- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Kuzuş doktorun eğer daha kullanma dediyse bence başlama. Yani Hindistan cevizi olabilir sonuçta doğal. Ama onu da sor yine . Zaten çatlak hemen öyle olcak şey değil ki. Arkadaşım 6.ayında karnı baya büyüdü çatlağı yok maşallahYandık desene 3 haftada bir paketbende alayım ya başlayayım benimde 11 hafta oldu
Kuzum su sıkıntım çok asla içemiyorum 1lt zorla midemi çok bulandırıyor, suyu bir içebilsemKuzuş doktorun eğer daha kullanma dediyse bence başlama. Yani Hindistan cevizi olabilir sonuçta doğal. Ama onu da sor yine . Zaten çatlak hemen öyle olcak şey değil ki. Arkadaşım 6.ayında karnı baya büyüdü çatlağı yok maşallahsuyu bol iç bu dönemde ve doktorun okeylerse Hindistan cevizi yağı kullan bence.
Ayhh benden bir kişi daha .. su içemiyorum . O zaman doktorun fikrini de alarak Hindistan cevizi yağıKuzum su sıkıntım çok asla içemiyorum 1lt zorla midemi çok bulandırıyor, suyu bir içebilsem
Ben şimdi 13+3 ama nebileyim ben sanıyorumki eğer çatlama olursa bu kremler bile yardım etmez ama kendi doktorumada sorucam..şimdi bakıyorum sadece tüylenme aşırı var normalde benim karnım bembeyazCanım gecen cuma gittiğimde sordum, 13 ve 14 haftalarda kullan dedi şuan değil dedi
Bu kremleri kullandığı halde çok çatlayanlr da var. Sanırım biraz da genetik etkili . Ama önlem almak lazım tabiki yineBen şimdi 13+3 ama nebileyim ben sanıyorumki eğer çatlama olursa bu kremler bile yardım etmez ama kendi doktorumada sorucam..şimdi bakıyorum sadece tüylenme aşırı var normalde benim karnım bembeyaz
Aynen bende çok araştırdım çok kişi diyorki kremin hiçbir faydası yok..trendyolda yorumları üşenmeden okudum ordada aynı durumBu kremleri kullandığı halde çok çatlayanlr da var. Sanırım biraz da genetik etkili . Ama önlem almak lazım tabiki yine
Lieracta o hissiyat olmuyor. Vücut hemen emiyor ve kokusu da yok. O yönden çok rahat . Ama haftasını Hindistan cevizi yağı sürmüştüm leş gibi geldi kokusu. Vıcık vıcık dolaştım evdeAynen bende çok araştırdım çok kişi diyorki kremin hiçbir faydası yok..trendyolda yorumları üşenmeden okudum ordada aynı durumBen kardeşime anneme en iyisi sorayım onlarda olmadıysa umarım bendede olmaz yüzüme bakımı severim ama vücudumda krem olunca rahatsız olucam eminim
Ayyy nasıl hiss etdimLieracta o hissiyat olmuyor. Vücut hemen emiyor ve kokusu da yok. O yönden çok rahat . Ama haftasını Hindistan cevizi yağı sürmüştüm leş gibi geldi kokusu. Vıcık vıcık dolaştım evde
Offf ne kadar güldüm şimdiİlk konu huzursuz bağırsaktan çıkmış huzursuz bacağa kaymış sonra. Benimki de huzursuz bağırsak. Huzursuz bacak da eşimde vardı bu aralar şükür olmuyor bayadır maşallah
Belki bende biraz fazla sürmüş olabilirim hiç bilmiyorum gerçiAyyy nasıl hiss etdimhemen yıkardım ben hayatda duramazdım ben elime krem alarken zor seçim yapıyorum
Amaaan sürme hiç bir şey olmaz İn şa AllahBelki bende biraz fazla sürmüş olabilirim hiç bilmiyorum gerçi
Ben bu sabah sipariş verdim lierac. Daha önce bio oil sarı şişe olanı almıştım küçük boy denemek için sadece 1defa sürdüm daha. Birkaç haftaya düzenli sürmeye başlarım diye düşünüyorum.Kızlar nemlendirici başladınız mı? Çatlak için neler kullanıyorsunuz
Ben de ilk anlamamışım . Öyle insanların yanında duramıyorum dediğinde. Acaba yanımda gaz çıkaran insan mı görmek istemiyorum demek istedi diye düşündümOfff ne kadar güldüm şimdiben yanlış okumuşum
Ay vallahi grupta birinin gözü değdi bizekızlar ilk defa çok endişelendim çok fazla kahverengi lekelenmem var bakın ciddi anlamda kahve leke tedirgin olmalı mıyım yardım
yok kuzum ben hiç ilaç falan kullanmadım çok azıcık kahve lekelenmem oluşmuştu doktora kırmızı olmadığı sürece ağrı olmadığı sürece takılma demiştiAy vallahi grupta birinin gözü değdi bizeayy şöyle relax takılıyoruz böyle panik değiliz dedik dünden beri benimde kahve lekelenmem var. Hala da geçmedi canım hatta dün rengi baya koyu idi böyle bordo gibiydi bir de . Bugün biraz daha Açık renge dönmüş . Daha önce olmuş muydu sende? Benim olmuştu , 1 kutu progestan kullandım doktorum kontrol ettiğinde kanama Alanı yok kahve lekelenme olunca korkma kırmızıya dönünce mutlaka gel demişti
Canımm doktorunla bir görüş istersen . Kanama alanı var mı yok mu bir bakar için rahat olur. Şuan bol bol su içmemiz gerekiyormuş . Benimde fazla ve neredeyse her wc girdiğimde oluyor. İnşallah geçsin bir an önce. Çok geçmiş olsun. Dinlenmediysen de oluyor bence. Ben dün ofisimi temizlemiştim sonra da çarşıda dolaştım falan. Hiç uzanamadım diye oldu benceyok kuzum ben hiç ilaç falan kullanmadım çok azıcık kahve lekelenmem oluşmuştu doktora kırmızı olmadığı sürece ağrı olmadığı sürece takılma demiştivalla sorma ben o kadar rahatım ki takılmıyordum hiç ama bu korkuttu çok fazla gerçekten
Nazar değdi cidden benimde sarı akıntım durmuştu gece sarı akıntı başlamış hala devam ediyor şaka gibiAy vallahi grupta birinin gözü değdi bizeayy şöyle relax takılıyoruz böyle panik değiliz dedik dünden beri benimde kahve lekelenmem var. Hala da geçmedi canım hatta dün rengi baya koyu idi böyle bordo gibiydi bir de . Bugün biraz daha Açık renge dönmüş . Daha önce olmuş muydu sende? Benim olmuştu , 1 kutu progestan kullandım doktorum kontrol ettiğinde kanama Alanı yok kahve lekelenme olunca korkma kırmızıya dönünce mutlaka gel demişti
Allah Allah ya . Acaba bebekler kanala iyice yerleşmeye mi çalışıyor anlamadım hiç. Gerçi benim 13.haftada sanmıyorum öyle olacağınıNazar değdi cidden benimde sarı akıntım durmuştu gece sarı akıntı başlamış hala devam ediyor şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?