Sağolasın canım inşaAllahYaaaa maşallahhhhh erkeklerimiz çoğalıyorsağlıklı gelsin inşallah çok sevindim herşeyin iyi olmasına, hersey inşallah en güzel şekilde de devam ederim maşallah
Gruba bir paşa daha geliyor sanırım 3 hafta sonra kontrol tarihim ozaman kesinleşmiş olur sanırımMaşallah, Allahım nazarlardan korusun. Bir erkek daha mı geliyor.benim de erkek
Ay bilmiyorum doktor baya Emindi ben yanılmam dedi ve baya kesin konuştu. Bakalım fetal dna sonucunda belli olacak cuma günü sonuç çıkacak, tekrar kontrole gideceğim ne diyecek cuma günü 11+4 olacağız.Evet senin haftan erken bence değişme ihtimali var. Tahmin için çok erken davranılmış. Verdiği oranda baya yüksekDeğişebilir 12. haftaya girince herşey belli olur.
Bol lifli beslenmeye çalış. Bamya tüket. Zeytin yağı iç. Kayısı elma gibi şeyler ye canım. Ben de sık sık gaz sancısı yaşıyorum. Az önce sol tarafıma böbrek yanları mı oluyor tam kestiremiyorum bir ağrı girdi. O gaz sancısı mıydı anlamadım onu. Biraz azaldı uzandım bekliyorum öyleDün gece bende aşırı bir gaz sıkışması karın krampları yaşadım. Nasıl bir acıydı tahmin bile edilemez. Banada herşey gaz yapıyor hareketlerim de kısıtlı ona bağlıyorum. Kabızlık ve gaz için ne yapılabilir bende araştırıyorum
Mesela ben 10+3 te kanama sebebiyle gittiğimde cinsiyeti sordum şuan belli olmaz demişti. 12. hafta kontrolümüz vardı. Mesela hemen söyledi demem o ki bence çok erken bir tahmin olmuş değişme ihtimali yüksekBana %80 erkek ben yanılmam dedi ama bugün eşimin kuzeni diyor ki bana senin haftalarında 10+4 de dedi. Onada 10. Haftalarında %90 erkek demiş sonra kız olduğunu öğrenmiş bir tereddüt ettim ben ya bilemedim
Tahmin için erken olmuş ama hayırlısı olsun canım inşaAllahBana %80 erkek ben yanılmam dedi ama bugün eşimin kuzeni diyor ki bana senin haftalarında 10+4 de dedi. Onada 10. Haftalarında %90 erkek demiş sonra kız olduğunu öğrenmiş bir tereddüt ettim ben ya bilemedim
O ağrı bendede çok sık olmasada oluyor canım muhtemelen gaz sancısından uzanınca bi süre sonra geçiyor gazını tutarsan sancın çoğalır tecrübeyle sabitBol lifli beslenmeye çalış. Bamya tüket. Zeytin yağı iç. Kayısı elma gibi şeyler ye canım. Yemeklere çok az kimyon da ekleyin diyorlar onu hiç denemedim.Ben de sık sık gaz sancısı yaşıyorum. Az önce sol tarafıma böbrek yanları mı oluyor tam kestiremiyorum bir ağrı girdi. O gaz sancısı mıydı anlamadım onu. Biraz azaldı uzandım bekliyorum öyle
Evet canım tam olarak o gaz sancısı işte. Soluna yat karnına hafif hafif masajlar yap. Dün eşim sırtıma ve belime masajlar yaptı öyle rahatladım. Arada böbreklere vuruyor karnı taş gibi yapıyor şişiriyor. Dikkat et kendine canım. Ben şimdi yemek yemeğe korkar oldum gidiyim zeytin yağı içeyimBol lifli beslenmeye çalış. Bamya tüket. Zeytin yağı iç. Kayısı elma gibi şeyler ye canım. Ben de sık sık gaz sancısı yaşıyorum. Az önce sol tarafıma böbrek yanları mı oluyor tam kestiremiyorum bir ağrı girdi. O gaz sancısı mıydı anlamadım onu. Biraz azaldı uzandım bekliyorum öyle
Güzel haberlerle inşaAllahAy bilmiyorum doktor baya Emindi ben yanılmam dedi ve baya kesin konuştu. Bakalım fetal dna sonucunda belli olacak cuma günü sonuç çıkacak, tekrar kontrole gideceğim ne diyecek cuma günü 11+4 olacağız.
Doktor bana tam buğday ekmeği ye sadece kepek ekmeği şişkinlik yapar beyaz ekmekte yeme dedi pirinç pilavı yerine bulgur ye dedi ama bemde bulgur normalde severim ama yiyemiyorum fazlaEvet canım tam olarak o gaz sancısı işte. Soluna yat karnına hafif hafif masajlar yap. Dün eşim sırtıma ve belime masajlar yaptı öyle rahatladım. Arada böbreklere vuruyor karnı taş gibi yapıyor şişiriyor. Dikkat et kendine canım. Ben şimdi yemek yemeğe korkar oldum gidiyim zeytin yağı içeyim
Canım doktorum hem de riskli gebelik uzmanı hemde, genelde bu haftalar cinsiyet hep söylüyormuş. İnşallah yanılmaz eşim baya bir erkek babası olacak diye herkese hava attı sanırım perişan olurTahmin için erken olmuş ama hayırlısı olsun canım inşaAllah
Canım evet kimyon konusunda çok haklısın az az koymak gerekiyormuşBol lifli beslenmeye çalış. Bamya tüket. Zeytin yağı iç. Kayısı elma gibi şeyler ye canım. Yemeklere çok az kimyon da ekleyin diyorlar onu hiç denemedim.Ben de sık sık gaz sancısı yaşıyorum. Az önce sol tarafıma böbrek yanları mı oluyor tam kestiremiyorum bir ağrı girdi. O gaz sancısı mıydı anlamadım onu. Biraz azaldı uzandım bekliyorum öyle
Evet bazen ben ne bulursam yemeğe çalışıyorum çünkü bazen ağrılarım oluyor pek yemekte yapamıyorum. Beslenme yemek yapma açısından sıkıntılar yaşıyorum. Umarım en yakın zamanda atlatırız canım tavsiyelerini dikkate alacağımDoktor bana tam buğday ekmeği ye sadece kepek ekmeği şişkinlik yapar beyaz ekmekte yeme dedi pirinç pilavı yerine bulgur ye dedi ama bemde bulgur normalde severim ama yiyemiyorum fazla
İn şa Allah nasip olur canımBizim çoğu esyamiz hazırdiğer bebeğime kullanmak nasip olmadı kardeşine olur inşallah biraz kıyafet ana kucagi oto koltuğu park yatağı bezi alt değiştirme örtüsü kurulama pamuklari ağız mendilleri bebek arabası çok az eksiğimiz var onları da 7.aydan sonra almaya başlarım inşallah buarada bebek arabasında krafttan şaşmayın derim bizim araba ilk oglumdan kalma gorumcemin çocuklarını da büyüttü hala ilk gunki gibi fikir amaçlı resimlerini paylasiyorum
Yaaa öylemi kız olursa çok şaşırırım hem rüyamda 2 defa erkek gördüm ya ondan..annemde bana bakıyor hep diyor oğlun olucak salatalık turşu başladım yemeklerle yemeğe
Yaa benimde canım hiç tatlı çekmiyor bende rüyamda erkek gördümYaaa öylemi kız olursa çok şaşırırım hem rüyamda 2 defa erkek gördüm ya ondan..annemde bana bakıyor hep diyor oğlun olucak salatalık turşu başladım yemeklerle yemeğe
Yaaa öylemi valla bende merak etdim yaYaa benimde canım hiç tatlı çekmiyor bende rüyamda erkek gördümmerak ediyorum sonucu herhalde 2 3 haftaya kadar netleşmiş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?