Aynen kuzum güzel haberler ile geleceksin bana halen yatış veriyor anlamıyorum. Hareket yine yok. İnşallah kuzum sakın stres yapma hersey eminim çok iyidir. Allah’ın izni ile şöyle 37,38 leri görsek çok çok iyi olacak canımAh evet hatırlıyorum biz full yatıştaydık seninleİnşallah canım suyu kilosunu etkiledi maalesef suyum hiç bu kadar azalmamıştı ama inşallah yarın yazacağım buraya her şey yolunda diye umarım havuç suyu da içtim bol bol su da içtim çok güzel de beslendim bakalım umarım işe yaramıştır
Ay kızlar yarın kontrolüm var umarım bebeğim kilo almıştır ve karın çevresi ilerlememiştir bir sürü şey okudum bu durumlarda yatış verebiliyorlarmış bebek yeterli beslenemediği için kilo almıyormuş ve karın çevresi bu yüzden geriliyormuş. Bebek bu yüzden erken alınıyormuş tabi ciğer geliştiriciler falan vuruluyormuş. Umarım böyle olmaz yeteri kilosunu almıştır en azından 1900 falan bekliyorum geçen kontrolümde 1780 di. Dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar yarın kontrolüm var dua edin suyum artmış olsun kilo almış olsun her şey yolunda olsun
Kızlar yarın bebişlerinizin hayırlı haberlerini alın inşallahYaa benimde kontrolüm yarınmış10.30da oğlumla randevumuz var teyzeleriiiii
İyiyim kuzum çok şükür bence her şey yolunda
Ben bi gidemedim ya ne zaman izlerim Allah bilirKızlar ben artık dışarı çıkmayacağım galiba pertim çıktı resmen bir seksen uzandım hemen eve gelir gelmez çok zor artıklohusayıda izledikten sonra gözüm korkmadı değil
Çok şükür canım artık ağrı sızı normal hele senin yaşadıkların iki can taşıyor olman Allahın izniyle mükafatını göreceksin az kaldıİyiyim kuzum çok şükür bence her şey yolunda
Tabiki ağrılarım alt bölgelerimde çok yoğun ya da kasılmalar var ama sancı yok yani bir de göbeğim çok aşağıda otururken ayaklarımı iki yana açıp göbeğimi aşağı sarkıtıyorum yoksa canım acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?