2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Zor gerçekten bende çok iğne kullandım o zamanlar düşük tehlikem kanamalarım vardı progestan enox prolutex b12 hepsi üst üstte gelmişti haliyle beni her gün her hafta görüyorlardı sen hala doğurmadınmı diyorlardı haklı olarak şükür bugüne kadar geldik

Çok şükür canım minnoşların sağı solu belli olmuyor doğunca süpriz yaşatabilirler kilolarıyla ilgili yeterki sağlıklı doğsunlar
Benim boynumda full minik minik çıktı et beni + normal ben
Benimde boynumda çıktı kızlar minik minik çok şaşırmıştım bende araştırınca olabiliyormuş doğumdan sonra geçermi bilmiyorum ama

Maalesef. Boynumda ve koltuk altlarımda çıktı.

Karından ölçümde yanlışlar olabilir en net alttan diyor doktorlar bu defa gittiğim alttan baktı geçen ay gittiğim karından bakmıştı
Alttan net sonuç veriyor canım karından bakan doktorlar da var tabi
Canım en net sonuç alttan muayene ile, benim doktorum bazen karından bazen alttan bakıyor.
Anladım kızlar ben bugün sordum ilk defa da buradan hiç görünmüyor dedi plasentanin durumundan dolayı bana alttan muayne etmeyecekler heralde o yüzden bakalım da demedi

Anladım kızlar ben bugün sordum ilk defa da buradan hiç görünmüyor dedi plasentanin durumundan dolayı bana alttan muayne etmeyecekler heralde o yüzden bakalım da demedi
Sanırım son haftalarda yani 33 34 ten sonra vajinal bakmaya başlıyor çoğu doktor

Benim boynumda full minik minik çıktı et beni + normal ben
Aynen canım yanağımda da normal ben çıktı. Göğsümün kenarında fark etmiştim ilk bikaç hafta önce . Bugün banyoda bi baktım 3-4 tane daha karnımda yanlarda et beni var.
canım benim göz kapağımın üstünde yağ bezesi gibi birşey çıktı hamileliğimde
Benim sivilcelerim gebeliğin başında çok çıkıyordu canım sonra çıkmamaya başladı. Birkaç haftadır çenemde çıkıyorlar ayrıca bir tane de yağ bezesi gibi küçük beyaz bişey çıktı çwnemde

çok teşekkür ederim canım benim bana normal dedi tahminen sana da öyle diyecek balkon soğuk hava tek çözüm bu
Tansiyon yapar demişti, tansiyonuma bakıyorum şekerime bakıyorum o dakika normal ben ödem yapmaya başladım ondan sonra bu kalp çarpıntısı başladı bende

Ben daha önce leep ameliyatı olduğum için bakılıyor canım her gebede baktıkları birşey değil herhalde düşük tehlikesi durumunda bakiyolar

13 almışım canım
Haha o bişey mi ya 87 ile hamıle kaldım 3hafta önce 106 yı gördüm
Kızlar doktor bana 52cm üstü Kıyafet almamı söylemişti, ya bazıları gözüme büyük geliyor. Kilomuzda önde değili ki max.3200, 3.300 doğar demişti en son 33+1 de 47 cm idi
Benımkı 49 doğdu ki doktor iri bebek olcak bu dedi ama sonra hep boyuna uzadı
Yürüyüş merdiven inip çıkma perine mesajı çöm kalk yerleri elle silme ve bol bol ilişki dedi normal doğum için
İlişki mi ney aboo mümkün değil hele de böyle vajinal ağrılar yaşarken kafayı mı yedin doktor derdim neyse çok şükür ki sezeryan yapcam
Aynısını ben yaşıyorum özellikle yemek yedikten kahvaltı ettikten sonra oluyor evde ne kadar kapı pencere vs var hepsini açıyorum, siz demir ilacını kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum acaba ondan mı oluyor diyorum da
Sabah oldu daha dedim ölcem herhalde 125lere kadar çıkıyor nabzım 130 u zorladığı oldu, benım bebek arada ne aşağıda ne yıkarda ama yemeklerden sonra oluyor özellikle, sıcakta çoğalıyor, düşüp bayılacakmış hissi oluyor ki bayılmışlığım da var, siz demir ilacını kullanıyormusunuz düzenli ben şahsen kullanmıyorumda acaba dıyorum ondan mı oluyor

Maalesef. Boynumda ve koltuk altlarımda çıktı.
İnşallah geçerler ya . İnterntte kalıcı olur gibi bişey yazıyordu

Kuzum benim çarpıntılarım 2. Trimesterda olıyordu. Özellikle yemeklerden sonra. Benim doktor Demir ilacını geç başlattı. 20. Haftada başlattı. İlacı düzenli içtikçe yavaş yvaş azaldı çarpıntım. Gerçi bu son haftalarda arada yine olmaya başladı ama o zamanki gibi değil asla. Hatta saçlarım da çok dökülüyordu . Demir kanımda çok yükselmese de saç dökülmesi durdu.

Benimde ilk hafta vardı sonra gitti sivilce ama şimdi geri geldiler o zaman hormonlardan canım demek ki

Benimde ilk hafta vardı sonra gitti sivilce ama şimdi geri geldiler o zaman hormonlardan canım demek ki
Aynen kuzum neyse sağlık olsun ,anne olmak kolay değilmiş ben bu et benini ilk gördüğümde korktum evham yaptım. Hemen aklıma kötü hastalıklar geldi yani. sonra internette aradım gebelikte et beni çıkar mı diye. gebelikte normal dediği için rahatladım

Tecrübeli annelere bir soru
Diyelim bebek emmiyor ama kaşık biberonla kendi anne sütümüzü sağıp veriyoruz bunda bir sorun olur mu? Şimdi düşünüyorum prematüre olurlarsa benimkiler emme refleksi hemen olmazsa ama sütüm gelirse ve sağıp biberonla verirsem yine de anne sütü + mama (mamaya karşı değilim) versem yine de bu iyi bir şey demi? İlla emmesi mi gerek? Ben saçma buluyorum sonuçta anne sütünü bir şekilde alsın yeter

Kuzum ben oğlum zamanında şöyle bir şey okumuştum bebekler ilk 3 ay alışkanlık kazanmiyormus ne kadar doğru bilmiyorum oğlum doğduğunda mememi tutamadı bir hafta sütümü sagdim ve çok akışkan bir biberonla verdim bende senin gibi düşündüm yeterki o sütü alsın en önemlisi ilk etapta oydu benim için bir hafta sonra mememi silikon uçla tuttu 6 ayda öyle emdi 6 ayın ilk haftası direk mememi tuttu 2 sene toplamda emdi çok şükür

bende magnezyum kullanmıyorum onun dışında multivitamin ve demiri kullanıyorum. 30. hafta gibi de farklı bir doktor d vitamini de eklemişti.

Bnimde kan tahlıllerım sınırın altı değil ama aşagılarda, doktorum sezeryanda kan kaybından dolayı kanım düşmesin dıye kullan mutlaka dedi hatta ben geç başladım, hap kullanma yanlısı değilimdir pek, 1 kutu bıttı anca, dedim 1 kutuda doguma kdr içeyım. Fena kabızım buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…