2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Merhaba yumurtlamadan sonra 9uncu günümdeyim. 7.gün merak etmiştim test yaptım silik çıktı ama çok geç bakmıştım kuruma çizgisidir diye önemsemedim. Dün sabah kan tahlili verecektim erkendi ama vermişken betaya da baktırayım dedim 1.00 çıktı. Tamam dedim olmamış. Ama bariz kasık ağrım var. Öksürürken bile batıyor gibi. Şimdi de emin olamayıp test yaptım böyle silik çıktı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Dün sabahtan şimdiye yükselmiş olabilir mi? Böyle bir şey yaşayanınız var mı?

Yaaaa maşallahhhhh erkeklerimiz çoğalıyor sağlıklı gelsin inşallah çok sevindim herşeyin iyi olmasına, hersey inşallah en güzel şekilde de devam ederim maşallah
Sağolasın canım inşaAllah
Maşallah, Allahım nazarlardan korusun. Bir erkek daha mı geliyor. benim de erkek
Gruba bir paşa daha geliyor sanırım 3 hafta sonra kontrol tarihim ozaman kesinleşmiş olur sanırım

Evet senin haftan erken bence değişme ihtimali var. Tahmin için çok erken davranılmış. Verdiği oranda baya yüksek Değişebilir 12. haftaya girince herşey belli olur.
Ay bilmiyorum doktor baya Emindi ben yanılmam dedi ve baya kesin konuştu. Bakalım fetal dna sonucunda belli olacak cuma günü sonuç çıkacak, tekrar kontrole gideceğim ne diyecek cuma günü 11+4 olacağız.

Bol lifli beslenmeye çalış. Bamya tüket. Zeytin yağı iç. Kayısı elma gibi şeyler ye canım. Ben de sık sık gaz sancısı yaşıyorum. Az önce sol tarafıma böbrek yanları mı oluyor tam kestiremiyorum bir ağrı girdi. O gaz sancısı mıydı anlamadım onu. Biraz azaldı uzandım bekliyorum öyle

Bana %80 erkek ben yanılmam dedi ama bugün eşimin kuzeni diyor ki bana senin haftalarında 10+4 de dedi. Onada 10. Haftalarında %90 erkek demiş sonra kız olduğunu öğrenmiş bir tereddüt ettim ben ya bilemedim
Mesela ben 10+3 te kanama sebebiyle gittiğimde cinsiyeti sordum şuan belli olmaz demişti. 12. hafta kontrolümüz vardı. Mesela hemen söyledi demem o ki bence çok erken bir tahmin olmuş değişme ihtimali yüksek öncelikle sağlıklı ilerlesin tabi

Bana %80 erkek ben yanılmam dedi ama bugün eşimin kuzeni diyor ki bana senin haftalarında 10+4 de dedi. Onada 10. Haftalarında %90 erkek demiş sonra kız olduğunu öğrenmiş bir tereddüt ettim ben ya bilemedim
Tahmin için erken olmuş ama hayırlısı olsun canım inşaAllah

Bol lifli beslenmeye çalış. Bamya tüket. Zeytin yağı iç. Kayısı elma gibi şeyler ye canım. Yemeklere çok az kimyon da ekleyin diyorlar onu hiç denemedim.Ben de sık sık gaz sancısı yaşıyorum. Az önce sol tarafıma böbrek yanları mı oluyor tam kestiremiyorum bir ağrı girdi. O gaz sancısı mıydı anlamadım onu. Biraz azaldı uzandım bekliyorum öyle

Bende öyleydim canım sağlıklı olsunlar inşaAllah

O ağrı bendede çok sık olmasada oluyor canım muhtemelen gaz sancısından uzanınca bi süre sonra geçiyor gazını tutarsan sancın çoğalır tecrübeyle sabit

Evet canım tam olarak o gaz sancısı işte. Soluna yat karnına hafif hafif masajlar yap. Dün eşim sırtıma ve belime masajlar yaptı öyle rahatladım. Arada böbreklere vuruyor karnı taş gibi yapıyor şişiriyor. Dikkat et kendine canım. Ben şimdi yemek yemeğe korkar oldum gidiyim zeytin yağı içeyim

Doktor bana tam buğday ekmeği ye sadece kepek ekmeği şişkinlik yapar beyaz ekmekte yeme dedi pirinç pilavı yerine bulgur ye dedi ama bemde bulgur normalde severim ama yiyemiyorum fazla

Tahmin için erken olmuş ama hayırlısı olsun canım inşaAllah
Canım doktorum hem de riskli gebelik uzmanı hemde, genelde bu haftalar cinsiyet hep söylüyormuş. İnşallah yanılmaz eşim baya bir erkek babası olacak diye herkese hava attı sanırım perişan olur

Canım evet kimyon konusunda çok haklısın az az koymak gerekiyormuş

Doktor bana tam buğday ekmeği ye sadece kepek ekmeği şişkinlik yapar beyaz ekmekte yeme dedi pirinç pilavı yerine bulgur ye dedi ama bemde bulgur normalde severim ama yiyemiyorum fazla
Evet bazen ben ne bulursam yemeğe çalışıyorum çünkü bazen ağrılarım oluyor pek yemekte yapamıyorum. Beslenme yemek yapma açısından sıkıntılar yaşıyorum. Umarım en yakın zamanda atlatırız canım tavsiyelerini dikkate alacağım

İn şa Allah nasip olur canımEvet sende varmış baya ama ben ana kucağı almaya düşünmüyorum kardeşim aldı ikinci çocuğunda çok peşman oldu doktor demişki çocuğun çok haraketsiz hatda hasta demişdi korkmuşlardı hem geç yürüdü..ilk cocuğu çok ağlayan bir çocuk olmuş kendiside fark etmeden ikinciyi hep ana kucağına koyuyordu yetişemiyordu tek başına..ondan bana diyor kesinlikle alma

Yaaa öylemi kız olursa çok şaşırırım hem rüyamda 2 defa erkek gördüm ya ondan..annemde bana bakıyor hep diyor oğlun olucak salatalık turşu başladım yemeklerle yemeğe

Yaaa öylemi kız olursa çok şaşırırım hem rüyamda 2 defa erkek gördüm ya ondan..annemde bana bakıyor hep diyor oğlun olucak salatalık turşu başladım yemeklerle yemeğe
Yaa benimde canım hiç tatlı çekmiyor bende rüyamda erkek gördüm merak ediyorum sonucu herhalde 2 3 haftaya kadar netleşmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…