2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayy canım benim hersey cok iyi olur insallah kuveze bile gerek kalmaz belki cok şükür

Canım zaten 1 marta çok var niye öyle gün vermiş ki belli bir haftadan sonra artık 2 hafta da bire düşüyor kontroller. Sen iyi yapmışsın yine de bi perinatolog görsün için rahatlamış olur
Oğlumda doktorumdan çok memnundum, dedik değişim yapmayalım aynı doktorumuza gidelim pişman oldum ama artık geçti... ben de 10 gün hadi en fazla 2 hafta sonra çağırmasını beklerdim

Yok devlet değil özel, 3 kez ölçtü canım. İnşallah bir sorun yoktur toparlarız en kısa zamanda

Oğlumda doktorumdan çok memnundum, dedik değişim yapmayalım aynı doktorumuza gidelim pişman oldum ama artık geçti... ben de 10 gün hadi en fazla 2 hafta sonra çağırmasını beklerdim
Canım benimde 1 hafta geri çıktı
1 hafta sonra çağırdı benim doktorum
Eğer ki yine aynı şekilde devam ederse
Perinatologa göndereyim seni dedi
Umudum inşallah toparlayacaklar

Ya 4 litre su nasıl içilir

Oluyor cnm ilk hamileligimde oldu ve üzerinden 6 sene geçti kalıcı malesf boynumda var 1 tane kocamna

ay kızlar 10dk kafayı koydum uyumuşum rüyamda kv hamileydi resmen 4.bi görümce haberi verdiler rüyamda woclağwpkglfpsps çok kötü vaziyet. Benim bazı rüyalarımda çıkıyor inşallah cıkmaz
Erkektir o erkek görümce olsa duramazsın erkektir bence erkek yani ERRRKEK

O zaman iyi sen usulunca aldırmışsın aman diyelim.Güneş malesef çok kişi yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…