İnşallah haftaya daha iyi oluruz canım, ümidim o yönde, biraz böyle zinde hissetsek halsizliğimiz gitse açıkmaya başlasak, böyle yatarak ben diyorum nereye kadar. Böyle giderse normal doğum bile yapamacakmışım gibi geliyor
Lierac bende araştırdım canım, birde mustela hamileler için çatlak kremi ama doktorum 13 ve 14 hafta sonlarında başlayabilirsin dedi ama karnım geriliyor ben hissetmeye başladım.
Bende 14. Hafta da başlicam bakalım ama bazılarının cildine göre erken de başlayabilir çatlamaları o yüzden erken de başalanabilir aslında benim zaten çatlatlarım çok zamanında kilo verince kaldılar benimle o yüzden esnek cildim
canım lekelenmelerde bol su için diyorlar aman ihmal etmeyin kötüyü çekmeyelim de bebekler büyüdü kanama lekelenme ile bişey olacak boyu gectiler bir de ayıptır söylemesi düşüklerde büyük tuvalet ağrısı gibi ağrı sancı giriyor ishal ağrısı gibi regl gibi değil de
Ben lierac başladım canım . Sabah akşam sürüyorum tüm vücuda. Bir de haftasonları lierac değil de Hindistan cevizi yağı sürücem. O baya vıcık vıcık olduğu için onu haftaiçi süremiyorum maalesef
Birde karnım çıktı benim, şu içsem zaten karnım şişerdi hemen bence iç karnım dar, Hindistan cevizi yağı ile başlasam olur mı acaba en azından doğal 14 haftama kadar
Ben lierac başladım canım . Sabah akşam sürüyorum tüm vücuda. Bir de haftasonları lierac değil de Hindistan cevizi yağı sürücem. O baya vıcık vıcık olduğu için onu haftaiçi süremiyorum maalesef