EVet bazı cocukalrda olabiliyormus hercocukta farklı nasıl olacağını zamanla göreceğiz insBizde eşim alıştırmak istedi bizim yatağa asla dedim çünkü 5 yaşına kadar kendi yatağını istemeyen çocuklar duyuyorum korktum açıkçası
Ben de bayılıyorum , başıni koyar öyle uyur ya da elleriyle dokunur öyle uyur, sürekli uynadiginda ya da hasta ğıbı olduğumda yatağıma bitişik park yatağına yatırıyorum ama yanıma alistirdigim için orda uyumak istemiyor çok şık uyandığı için daha küçükken çok zorlanmistim beşikten alıp alıp koymaya, oyuzden kendim alıştırdim yanıma , bı deneyim diyirum arada tekrar olmadi, başka odayı hıc düşünmüyorum dahaBir daha bebek olmayacak ve ben onu çok bekledim koynumda üstümde uyuyor evet çok zor ama çok güzelbenimki beşiğe yatmıyor hiç kaldırdım o yüzden duvarala yatağın arasina ona yatak yaptım boyunuda ayarladım orda yanımda uyuyor üç kişilik yatak gibi oldu , zaten deprem korkusundan sırtımı dönüp uyuyamıyorum bile başka oda şuan için imkansız gündüzde sürekli kontrol ediyorum
Oda ayırmayı ben de düşünmüyorum daha, nasıl sarkitiyir ayagini en aşağı kademeye aldım ben osekilde ayağa bile kalksa sorun olmuyorBenimki park yataktan ayağını sarkıtıyor çıkıyor bir anda. Gündüz park yataktayken kameradan takip ediyorum düşecek korkusuyla. O yüzden odayı ayırmak riskli. Bir de 3 yaşına kadar çocugu odamızda yatırmamızda sakınca olmadığı yönünde yazılar okudum. Güvenli bağlanma için gerekliymiş
Ustler patladı çıktı epey, altlarında yeri belli oldu tirtiklari, memeye çok düştü son 2hafyadir iştahsızlık Likya da var yediği şeyleri yemiyor ya da çok az hayvanlariyla oyun yapa yapa yediriyorum önce onlara tedirince yiyor birazEmziren annişler 4 azı dişi aynı anda çıktıbu sebepten iştahsızlık var son zamanlarda, memeye düşkünlük basladı bu seferde, sizlerde de busekılde iştahsızlık yaşayıp memeye düşkünlük varmı
Tabi sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap belkide hemen alışır bilemezsinEVet bazı cocukalrda olabiliyormus hercocukta farklı nasıl olacağını zamanla göreceğiz ins
Son zamanlarda çiğnemeli bişy yemıyor. Kahvaltı yapmıyorUstler patladı çıktı epey, altlarında yeri belli oldu tirtiklari, memeye çok düştü son 2hafyadir iştahsızlık Likya da var yediği şeyleri yemiyor ya da çok az hayvanlariyla oyun yapa yapa yediriyorum önce onlara tedirince yiyor biraz
Yatağın yanında alan varsa tek kişilik yatakla birleştirmek en mantıklısıBen de bayılıyorum , başıni koyar öyle uyur ya da elleriyle dokunur öyle uyur, sürekli uynadiginda ya da hasta ğıbı olduğumda yatağıma bitişik park yatağına yatırıyorum ama yanıma alistirdigim için orda uyumak istemiyor çok şık uyandığı için daha küçükken çok zorlanmistim beşikten alıp alıp koymaya, oyuzden kendim alıştırdim yanıma , bı deneyim diyirum arada tekrar olmadi, başka odayı hıc düşünmüyorum daha
canım bizim de öyleydi şimdi düzelmeye başladı gibi bence bunlara aynı anda güncelleme geliyorSon zamanlarda çiğnemeli bişy yemıyor. Kahvaltı yapmıyorhep yogurt, çorba, muhallebi gbi kolay yutulan şeyler, alışacak dıye korkuyorum
Yok çok canı azı diş zamanı öyle oluyorSon zamanlarda çiğnemeli bişy yemıyor. Kahvaltı yapmıyorhep yogurt, çorba, muhallebi gbi kolay yutulan şeyler, alışacak dıye korkuyorum
Bizde birlikte uyuyoruzOda ayırmayı ben de düşünmüyorum daha, nasıl sarkitiyir ayagini en aşağı kademeye aldım ben osekilde ayağa bile kalksa sorun olmuyor
Aynı biz , ben de eşime bajsettim iki yasa kadar daha çok faydası var birlikte uyumanın dedim , kafamız rahatladı bu hafta epey baktım , birlikte uyuma park yatak vs, kabullendik artık kereme göre ayarlicaz uyanmalari azladigi zaman dedik biz tekrar deneriz, 11 de sıralamaya başladı çok geçmedi 12 gibi de tam yürüdü canım , bazı bebekler normalmiş canım 18aya kadar , kontrolde sıkıntı yok denildiyse bekle canimBizde birlikte uyuyoruzBeşiği hala ısrarla yanımızda duruyor ama orada daha sık uyaniyor ve yanıma alıyorum sonrada kalıyoruz derken pek de denemiyorum artik. İkimizde bu hali seviyoruz. Zaten işe de döndüğüm için uykuyu bile birlikte geçirmek istiyorum. Ayrıca 2 yasa kadar bunlar sıkıntı değil birlikte uyuyabiliriz. (okulöncesi ögret ve Çocuk Gelişimi uzm. Olarak söylüyorum) Ondan sonra cabalayabiliriz. Hatta erken ayırmanın da sıkıntıları var. Tabi aynı yatakta yatmak şart değil Buarada bebekleriniz kaçıncı ayda yürümeye başladı, bizimki hala yürümüyor 14 aylık oldu.
Sıralamaya başladı bizimki de canim ama sanki bi türlü cesaret edemiyor gibi. Bu aşamada kaldı. Son zamanlarda biraz kafama takılmaya başladı evet 18.aya kadar normal diye biliyorum genetikte yurume uzerinde etkiliymis ve bnde geç yürümüşümAynı biz , ben de eşime bajsettim iki yasa kadar daha çok faydası var birlikte uyumanın dedim , kafamız rahatladı bu hafta epey baktım , birlikte uyuma park yatak vs, kabullendik artık kereme göre ayarlicaz uyanmalari azladigi zaman dedik biz tekrar deneriz, 11 de sıralamaya başladı çok geçmedi 12 gibi de tam yürüdü canım , bazı bebekler normalmiş canım 18aya kadar , kontrolde sıkıntı yok denildiyse bekle canim
Yürür canım hiç sıkıntı etme , bebelerin gelişimi çok hızlı maslalah sağlıklı olsunlar da bikac aydan ileri geri hicbise olmazSıralamaya başladı bizimki de canim ama sanki bi türlü cesaret edemiyor gibi. Bu aşamada kaldı. Son zamanlarda biraz kafama takılmaya başladı evet 18.aya kadar normal diye biliyorum genetikte yurume uzerinde etkiliymis ve bnde geç yürümüşümAma inşallah bian önce yürümeye başlar
14 aylık bittiğinde yürüdü, yani 1 aydır yürüyorBizde birlikte uyuyoruzBeşiği hala ısrarla yanımızda duruyor ama orada daha sık uyaniyor ve yanıma alıyorum sonrada kalıyoruz derken pek de denemiyorum artik. İkimizde bu hali seviyoruz. Zaten işe de döndüğüm için uykuyu bile birlikte geçirmek istiyorum. Ayrıca 2 yasa kadar bunlar sıkıntı değil birlikte uyuyabiliriz. (okulöncesi ögret ve Çocuk Gelişimi uzm. Olarak söylüyorum) Ondan sonra cabalayabiliriz. Hatta erken ayırmanın da sıkıntıları var. Tabi aynı yatakta yatmak şart değil Buarada bebekleriniz kaçıncı ayda yürümeye başladı, bizimki hala yürümüyor 14 aylık oldu.
Bizim bebek yatagını özel yaptırmıştık biraz kalın yapmışlar yaylı yatak gibiOda ayırmayı ben de düşünmüyorum daha, nasıl sarkitiyir ayagini en aşağı kademeye aldım ben osekilde ayağa bile kalksa sorun olmuyor
Canım azı diş zamanı uzunca sürüyor bu durum,Kızlar iştahsızlık sorunu yaşayan varmı bebegınde? Kahvaltı etmıyor, eski iştahı yok uzun zamandır, çorba desen yarım kase zorla, köfte, kıyma, yemek hiç yok, yoğurt, muhallebi, o tarz seyler yıyor ve emıyor, emdiği için olabılır mı?
Dişlerinden mi yoksa 4 azı dişi birden çıktı bi ara ona bagladım ama eline ne versem atıyor. Çatalla yıyordu, alışmıştı şimdi 3 çatal alıp geri kalanını atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?