Kuzu sen bilinç altına illa yetmeyecek diye kodlama, yetebilir de. İnek olmana gerek yok yaniOy maşallah canımne bileyim çevreden hep bi algı var ya genellikle yaşlı kesim çevremiz de ikizlere nedense sütüm yeterliymiş gibi konuştular ille de emsinler falan kafasına girdi herkes kafama takıldı öyle saçmalık mı olur ya dedim he biberonla almış anne sütü he emerek ayrıca sarılık olmasın karnı doysun yeter ki mamaya da okeyim ben hiç problem değil diye düşünüyorum. Kp bugün aradı normal doğum yapacağımı sanıyormuş sezaryen deyince ay olsun artık dedi ikizlerde normal doğum çevrenizde kim yaptı da ben yapıcam dedim mama alıcaz falan dedim dışarı çıktık o yüzden, ee anne sütü vermeyecek misin emmeyecek mi çocuklar mamaya ne gerek var kızım diyor ikizlerde sütün yetmedi için inek olmam lazım dedim güldüm sinirlendim de belli etmedim yaşlı ne dediğini bilmiyor diye çok şey yapmadım.. dedim buraya sorayım ben böyle düşünüyorum mantıklı mı ama anladığım kadarıyla hiç çevreyi dinlemeyin kulaklarımı akrabalara tıkamalıyım
Benim anacığım da 45 yaşında52 yasında..erken evlenmis
Yok kuzum ama yetmeyedebilir yetedebilir tam nötrüm bu konuda yani çareler çok bir şekilde doyacaklar sonuçtaKuzu sen bilinç altına illa yetmeyecek diye kodlama, yetebilir de. İnek olmana gerek yok yanibenim görümcemin de ikizleri var 6 ay boyunca sadece anne sütü yetmiş mesela, öyle kilolu falan biri de değil. İhtiyaç olursa tabiki mama verirsin ama imkansız değil anne sütü ile büyütmek eğer istiyorsan.
Bol bol dinlen yakın zamanda iki bıdıkla yatmak zor olacakAynen canım rahim zaten uzamaz bu saatten sonra dedi bol bol yat dinlen dedi öyle yapıyorum zaten genel olarak yatış halindeydim
Ahahahah evet ya doktor bile dedi kim bakacak diyeBol bol dinlen yakın zamanda iki bıdıkla yatmak zor olacak
Alt ağrım benim de vardı taki perine masajı yapana kadar. Artık altım agrımıyor masaj ona da fayda etti. İlişki konusunda da orayı gevşetmek için sık sık olmalı dedi ama bakalım göbek müsade etmiyorHaha o bişey mi ya 87 ile hamıle kaldım 3hafta önce 106 yı gördüm
Benımkı 49 doğdu ki doktor iri bebek olcak bu dediama sonra hep boyuna uzadı
İlişki mi ney aboo mümkün değil hele de böyle vajinal ağrılar yaşarken kafayı mı yedin doktor derdim neyse çok şükür ki sezeryan yapcam
Aynısını ben yaşıyorum özellikle yemek yedikten kahvaltı ettikten sonra oluyor evde ne kadar kapı pencere vs var hepsini açıyorum, siz demir ilacını kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum acaba ondan mı oluyor diyorum da
Sabah oldu daha dedim ölcem herhalde 125lere kadar çıkıyor nabzım 130 u zorladığı oldu, benım bebek arada ne aşağıda ne yıkarda ama yemeklerden sonra oluyor özellikle, sıcakta çoğalıyor, düşüp bayılacakmış hissi oluyor ki bayılmışlığım da var, siz demir ilacını kullanıyormusunuz düzenli ben şahsen kullanmıyorumdaacaba dıyorum ondan mı oluyor
Benım bu son trimesterda başladı ya öncesinde happur huppur iş yapıyordum hiç hamıle gibi değildimKuzum benim çarpıntılarım 2. Trimesterda olıyordu. Özellikle yemeklerden sonra. Benim doktor Demir ilacını geç başlattı. 20. Haftada başlattı. İlacı düzenli içtikçe yavaş yvaş azaldı çarpıntım. Gerçi bu son haftalarda arada yine olmaya başladı ama o zamanki gibi değil asla. Hatta saçlarım da çok dökülüyordu . Demir kanımda çok yükselmese de saç dökülmesi durdu.
Hiç bişş olmaz sarılık olmasınlar aç kalmasınlar biberondan dolayı anneyi emmemezlik yapmıyorlar, bazıları memeyı tutmadı hemen ilk denemede dayıyor ağzına biberonu ve her seferınde aynı seyı yapınca cocuk halıyle daha cok süt vereni istiyor sonra diyorlar emmiyor emmez tabi bende olsam emmem yaniTecrübeli annelere bir soru
Diyelim bebek emmiyor ama kaşık biberonla kendi anne sütümüzü sağıp veriyoruz bunda bir sorun olur mu? Şimdi düşünüyorum prematüre olurlarsa benimkiler emme refleksi hemen olmazsa ama sütüm gelirse ve sağıp biberonla verirsem yine de anne sütü + mama (mamaya karşı değilim) versem yine de bu iyi bir şey demi? İlla emmesi mi gerek? Ben saçma buluyorum sonuçta anne sütünü bir şekilde alsın yeter
Banada kabızlık yaparsa kesın ıkına ıkına tuvalet yerıne doğururum korkuyorum ondan içemiyorum ben zaten normalde de ilaçlarımı düzenli içemem kiBnimde kan tahlıllerım sınırın altı değil ama aşagılarda, doktorum sezeryanda kan kaybından dolayı kanım düşmesin dıye kullan mutlaka dedi hatta ben geç başladım, hap kullanma yanlısı değilimdir pek, 1 kutu bıttı anca, dedim 1 kutuda doguma kdr içeyım. Fena kabızımbuarada
Tansıyonum normal cok sukur, hatta düşüyor bile çarpıntı geldiği anda kan değerşerime yenıden cuma gunu baktırayım bakım olmadı off ya böbreğime baskı yapıyor bebek kafasıyla yapıyor bırde ilaç içersem anam bellencekBenim hamileliğin başından beri var kuzum çarpıntım, tansiyonda yok hep düşük ama nabız yüksek, bu aralar daha da yüksek
Canım benimde öyle 120 130 ları buluyor çarpıntım, kan değerlerim falan hepsi normal,kan değerlerinde düşüş olunca da çarpıntı yapıyormuş
Üstesinden gelirsiniz evelallah buraya yazarsın alnıma b*k çalıyorum diyeAhahahah evet ya doktor bile dedi kim bakacak diyetam kadro hazırız dedim
Ben bızzıklatamam hiç bir yerimi valla fitil bile koyarken dişlerimi sıkıyorum ağrıdan mümkün değil aman varsın ağrı çekeyim ama elletmem arkadaşAlt ağrım benim de vardı taki perine masajı yapana kadar. Artık altım agrımıyor masaj ona da fayda etti. İlişki konusunda da orayı gevşetmek için sık sık olmalı dedi ama bakalım göbek müsade etmiyor
Tabiki canım aç kalacak değiller neticede. Ben örnek vermek istedim sadece. Gönlünce olur inşallahYok kuzum ama yetmeyedebilir yetedebilir tam nötrüm bu konuda yani çareler çok bir şekilde doyacaklar sonuçtabir de 1 hafta gelmeyip sonradan artadabiliyormuş direk baştan şarıl şarılda gelebiliyormuş yani yaşayıp göreceğiz aslında her şeye hazırım kafa olarak ama tabiki önceliğim anne sütü gelecek yönünde ama gelmezse de mama veririm diyorum ne olacak
kız sen kac yasındasınnnBenim anacığım da 45 yaşında2. Kez anneanne olacak nasipse. Ben 20 yaşındayken kardeşim doğdu yani her an her şey olabilir
Ne zamandan beri yapıyorsunuz perine masajini? Ben eşime yaptirsam o işin sonu hep farklı biter eminim ahsjsj ama şöyle 35 36ya gelsem ben de başlamak isterimAlt ağrım benim de vardı taki perine masajı yapana kadar. Artık altım agrımıyor masaj ona da fayda etti. İlişki konusunda da orayı gevşetmek için sık sık olmalı dedi ama bakalım göbek müsade etmiyor
Ben 28 yaşındayımkız sen kac yasındasınnn
ay öyle valla en falza 25 bekliyordum şu an seni şok oldumBen 28 yaşındayımannem çok erken doğurmuş beni
bzimde öyle gerçekten alsğqğqpdşfld ilşki doğumu kolaylaştırıyormuş dedm geçen laf arasında 2 haftadır kudurmus gini her an istiyor bi sal be adam ackşsğqldfklNe zamandan beri yapıyorsunuz perine masajini? Ben eşime yaptirsam o işin sonu hep farklı biter eminim ahsjsj ama şöyle 35 36ya gelsem ben de başlamak isterim
Abo 28 yasında 3. Cocugu mu doğurcan hay maşallahBen 28 yaşındayımannem çok erken doğurmuş beni
Boynuna tabela as canım tadılattayız dıyebzimde öyle gerçekten alsğqğqpdşfld ilşki doğumu kolaylaştırıyormuş dedm geçen laf arasında 2 haftadır kudurmus gini her an istiyor bi sal be adam ackşsğqldfkl
Len nasıl 25 olayım profilimde mimar yaziyor görmüyor musun üniversite zaten 23umde bitti ahshdh bu da 2. Bebeğim onu da biliyorsunay öyle valla en falza 25 bekliyordum şu an seni şok oldum
Kız dur 3. Nerden çıktı 2. BuAbo 28 yasında 3. Cocugu mu doğurcan hay maşallahgerçi bişi diyim mi yaslandıkca kafa kaldırmıyor erkenden yap valla en iyisi
yok canım kocama müsaitimBoynuna tabela as canım tadılattayız dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?