- 5 Şubat 2016
- 181
- 216
- 103
- 37
Maşallah kuzumKuzum ben oğlum zamanında şöyle bir şey okumuştum bebekler ilk 3 ay alışkanlık kazanmiyormus ne kadar doğru bilmiyorum oğlum doğduğunda mememi tutamadı bir hafta sütümü sagdim ve çok akışkan bir biberonla verdim bende senin gibi düşündüm yeterki o sütü alsın en önemlisi ilk etapta oydu benim için bir hafta sonra mememi silikon uçla tuttu 6 ayda öyle emdi 6 ayın ilk haftası direk mememi tuttu 2 sene toplamda emdi çok şükür
Aldırmak olmaz diyorlar öyle duymuştum babamda belinde kocaman vardı doktorlar izin vermediNeyseki görünen yerde değil. Hiç sevmiyorum benleri. İki yıl önce vücudumdan 18 ben aldırmıştım. İnsanın sevmediği ot hakikaten de burnunun dibinde bitiyorbenim vücudum ben üretiyor
Kan akışında sorun var mı canım baktı mı? 2 hafta bekliyor doktorlar bir durumda eğer 2 hafta üst üste hala kilo almamış sabit kalmışsa o zaman farklı bir şeyler düşünüyorlar benim doktorum öyle demişti canım benimde 12 gün kilo almamıştı 1700 de kalmıştı sonra 200 gr aldı 12. Gün sonunda o zaman rahatladık. Mesela şimdi yine 1 haftadır kilo almıyorlar ama hemen panik yapmıyorum bu sefer 1 hafta daha bakılacakSelam kızlar, bizim de kontrolümüz vardı bugün. 32+1 kilosu 1700gr, karın çevresi 2 hafta geri dedi doktor. Acayip strese girdim
Kan akışına bakmadı, bir sonraki randevu 1 Mart deyince, çok zaman var ben o kadar bekleyemem dedim, o da benim strese girdiğimi görünce perinatoloğa yönlendirdi, ona da Perşembe gününe randevu alabildik doluymuşKan akışında sorun var mı canım baktı mı? 2 hafta bekliyor doktorlar bir durumda eğer 2 hafta üst üste hala kilo almamış sabit kalmışsa o zaman farklı bir şeyler düşünüyorlar benim doktorum öyle demişti canım benimde 12 gün kilo almamıştı 1700 de kalmıştı sonra 200 gr aldı 12. Gün sonunda o zaman rahatladık. Mesela şimdi yine 1 haftadır kilo almıyorlar ama hemen panik yapmıyorum bu sefer 1 hafta daha bakılacak
Evet aldırılması tehlikeli olanlar da var. Ama alınmadığı takdirde sorun yaratan da var. Doktorlar bakıp karar veriyor. Benimkimin alınmasında sorun yoktu. Sonrasında patolojiye de gönderildi. Çok şükür temiz çıktı.Aldırmak olmaz diyorlar öyle duymuştum babamda belinde kocaman vardı doktorlar izin vermediben güneş çok fazla alıncada oluyor
Canım 31+0 da benim de 1780 falandı banada 2 hafta geride dedi bugün tekrar gittim başka bir doktora 32+0 ım tüm ölçümler haftasıyla uyumlu dedi cihazdan cihaza değişir dedi bazen bir kere ölçüp bırakırlar genelde dedi o yüzden kafana takma dedi. Senin doktorun devlette miSelam kızlar, bizim de kontrolümüz vardı bugün. 32+1 kilosu 1700gr, karın çevresi 2 hafta geri dedi doktor. Acayip strese girdim
HahahahKızlar genelde hamilelik döneminde eşlerin hareketlerinin çok battığını falan dinledim çevremden. Kimisi tiksiniyor falan hattabende tam tersi oldu pamuk gibi oldum başından beri ilginç sekilde adam gözüme acayip şirin görünüyor böyle olan var mı mesela hamile kalana kadar adama bir gün kalkıp kahvaltı hazirlamisligim yoktur işe gittiği günlerde. Hamile kaldıgimdan beri her sabah fix 6.45te kalkıp tost içecek falan hazırlayıp güzelce gönderiyorum deli mi dürttü beni
Benim hamileliğin başından beri var kuzum çarpıntım, tansiyonda yok hep düşük ama nabız yüksek, bu aralar daha da yüksekTansiyon yapar demişti, tansiyonuma bakıyorum şekerime bakıyorum o dakika normal ben ödem yapmaya başladım ondan sonra bu kalp çarpıntısı başladı bende
Canım benimde öyle 120 130 ları buluyor çarpıntım, kan değerlerim falan hepsi normal,kan değerlerinde düşüş olunca da çarpıntı yapıyormuşHaha o bişey mi ya 87 ile hamıle kaldım 3hafta önce 106 yı gördüm
Benımkı 49 doğdu ki doktor iri bebek olcak bu dediama sonra hep boyuna uzadı
İlişki mi ney aboo mümkün değil hele de böyle vajinal ağrılar yaşarken kafayı mı yedin doktor derdim neyse çok şükür ki sezeryan yapcam
Aynısını ben yaşıyorum özellikle yemek yedikten kahvaltı ettikten sonra oluyor evde ne kadar kapı pencere vs var hepsini açıyorum, siz demir ilacını kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum acaba ondan mı oluyor diyorum da
Sabah oldu daha dedim ölcem herhalde 125lere kadar çıkıyor nabzım 130 u zorladığı oldu, benım bebek arada ne aşağıda ne yıkarda ama yemeklerden sonra oluyor özellikle, sıcakta çoğalıyor, düşüp bayılacakmış hissi oluyor ki bayılmışlığım da var, siz demir ilacını kullanıyormusunuz düzenli ben şahsen kullanmıyorumdaacaba dıyorum ondan mı oluyor
Hafta sonları yapar zaten daha önce de o yapardı hafta sonları ama ne bileyim kız, bebek gibi bakasim geliyor ona daHahahahkız boşver o sana yapsın çok abartma yani pamuk gibi olmanın sebebi muhtemelen eşinin sana karşı davranışlarıdır . Şahsen eşim bana nasıl davranırsa x5 duyguyla karşılık veriyorum bende
Yok devlet değil özel, 3 kez ölçtü canım. İnşallah bir sorun yoktur toparlarız en kısa zamandaCanım 31+0 da benim de 1780 falandı banada 2 hafta geride dedi bugün tekrar gittim başka bir doktora 32+0 ım tüm ölçümler haftasıyla uyumlu dedi cihazdan cihaza değişir dedi bazen bir kere ölçüp bırakırlar genelde dedi o yüzden kafana takma dedi. Senin doktorun devlette mi
Canım zaten 1 marta çok var niye öyle gün vermiş ki belli bir haftadan sonra artık 2 hafta da bire düşüyor kontroller. Sen iyi yapmışsın yine de bi perinatolog görsün için rahatlamış olurKan akışına bakmadı, bir sonraki randevu 1 Mart deyince, çok zaman var ben o kadar bekleyemem dedim, o da benim strese girdiğimi görünce perinatoloğa yönlendirdi, ona da Perşembe gününe randevu alabildik doluymuş
Ben de aynı durumdan muzdaribim. Deniz suyu spreylerden kullanabilirsin demişti doktorum . Çok aşırı tıkandığım zaman kullanıyorum rahatlatıyor bayakızlar merhaba gebelikte burun tıkanıklığı ile uğrasıyorum kbb doktoruna gittim. hap ve sprey verdi. kendi kadın doğum doktorum kullanma dedi. alerjik rinit var. ne yapacagımı sasırdım geceleri yatarken oluyor gün içinde bir şey yok. özellikle sol tarafıma yatamıyorum hemen tıkanıyor. aynı durumu yasayan ve önerisi olanlardan bekliyorum yorumları
Hepimiz öyleyiz . Sinir etmesinler biziHafta sonları yapar zaten daha önce de o yapardı hafta sonları ama ne bileyim kız, bebek gibi bakasim geliyor ona dasinirli olduğum vakitler hariç tabi. Sinirlendigimde kafasını duvarlara sürtüp kıvılcımlar çıkartmak istiyorum sinirli olduğum zamanlarda demledigim çayı bile içemez mesela acayip gıcık olurum hddjjd ama iyiyken de çok iyiyim ortam yok
Cnm bebişler ilk zamanlar emmeyebilir atıyorum ilk 1 hafta küvezdede kalsalar sen sütünü sağıp vericen, ama şu bi gercekki gelecek süt onlara yetmeyecek, mama verecekler tabi şak şuk bıberonla, bir gaz çıkartıyo hemşireler ayy görmen gerekTecrübeli annelere bir soru
Diyelim bebek emmiyor ama kaşık biberonla kendi anne sütümüzü sağıp veriyoruz bunda bir sorun olur mu? Şimdi düşünüyorum prematüre olurlarsa benimkiler emme refleksi hemen olmazsa ama sütüm gelirse ve sağıp biberonla verirsem yine de anne sütü + mama (mamaya karşı değilim) versem yine de bu iyi bir şey demi? İlla emmesi mi gerek? Ben saçma buluyorum sonuçta anne sütünü bir şekilde alsın yeter
Ben daha çok duygu karmaşası yaşıyorum eşime karşı gün içinde bazen aşırı sevgi dolu oluyorum bebek gibi seviyorum ama bir anda canavara dönüşüp adamı doğduğuna pişman ediyorum ama o da alıştı sallamıyor beni çok seveceğim zaman sevdiriyor sinirlendiğim zaman susup dinliyorKızlar genelde hamilelik döneminde eşlerin hareketlerinin çok battığını falan dinledim çevremden. Kimisi tiksiniyor falan hattabende tam tersi oldu pamuk gibi oldum başından beri ilginç sekilde adam gözüme acayip şirin görünüyor böyle olan var mı mesela hamile kalana kadar adama bir gün kalkıp kahvaltı hazirlamisligim yoktur işe gittiği günlerde. Hamile kaldıgimdan beri her sabah fix 6.45te kalkıp tost içecek falan hazırlayıp güzelce gönderiyorum deli mi dürttü beni
Sen sinirliyken telefonla uğraşması da x3 sinir sebebi hsshshshsh benimki TV bile acamiyor ben sinirliyken köşeye çekilir telefonda sessiz sessiz takılır sinirim geçene kadarBen daha çok duygu karmaşası yaşıyorum eşime karşı gün içinde bazen aşırı sevgi dolu oluyorum bebek gibi seviyorum ama bir anda canavara dönüşüp adamı doğduğuna pişman ediyorum ama o da alıştı sallamıyor beni çok seveceğim zaman sevdiriyor sinirlendiğim zaman susup dinliyorben kendim çalıp kendim oynuyorum sinirliyken o telefonla uğraşıyor maç oynuyor bazen sabah bende kalkıp kahvaltıyı onunla yapılıyorum üzülüyorum işe gidiyor diyorum akşam geldiğinde canına okuyorum ama tamamen istemsiz nedense ona takıyorum
Oy maşallah canımCnm bebişler ilk zamanlar emmeyebilir atıyorum ilk 1 hafta küvezdede kalsalar sen sütünü sağıp vericen, ama şu bi gercekki gelecek süt onlara yetmeyecek, mama verecekler tabi şak şuk bıberonla, bir gaz çıkartıyo hemşireler ayy görmen gereksen eski sağlıkçısın bılırsın cnm.
Sütü sağıp vermekle hiçbir sorun olmaz tabıkı senınkıler ikiz oldugu için mecbur mama takviyesi olacak. Cnm ha sağmışsın ha emzırmışsın, ikisinde de anne sütü alacak ama ten teması bakımından o sekılde soylenıyor.
Bnım oğlum 3 gce kuvezde kaldı 2 günlük bebişken, mikrop kaptı ve aç kaldı. 6. Günüm falandı hastanede süt sağıyordum, her yer makına idi sağma odası vardı. Sütüm çok azdı 6. Günde. Günde 2 kez sağdıgım sütü verıyordum, tabii yetmıyordu, dayıyorlardı mamayı bıberonla, sonra çıktı hastaneden, o 1 haftamız çok zorluydu hastane köşelerınde. Çıkınca güzel güzel beni emdi agzına ne emzik nede bıberon sürdü. 7. Ayı bittıgımde halaa sadece anne sütü verıyordum, su bıle vermedım. 17 ay emdi toplamda,
Kız adamı ürkütmüşsünSen sinirliyken telefonla uğraşması da x3 sinir sebebi hsshshshsh benimki TV bile acamiyor ben sinirliyken köşeye çekilir telefonda sessiz sessiz takılır sinirim geçene kadarşükür ki çok nadir sinirlendim hamilelik döneminde ona annemler de farketti onlara karşı da daha yumusakmisim hamilelik yaramış diyor herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?