Şimdi susuyor şükürCnm kv sendemi kalıyor şimdi. Kuzum onlar bilmedıklerı için yasamadıkları için kndi mantıgına uyanı söylüyor.
Bizde onlara cevap vermekten helak oluyoruz işte boş yere, halbukı sussalar sorun olmıcak
Kesinlikle yaşamayan bilmiyor canım, benımde sütüm gelmedi süt gelsin diye neler yaptık ama olmadı meme başlarım yara oldu kopacak dedim kesin süt geldi bu seferde az geldi bebek sarılıktan ememiyor her gece gunduz demıyordum hastaneye tasınıyordum uyanmıyor bu çocuk ne yapsam uyanmıyor emmiyor diye, kendi kendime çektirdim valla sonrada psikolojım mahvoldu lohusa sendromunu köküne kadar yasadım yani nerdeyse 6 ay yaşadım o yüzden vermek isteyen verir vermeyen vermez herkesin kendi tercihi kendi katlanacak sonuçlarına sonuçta her çocukta aynı olmuyor tabi Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallahWalla bn oğlumda yaşadıgım için bunda çok tereddütlüyüm, ilk 3 gün bebişi doyuracak kdr süt geleni görmedim hiç. Senın belkı yetmiştir sütün. İllaki mama takvıyesi oluyor '' çoğu bebekte'' ilk zamanlar dedim zten yani süt çoğalana kadar. Ben busefer riske atmıcam.
Arkadaslarımla konusuyorum mesela onlarında bazıları bn hiç mama vermedım falan dedi, basına gelmeyen bılmıyor, bn her şekilde verecegım.
Bu bebişimde sarılık olacak dıye bısey yok ama ben çok sardım bu konuya.tramvaydı benım lohusalıgım. Garantiye alıcam mecbur.
Ayy hayırlı olsun canımKızlar ben de bebeğime kavuştum Allah hepinize nasip etsin hayırlısıyla
Seninde rütben hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin sizeKızlar ben de bebeğime kavuştum Allah hepinize nasip etsin hayırlısıyla
Kuzum dun birisi dedi ya günlük sakızı onu deneyebilirsin cidden ben aktarda çalıştım 6 sene minicik bebeklerde bile yapıyorlardı işe yarıyormuş bebeklerde balgam atamadığı icin yumusatip cikartmalarini falan sagliyormus bir dene istersenKadın doğumcum zaten aksef 500 mg vermişti doğumdan 1 gün önce bitmişti antibiyotik crp 0 çok şükür enfeksiyonum yok ama hırıltılı solunum var yani affedersin köpek gibi hırlıyorum o hırıltı artık öksürük olarak çıkıyor yanma falan yok sanki boğazıma bir şey takılmış öksürüyorum çıkmıyor hırıltı yapıyor öksürtüyor öksürünce de çıkmıyor değiş bir durum.. bugün göğüs hastalıkları doktoruna randevu aldım artık dayanamıyorum bu acıya gidicem bi akciğer filmi çekemeyecek sanırım emzirme durumundan ilaç da veremeyecek boşa gidicem işte annem zorla git diyor
Gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin inşallahKızlar ben de bebeğime kavuştum Allah hepinize nasip etsin hayırlısıyla
Amin canımKızlar hayırlı günler hayırlı bir hafta olsun hepimiz için
Çok giremedim çok şükür daha iyiyimokudum tek tek güzel haber alan arkadaşlarım için çok sevindim bugün gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönün B Buddy x herşey çok güzel olacak inşallah annelik yüklenmiş sana keyifke okuyorum yazdıklarını Niqu Gözün aydın olsun gün almışsın çok heyecanlı sağlıkla kolaylıkla kavuş mis kokuluna
Benimde son bir hafta doğumlar olmuşAmin canımevet çok heyacanlıyım çok
Valla benımkıdr yapıyor ama erkeğin yaptğı ne kadar oluyor işteKızlar ben her şeyi kocama kitledim. Banyo, mutfak, ev temizliğini o yapıyo
Kendi ütüsünü kendi yapıyor, takım elbisesini giyip işine gidiyor.
Ben de her sabha kalhvaltı hazırlıyorum. Ay uf çok yoruldum diyorum. Bulaşıkları da o hallediyo
Hamişliğinizi kullanın. Bu fırsat bir daha ele geçmez.
Şİmdi de eşimi doldurmaya hazırlamaya başladım lohusalık dönemi için. Bebek ne kadar emerse o kadar sürüyomuş lohusalık, anne strese girer üzülürse sütü kesiliyomuş falan diye fghjklşkjhgvfc
Daha dün dedim annenin çok uyuması lazımmış geceleri belli bir saat aralığında sen bakacaksın bebeğe, tamam bakarım dedi
Kocamı bordo bereli yaptım. İlk evlendiğimizde o kadar alışmış ki annesinin her şeyi yapmasına çok kavgasını savaşını verdim. Hamileliği de iyice kullandım ve artık eli de alıştı, hızlı hızlı hallediyo her şeyi.
Sizin de daha doğuma 1 ay var bazılarınızın, içinizde kalmasın kızlar. Yaptırın tüm işleri eşlerinize.
Hee bu arada küçük not: İstemediğim biri gelecekse ya da biz gideceksek de kılımı kıpırdatmıyorum. Zaten bu halde yapamayacağımı söylüyorum. Ama gelmesinler etmesinler demiyorum da. Diyorum ki "aaa tabi neden olmasın, ama benim durumum belli hareket edemiyorum pek, tüm hizmet işi, yemek işi sende olacak yapabilecek misin" hemen geri arıyo. Biz müsait değiliz diyo
Benimde öyle çok fena acıyor birde o pelvik mi ne dıyorlar ordaki kemıklerım kemık değilde kıkırdak gibi yururken sürekli kart kurt ses yapıyor takılıyor gibiya benim alt bölgemde ciddi baskı var dolu dolu orası( ilişki imkansız yürürken de zorlanmaya başladım baskı nedeniyle sizde yok mu
Benım ebe arkadaşım evolvia önerdi, ben ilk oğlumda hepsini denedim hipp aptamil sma golden goat evolvia, kabızlık sorunı vardı en iyisi evolvia geldi bebekle alakalı birşey galıba birazdaGünaydın kızlar, bebişe mama verecek olsanız ya da verecekseniz hangi mamayı almayı planlıyorsunuz? Şubat annelerinde şöyle bir paylaşım gördüm mama içerikleri ile ilgili.
Dün geceden beri aynı şeyi yaşıyorum canım karnım kasılıp kasılıo duruyor, sırt ağrısıda bebeğin ağırlığından yanlış oturmaktan yuksek yastıkla yatmaktan vs oluyorKizlar benim karnim cok aciyor boyle karnim bozulmhs gibi kasilmalar giriyor ve sirtimda agriyor cok niye boyle oldu bilmiorum sabah dus aldim usuttum mu acaba korkuom bi yandan da
Bende ilk defa duydumDoğum yapan kızlara bir sorum olacak
Benim arkadaşım dedi ki, normal olsun sezeryan olsun, doğuma girerken hastane varis çorabı giydiriyor, size de giydirdiler mi, ben ilk defa duydum da
Aynen öyle valla, elin kayınvalıdeleri anaları gibi maşallah senınkı yine el ucuyla diziyor benımkı onuda yapmıyor, hatta ilk doğumumda hastaneden geldik ben çalıstım kendı oturdu annem geldi dellendi bu kızın dinlenmesi lazım diyeya ben ona da kuruluyorum bütün düzenim mahvolacak kv gelirse kadın bulaşık makinesini bile elnin ucuyla yerleştiriyor arkasından bi daha diziyorum anneme dedim bi dk yanımdan ayrılmak yok ben bebekle ilgilenirken o kv ile ilgilenecek resmen
Ya düzen konusunda bende takıntılıyım, şimdi eşim yardım ediyor mesela bulasık makınasını dızıyor temızleri her seferınde tencerelerın yerı değişiyor alttakıler uste ustekılet arkaya vs aradığımı bulamayınca deli oluyorumYaaa işte yardım ediyorum diye düşünüyorlar ama oyle olmuyor gerçekten hele takıntılıysan eşya konusunda falanbende oyleyim cunku esim bile bazi seyleri oyle dolaba tikiyo hemen kalkip duzeltirim
Çok şükürBenimde son bir hafta doğumlar olmuşbiz bu sevinçlerimizi nereye sığdırıcaz bilemiyorum binlerce şükür
Kesinlikle bende katılıyorum aynı şeyleri yaşadım uyandıramadim sarılık sınıra yaklaşmıştı benm kızımda saolsn mama aldıramadik ama bu sefer daha ısrarcı olacagm lohusa sendromunu bende dibine kadar yaşadım sonra sariligi zor gecridk bu sefer 40 günlükler bronşit oldu 10 gece hastanede yatak ayni şekilde bende öksürük hastalık zor günlerdi şükür geçti ama travma gbi kaldı inşallah bu bebisimdw daha güzel şeyleri hatrlarmKesinlikle yaşamayan bilmiyor canım, benımde sütüm gelmedi süt gelsin diye neler yaptık ama olmadı meme başlarım yara oldu kopacak dedim kesin süt geldi bu seferde az geldi bebek sarılıktan ememiyor her gece gunduz demıyordum hastaneye tasınıyordum uyanmıyor bu çocuk ne yapsam uyanmıyor emmiyor diye, kendi kendime çektirdim valla sonrada psikolojım mahvoldu lohusa sendromunu köküne kadar yasadım yani nerdeyse 6 ay yaşadım o yüzden vermek isteyen verir vermeyen vermez herkesin kendi tercihi kendi katlanacak sonuçlarına sonuçta her çocukta aynı olmuyor tabi Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Heh aynen gözüme batıyo hemen düzeltmem lazımYa düzen konusunda bende takıntılıyım, şimdi eşim yardım ediyor mesela bulasık makınasını dızıyor temızleri her seferınde tencerelerın yerı değişiyor alttakıler uste ustekılet arkaya vs aradığımı bulamayınca deli oluyorum
Dimi ama onlarda ocakta doğurduÇok şükürresmen şubat grupu oldu
Hayırlı olsun canımmKızlar ben de bebeğime kavuştum Allah hepinize nasip etsin hayırlısıyla
Oyy maşallah 3 geçer annesi merak etmeKızlar çıktım muayeneden, 35+1 kilo 2,660 bu hafta 160 gram kadar almış, geçen haftaya göre baya düşük almış kan akımına baktı doktor kan akımı iyi dedi.rahim ağzım 27mm iki haftaya zor dayanırız dedi. Çok 38leri göremeyiz dedi. Ntsde sancı çıktı. Biraz yemene yüklen en azından şöyle 3 kiloları görelim dedi. Tansiyon ve şeker takibi devam dedi. Ödemlerin azalmış dedi. Kalp çarpıntısı normal dedi kardiyoloji görsün diyecegım ama birsey yapamaz dedi. Göğüs ucu kremini 36 sonu başlayacağız dedi. Sen çok kolay normal yaparsın gel normali deneyelim, olmazsa hemen sezeryana alırım seni dedi. Ona yolda karar verelim dedi. Bebek baya aşagıda zaten benim mide tarafım boş baya, ilaçlar devam. Kasılmalarım oluyor oda sancı değil bebek hareket ediyor dedi, artık aynı bebek hareketlerini bekleme bu haftadan sonra uyuyacak daha çok dedi. Nts hep 40’üstü idi. Bizde durum böyle haftaya tekrar kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?