2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yandık desene 3 haftada bir paket bende alayım ya başlayayım benimde 11 hafta oldu
Kuzuş doktorun eğer daha kullanma dediyse bence başlama. Yani Hindistan cevizi olabilir sonuçta doğal. Ama onu da sor yine . Zaten çatlak hemen öyle olcak şey değil ki. Arkadaşım 6.ayında karnı baya büyüdü çatlağı yok maşallah suyu bol iç bu dönemde ve doktorun okeylerse Hindistan cevizi yağı kullan bence.

Kuzum su sıkıntım çok asla içemiyorum 1lt zorla midemi çok bulandırıyor, suyu bir içebilsem

Canım gecen cuma gittiğimde sordum, 13 ve 14 haftalarda kullan dedi şuan değil dedi
Ben şimdi 13+3 ama nebileyim ben sanıyorumki eğer çatlama olursa bu kremler bile yardım etmez ama kendi doktorumada sorucam..şimdi bakıyorum sadece tüylenme aşırı var normalde benim karnım bembeyaz

Ben şimdi 13+3 ama nebileyim ben sanıyorumki eğer çatlama olursa bu kremler bile yardım etmez ama kendi doktorumada sorucam..şimdi bakıyorum sadece tüylenme aşırı var normalde benim karnım bembeyaz
Bu kremleri kullandığı halde çok çatlayanlr da var. Sanırım biraz da genetik etkili . Ama önlem almak lazım tabiki yine

Bu kremleri kullandığı halde çok çatlayanlr da var. Sanırım biraz da genetik etkili . Ama önlem almak lazım tabiki yine
Aynen bende çok araştırdım çok kişi diyorki kremin hiçbir faydası yok..trendyolda yorumları üşenmeden okudum ordada aynı durumBen kardeşime anneme en iyisi sorayım onlarda olmadıysa umarım bendede olmazyüzüme bakımı severim ama vücudumda krem olunca rahatsız olucam eminim

Lieracta o hissiyat olmuyor. Vücut hemen emiyor ve kokusu da yok. O yönden çok rahat . Ama haftasını Hindistan cevizi yağı sürmüştüm leş gibi geldi kokusu. Vıcık vıcık dolaştım evde

Lieracta o hissiyat olmuyor. Vücut hemen emiyor ve kokusu da yok. O yönden çok rahat . Ama haftasını Hindistan cevizi yağı sürmüştüm leş gibi geldi kokusu. Vıcık vıcık dolaştım evde
Ayyy nasıl hiss etdimhemen yıkardım ben hayatda duramazdım ben elime krem alarken zor seçim yapıyorum

Kızlar nemlendirici başladınız mı? Çatlak için neler kullanıyorsunuz
Ben bu sabah sipariş verdim lierac. Daha önce bio oil sarı şişe olanı almıştım küçük boy denemek için sadece 1defa sürdüm daha. Birkaç haftaya düzenli sürmeye başlarım diye düşünüyorum.
Bio oil alırsanız sarı şişe olanı alın kızlar. O sadece doğal yağlardan oluşuyor. Pembe şişede a vitamini retinol varmış az bi miktar o yüzden pek önerilmiyor gebelere ama yine de kullanan gördüm pembe şişeyi hamilelikte.

kızlar ilk defa çok endişelendim çok fazla kahverengi lekelenmem var bakın ciddi anlamda kahve leke tedirgin olmalı mıyım yardım

kızlar ilk defa çok endişelendim çok fazla kahverengi lekelenmem var bakın ciddi anlamda kahve leke tedirgin olmalı mıyım yardım
Ay vallahi grupta birinin gözü değdi bize ayy şöyle relax takılıyoruz böyle panik değiliz dedik dünden beri benimde kahve lekelenmem var. Hala da geçmedi canım hatta dün rengi baya koyu idi böyle bordo gibiydi bir de . Bugün biraz daha Açık renge dönmüş . Daha önce olmuş muydu sende? Benim olmuştu , 1 kutu progestan kullandım doktorum kontrol ettiğinde kanama Alanı yok kahve lekelenme olunca korkma kırmızıya dönünce mutlaka gel demişti

yok kuzum ben hiç ilaç falan kullanmadım çok azıcık kahve lekelenmem oluşmuştu doktora kırmızı olmadığı sürece ağrı olmadığı sürece takılma demişti valla sorma ben o kadar rahatım ki takılmıyordum hiç ama bu korkuttu çok fazla gerçekten

Kızlar ben ayın 13ünde yani haftaya carsamba doktora gitmeyi planlıyodum kontrol ve cinsiyet icin ultrasona göre 15+2 olucaz inşAllah ama pazar günü mantar yuzunden acile gittim orda alttan ultrasonla baktilar sizce 1 hafta ertelim mi doktor işini çok ultrason zararlı diyorlar ya kafam karıştı

Canımm doktorunla bir görüş istersen . Kanama alanı var mı yok mu bir bakar için rahat olur. Şuan bol bol su içmemiz gerekiyormuş . Benimde fazla ve neredeyse her wc girdiğimde oluyor. İnşallah geçsin bir an önce. Çok geçmiş olsun. Dinlenmediysen de oluyor bence. Ben dün ofisimi temizlemiştim sonra da çarşıda dolaştım falan. Hiç uzanamadım diye oldu bence

Nazar değdi cidden benimde sarı akıntım durmuştu gece sarı akıntı başlamış hala devam ediyor şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…