Ben yatamıyorum da çocuklar var işim bitmiyor,onlar anlayışlı görüyorlar beni ,doğuma çok var ya karamsar olma canım geçecek bu his zamanlaİnşallah haftaya daha iyi oluruz canım, ümidim o yönde, biraz böyle zinde hissetsek halsizliğimiz gitse açıkmaya başlasak, böyle yatarak ben diyorum nereye kadar. Böyle giderse normal doğum bile yapamacakmışım gibi geliyor
Ben sürekli yatıyorum canım sürekli ama, inşallah geçecek.Ben yatamıyorum da çocuklar var işim bitmiyor,onlar anlayışlı görüyorlar beni ,doğuma çok var ya karamsar olma canım geçecek bu his zamanla
ben öğrendiğimden beri kullanıyorum bio oil ve lierac ikisini kullanıyorumKızlar nemlendirici başladınız mı? Çatlak için neler kullanıyorsunuz
Doktorun kullan dedi mi canım ? Bana kullanma dediben öğrendiğimden beri kullanıyorum bio oil ve lierac ikisini kullanıyorum
Ay ben başlamadım ya bu arada karnım çok tüylenmiş sende varmı tüylenme?Kızlar nemlendirici başladınız mı? Çatlak için neler kullanıyorsunuz
Ay sanki bende var az, doktorum 13 ve 14 haftalar başla dedi şuan birsey sürme dedi bende bekliyorum.Ay ben başlamadım ya bu arada karnım çok tüylenmiş sende varmı tüylenme?
Ben hiç sormadım doktoruma cevablar çıkınca sorucam ama nedense hiç sürmek istemiyorum içimden hiç gelmiyorAy sanki bende var az, doktorum 13 ve 14 haftalar başla dedi şuan birsey sürme dedi bende bekliyorum.
Canım gecen cuma gittiğimde sordum, 13 ve 14 haftalarda kullan dedi şuan değil dediBen hiç sormadım doktoruma cevablar çıkınca sorucam ama nedense hiç sürmek istemiyorum içimden hiç gelmiyor
Bende 14. Hafta da başlicam bakalım ama bazılarının cildine göre erken de başlayabilir çatlamaları o yüzden erken de başalanabilir aslında benim zaten çatlatlarım çok zamanında kilo verince kaldılar benimle o yüzden esnek cildimLierac bende araştırdım canım, birde mustela hamileler için çatlak kremi ama doktorum 13 ve 14 hafta sonlarında başlayabilirsin dedi ama karnım geriliyor ben hissetmeye başladım.
valla ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi öyle söyleyeyim size çevremden gördüğüm kadarıyla ilk öğrendiğim an başladım lierac ve bio oilCanım gecen cuma gittiğimde sordum, 13 ve 14 haftalarda kullan dedi şuan değil dedi
Ah inşallah canım yaa sağlıklı olsun hepiciğicanım lekelenmelerde bol su için diyorlar aman ihmal etmeyin kötüyü çekmeyelim de bebekler büyüdü kanama lekelenme ile bişey olacak boyu gectilerbir de ayıptır söylemesi düşüklerde büyük tuvalet ağrısı gibi ağrı sancı giriyor ishal ağrısı gibi regl gibi değil de
ölüyoruuummmmmmmmmmmm
Benim 14 haftam bitiyor başlayım hemen dimiCanım gecen cuma gittiğimde sordum, 13 ve 14 haftalarda kullan dedi şuan değil dedi
Karnım geriliyor hissediyorum, doktor kullanma diyince acabadan kaldım bendevalla ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi öyle söyleyeyim size çevremden gördüğüm kadarıyla ilk öğrendiğim an başladım lierac ve bio oil
Bence sen başla kuzum, acaba bende mi kullansam, sonuçta doğal birşey Hindistan cevizi yağı.Benim 14 haftam bitiyor başlayım hemen dimibende soğul sıkım Hindistan cevizi yağı kullanayım diyorum. Arkadaşımda hamileliğinde kullanmış memnun kalmış.
Ben lierac başladım canım . Sabah akşam sürüyorum tüm vücuda. Bir de haftasonları lierac değil de Hindistan cevizi yağı sürücem. O baya vıcık vıcık olduğu için onu haftaiçi süremiyorum maalesefKızlar nemlendirici başladınız mı? Çatlak için neler kullanıyorsunuz
Birde karnım çıktı benim, şu içsem zaten karnım şişerdi hemen bence iç karnım dar, Hindistan cevizi yağı ile başlasam olur mı acaba en azından doğal 14 haftama kadarvalla ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi öyle söyleyeyim size çevremden gördüğüm kadarıyla ilk öğrendiğim an başladım lierac ve bio oil
Bio oilde çok duydum. O nasıl acepben öğrendiğimden beri kullanıyorum bio oil ve lierac ikisini kullanıyorum
Canım senin kaç hafta idiBen lierac başladım canım . Sabah akşam sürüyorum tüm vücuda. Bir de haftasonları lierac değil de Hindistan cevizi yağı sürücem. O baya vıcık vıcık olduğu için onu haftaiçi süremiyorum maalesef
13 ama 10.haftalarda falan başlamıştım diye hatırlıyorum. Çünkü 1 paket lierac bitti bileCanım senin kaç hafta idi
Yandık desene 3 haftada bir paket13 ama 10.haftalarda falan başlamıştım diye hatırlıyorum. Çünkü 1 paket lierac bitti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?