2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cnm kv sendemi kalıyor şimdi. Kuzum onlar bilmedıklerı için yasamadıkları için kndi mantıgına uyanı söylüyor.
Bizde onlara cevap vermekten helak oluyoruz işte boş yere, halbukı sussalar sorun olmıcak
Şimdi susuyor şükür bilmediğini anladı o da yok kuzum vende kalmıyor pazartesi günü eşim kimlikler sgk sigortalar falan derken sabahtan akşama dışardaydı ki gelip sana bakayım tek kalma evde dedi bende cidden kötüydüm yatıp kalkmada yemek falan hazırlama da geldi yardım etti gitti daha da gelmedi bebekler gelene kadar gelme dedik

Kesinlikle yaşamayan bilmiyor canım, benımde sütüm gelmedi süt gelsin diye neler yaptık ama olmadı meme başlarım yara oldu kopacak dedim kesin süt geldi bu seferde az geldi bebek sarılıktan ememiyor her gece gunduz demıyordum hastaneye tasınıyordum uyanmıyor bu çocuk ne yapsam uyanmıyor emmiyor diye, kendi kendime çektirdim valla sonrada psikolojım mahvoldu lohusa sendromunu köküne kadar yasadım yani nerdeyse 6 ay yaşadım o yüzden vermek isteyen verir vermeyen vermez herkesin kendi tercihi kendi katlanacak sonuçlarına sonuçta her çocukta aynı olmuyor tabi Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar hayırlı günler hayırlı bir hafta olsun hepimiz için

Çok giremedim çok şükür daha iyiyim okudum tek tek güzel haber alan arkadaşlarım için çok sevindim bugün gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönün B Buddy x herşey çok güzel olacak inşallah annelik yüklenmiş sana keyifke okuyorum yazdıklarını Niqu Gözün aydın olsun gün almışsın çok heyecanlı sağlıkla kolaylıkla kavuş mis kokuluna

Kuzum dun birisi dedi ya günlük sakızı onu deneyebilirsin cidden ben aktarda çalıştım 6 sene minicik bebeklerde bile yapıyorlardı işe yarıyormuş bebeklerde balgam atamadığı icin yumusatip cikartmalarini falan sagliyormus bir dene istersen ama tavsiyem gozden cikarabilecegin bi tava kullanman

Amin canımevet çok heyacanlıyım çok

S Samms Seninde gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Valla benımkıdr yapıyor ama erkeğin yaptğı ne kadar oluyor işte dün baktım ıkı tencere ust uste makınaya dizmiş yıkanmaz diyorum yıkanır dıyor kavga ettik o yuzden
ya benim alt bölgemde ciddi baskı var dolu dolu orası ( ilişki imkansız yürürken de zorlanmaya başladım baskı nedeniyle sizde yok mu
Benimde öyle çok fena acıyor birde o pelvik mi ne dıyorlar ordaki kemıklerım kemık değilde kıkırdak gibi yururken sürekli kart kurt ses yapıyor takılıyor gibi
Günaydın kızlar, bebişe mama verecek olsanız ya da verecekseniz hangi mamayı almayı planlıyorsunuz? Şubat annelerinde şöyle bir paylaşım gördüm mama içerikleri ile ilgili.
Benım ebe arkadaşım evolvia önerdi, ben ilk oğlumda hepsini denedim hipp aptamil sma golden goat evolvia, kabızlık sorunı vardı en iyisi evolvia geldi bebekle alakalı birşey galıba birazda
Kizlar benim karnim cok aciyor boyle karnim bozulmhs gibi kasilmalar giriyor ve sirtimda agriyor cok niye boyle oldu bilmiorum sabah dus aldim usuttum mu acaba korkuom bi yandan da
Dün geceden beri aynı şeyi yaşıyorum canım karnım kasılıp kasılıo duruyor, sırt ağrısıda bebeğin ağırlığından yanlış oturmaktan yuksek yastıkla yatmaktan vs oluyor
Doğum yapan kızlara bir sorum olacak
Benim arkadaşım dedi ki, normal olsun sezeryan olsun, doğuma girerken hastane varis çorabı giydiriyor, size de giydirdiler mi, ben ilk defa duydum da
Bende ilk defa duydum
Aynen öyle valla, elin kayınvalıdeleri anaları gibi maşallah senınkı yine el ucuyla diziyor benımkı onuda yapmıyor, hatta ilk doğumumda hastaneden geldik ben çalıstım kendı oturdu annem geldi dellendi bu kızın dinlenmesi lazım diye
Yaaa işte yardım ediyorum diye düşünüyorlar ama oyle olmuyor gerçekten hele takıntılıysan eşya konusunda falan bende oyleyim cunku esim bile bazi seyleri oyle dolaba tikiyo hemen kalkip duzeltirim
Ya düzen konusunda bende takıntılıyım, şimdi eşim yardım ediyor mesela bulasık makınasını dızıyor temızleri her seferınde tencerelerın yerı değişiyor alttakıler uste ustekılet arkaya vs aradığımı bulamayınca deli oluyorum

Kesinlikle bende katılıyorum aynı şeyleri yaşadım uyandıramadim sarılık sınıra yaklaşmıştı benm kızımda saolsn mama aldıramadik ama bu sefer daha ısrarcı olacagm lohusa sendromunu bende dibine kadar yaşadım sonra sariligi zor gecridk bu sefer 40 günlükler bronşit oldu 10 gece hastanede yatak ayni şekilde bende öksürük hastalık zor günlerdi şükür geçti ama travma gbi kaldı inşallah bu bebisimdw daha güzel şeyleri hatrlarm

Heh aynen gözüme batıyo hemen düzeltmem lazım düzeltince de bu sefer eşim kızıyor yaptigini begenmiyorum diye

Kızlar çıktım muayeneden, 35+1 kilo 2,660 50 cm bu hafta 160 gram kadar almış, geçen haftaya göre baya düşük almış kan akımına baktı doktor kan akımı iyi dedi.rahim ağzım 27mm iki haftaya zor dayanırız dedi. Çok 38leri göremeyiz dedi. Ntsde sancı çıktı. Biraz yemene yüklen en azından şöyle 3 kiloları görelim dedi. Tansiyon ve şeker takibi devam dedi. Ödemlerin azalmış dedi. Kalp çarpıntısı normal dedi kardiyoloji görsün diyecegım ama birsey yapamaz dedi. Göğüs ucu kremini 36 sonu başlayacağız dedi. Sen çok kolay normal yaparsın gel normali deneyelim, olmazsa hemen sezeryana alırım seni dedi. Ona yolda karar verelim dedi. Bebek baya aşagıda zaten benim mide tarafım boş baya, ilaçlar devam. Kasılmalarım oluyor oda sancı değil bebek hareket ediyor dedi, artık aynı bebek hareketlerini bekleme bu haftadan sonra uyuyacak daha çok dedi. Nts hep 40’üstü idi. Bizde durum böyle haftaya tekrar kontrol

Son düzenleme:
Oyy maşallah 3 geçer annesi merak etme senin için hangisi hayırlıysa o olsun yeterki sağlıkla gelsin bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…