2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayenen ya siz Merve cavildak a bi defa gitmistiniz başka gittiniz mi
Ben ona gitmedim kuzum. Ben Naziye ye gittim. Ama araştırdım onu öven çok. Ben naziyeye hamilelik ilk düşündüğümde başlamıştım o yüzden tekrar ona gittim yani. Yoksa ben şu an Samsun’da bile değilim

Benim daha yeni bayıldı kuzum idrar da kan da herşey güzel dedi doktor

kızlar ya ben 2 kere rüyamda cinsiyetini gördüm yüzünü hiç görmeden ama isminden bahsediyordum bir rüyamda diğer rüyamı çok hatırlamıyorum ama cinsiyetiyle alakalıydı… böyle rüyasında görüp cinsiyeti aynı çıkan oldu mu aramızda çok merak ediyorum gerçekten teyzemin eşi ben hamile olduğumu bilmeden rüyasında görmüştü beni hamile olarak geçenlerde cinsiyeti de rüyasında görmüş ikimizin gördüğü de aynı insan bir garip oluyor daha da merak ediyor şuan 9+5teyim tahmin içinde çok erken çok merak ediyoruuummmm

Kızlar vajinal mantar oluşmuşsa bu idrar testinde mi çıkıyor? Nasıl test ediyorlar bunu?

Kızlar merak ediyorum siz hiç aşerdiniz mi ?
Ya çok tuhaf Söyliycem ama gülmeyin ben dün gece 3 de wc için uyandım ve uyanır uyanmaz tek derdim sirke oldu.Çay kaşığıyla içtim çok rahatladım.Bu akşamda bildiğiniz kuru soğan çekti canım.Kestim ve biraz önce yedim.Çok mutluyum şuan.Fakat niçin erik ya da karpuz yada ne biliyim pasta filan aşermiyorum ben

Seninki gayet her evde olabilecek seyler akilli uslu bi cocugun olacak ozaman

Benim ikinci cocugum oyleydi adinida soylediler erkek olucak dediler erkek oldu hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…