Ben ona gitmedim kuzum. Ben Naziye ye gittim. Ama araştırdım onu öven çok. Ben naziyeye hamilelik ilk düşündüğümde başlamıştım o yüzden tekrar ona gittim yani. Yoksa ben şu an Samsun’da bile değilim
Canım valla bilmiyorum ne desem ama bende enfeksiyon belirtisi hiç yoktu progestan da akıntıları çok anlayamıyordum progestan kaynaklı mı değil mi anlaşılmıyor zaten bir de koku ve kaşıntı yoktu bende sadece bazen işte Sarı leke geliyordu meğer enfeksiyon kaynaklıymış işte fitil kullanınca 2 günde geçti şimdi çok şükür sarı akıntı da yok o su gibi akıntı da yok ben 12. Haftaya girdiğim için kanama alanı da şükür kalmayınca progestanı da kesti doktorum o yapar demişti benim akıntım için
Bakalim bende daha baslamadim doktoruma yazdim da basla derse baslarim yoksa yarin giderim o da bakar Rahatladim.en azindan bebegi etkileyen bi durum.degilmis şükür
kızlar ya ben 2 kere rüyamda cinsiyetini gördüm yüzünü hiç görmeden ama isminden bahsediyordum bir rüyamda diğer rüyamı çok hatırlamıyorum ama cinsiyetiyle alakalıydı… böyle rüyasında görüp cinsiyeti aynı çıkan oldu mu aramızda çok merak ediyorum gerçekten teyzemin eşi ben hamile olduğumu bilmeden rüyasında görmüştü beni hamile olarak geçenlerde cinsiyeti de rüyasında görmüş ikimizin gördüğü de aynı insan bir garip oluyor daha da merak ediyor şuan 9+5teyim tahmin içinde çok erken çok merak ediyoruuummmm
Kızlar merak ediyorum siz hiç aşerdiniz mi ?
Ya çok tuhaf Söyliycem ama gülmeyin ben dün gece 3 de wc için uyandım ve uyanır uyanmaz tek derdim sirke oldu.Çay kaşığıyla içtim çok rahatladım.Bu akşamda bildiğiniz kuru soğan çekti canım.Kestim ve biraz önce yedim.Çok mutluyum şuan.Fakat niçin erik ya da karpuz yada ne biliyim pasta filan aşermiyorum ben
Kızlar merak ediyorum siz hiç aşerdiniz mi ?
Ya çok tuhaf Söyliycem ama gülmeyin ben dün gece 3 de wc için uyandım ve uyanır uyanmaz tek derdim sirke oldu.Çay kaşığıyla içtim çok rahatladım.Bu akşamda bildiğiniz kuru soğan çekti canım.Kestim ve biraz önce yedim.Çok mutluyum şuan.Fakat niçin erik ya da karpuz yada ne biliyim pasta filan aşermiyorum ben
kızlar ya ben 2 kere rüyamda cinsiyetini gördüm yüzünü hiç görmeden ama isminden bahsediyordum bir rüyamda diğer rüyamı çok hatırlamıyorum ama cinsiyetiyle alakalıydı… böyle rüyasında görüp cinsiyeti aynı çıkan oldu mu aramızda çok merak ediyorum gerçekten teyzemin eşi ben hamile olduğumu bilmeden rüyasında görmüştü beni hamile olarak geçenlerde cinsiyeti de rüyasında görmüş ikimizin gördüğü de aynı insan bir garip oluyor daha da merak ediyor şuan 9+5teyim tahmin içinde çok erken çok merak ediyoruuummmm