2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzu sen bilinç altına illa yetmeyecek diye kodlama, yetebilir de. İnek olmana gerek yok yani benim görümcemin de ikizleri var 6 ay boyunca sadece anne sütü yetmiş mesela, öyle kilolu falan biri de değil. İhtiyaç olursa tabiki mama verirsin ama imkansız değil anne sütü ile büyütmek eğer istiyorsan.

Yok kuzum ama yetmeyedebilir yetedebilir tam nötrüm bu konuda yani çareler çok bir şekilde doyacaklar sonuçta bir de 1 hafta gelmeyip sonradan artadabiliyormuş direk baştan şarıl şarılda gelebiliyormuş yani yaşayıp göreceğiz aslında her şeye hazırım kafa olarak ama tabiki önceliğim anne sütü gelecek yönünde ama gelmezse de mama veririm diyorum ne olacak

Alt ağrım benim de vardı taki perine masajı yapana kadar. Artık altım agrımıyor masaj ona da fayda etti. İlişki konusunda da orayı gevşetmek için sık sık olmalı dedi ama bakalım göbek müsade etmiyor

Benım bu son trimesterda başladı ya öncesinde happur huppur iş yapıyordum hiç hamıle gibi değildim bende içeyiö dıyorum ama kabız olmaktan korkuyorum cunku brnım birde nurtopu gibi iki tane hemoroidim olmus
Hiç bişş olmaz sarılık olmasınlar aç kalmasınlar biberondan dolayı anneyi emmemezlik yapmıyorlar, bazıları memeyı tutmadı hemen ilk denemede dayıyor ağzına biberonu ve her seferınde aynı seyı yapınca cocuk halıyle daha cok süt vereni istiyor sonra diyorlar emmiyor emmez tabi bende olsam emmem yani
Banada kabızlık yaparsa kesın ıkına ıkına tuvalet yerıne doğururum korkuyorum ondan içemiyorum ben zaten normalde de ilaçlarımı düzenli içemem ki
Tansıyonum normal cok sukur, hatta düşüyor bile çarpıntı geldiği anda kan değerşerime yenıden cuma gunu baktırayım bakım olmadı off ya böbreğime baskı yapıyor bebek kafasıyla yapıyor bırde ilaç içersem anam bellencek

Ben bızzıklatamam hiç bir yerimi valla fitil bile koyarken dişlerimi sıkıyorum ağrıdan mümkün değil aman varsın ağrı çekeyim ama elletmem arkadaş göt göbek bacak ağrılar hiç bir yerim müsade etmıyor kapalıyız arkidiş tadılattayız yazısı ascam yakında

Tabiki canım aç kalacak değiller neticede. Ben örnek vermek istedim sadece. Gönlünce olur inşallah

Ne zamandan beri yapıyorsunuz perine masajini? Ben eşime yaptirsam o işin sonu hep farklı biter eminim ahsjsj ama şöyle 35 36ya gelsem ben de başlamak isterim

Ne zamandan beri yapıyorsunuz perine masajini? Ben eşime yaptirsam o işin sonu hep farklı biter eminim ahsjsj ama şöyle 35 36ya gelsem ben de başlamak isterim
bzimde öyle gerçekten alsğqğqpdşfld ilşki doğumu kolaylaştırıyormuş dedm geçen laf arasında 2 haftadır kudurmus gini her an istiyor bi sal be adam ackşsğqldfkl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…