2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben yatamıyorum da çocuklar var işim bitmiyor,onlar anlayışlı görüyorlar beni ,doğuma çok var ya karamsar olma canım geçecek bu his zamanla

Ay sanki bende var az, doktorum 13 ve 14 haftalar başla dedi şuan birsey sürme dedi bende bekliyorum.
Ben hiç sormadım doktoruma cevablar çıkınca sorucam ama nedense hiç sürmek istemiyorum içimden hiç gelmiyor

Ben hiç sormadım doktoruma cevablar çıkınca sorucam ama nedense hiç sürmek istemiyorum içimden hiç gelmiyor
Canım gecen cuma gittiğimde sordum, 13 ve 14 haftalarda kullan dedi şuan değil dedi

Lierac bende araştırdım canım, birde mustela hamileler için çatlak kremi ama doktorum 13 ve 14 hafta sonlarında başlayabilirsin dedi ama karnım geriliyor ben hissetmeye başladım.
Bende 14. Hafta da başlicam bakalım ama bazılarının cildine göre erken de başlayabilir çatlamaları o yüzden erken de başalanabilir aslında benim zaten çatlatlarım çok zamanında kilo verince kaldılar benimle o yüzden esnek cildim

Ah inşallah canım yaa sağlıklı olsun hepiciği

ölüyoruuummmmmmmmmmmm

Canım gecen cuma gittiğimde sordum, 13 ve 14 haftalarda kullan dedi şuan değil dedi
Benim 14 haftam bitiyor başlayım hemen dimi bende soğul sıkım Hindistan cevizi yağı kullanayım diyorum. Arkadaşımda hamileliğinde kullanmış memnun kalmış.

valla ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi öyle söyleyeyim size çevremden gördüğüm kadarıyla ilk öğrendiğim an başladım lierac ve bio oil
Karnım geriliyor hissediyorum, doktor kullanma diyince acabadan kaldım bende

Benim 14 haftam bitiyor başlayım hemen dimi bende soğul sıkım Hindistan cevizi yağı kullanayım diyorum. Arkadaşımda hamileliğinde kullanmış memnun kalmış.
Bence sen başla kuzum, acaba bende mi kullansam, sonuçta doğal birşey Hindistan cevizi yağı.

valla ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi öyle söyleyeyim size çevremden gördüğüm kadarıyla ilk öğrendiğim an başladım lierac ve bio oil
Birde karnım çıktı benim, şu içsem zaten karnım şişerdi hemen bence iç karnım dar, Hindistan cevizi yağı ile başlasam olur mı acaba en azından doğal 14 haftama kadar

Canım senin kaç hafta idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…