Sarı akıntı bende var ya, yarın sabah idrar vereceğim bende bol su iç dediNazar değdi cidden benimde sarı akıntım durmuştu gece sarı akıntı başlamış hala devam ediyor şaka gibi
Kuzum çok aşırı mı birde, kahverengi leke çok koyu mu ? Ay kıyamam ya ne oluyor bizlere böyle yakızlar ilk defa çok endişelendim çok fazla kahverengi lekelenmem var bakın ciddi anlamda kahve leke tedirgin olmalı mıyım yardım
Tam sana onu yazacaktım canım, dün çalışmaya başladın yoruldun ondan mı oldu acaba ? Seninki dikkat et kendine vesait kullanıyorsan dikkatli ol, araçla gidiyorsan yavaş gitCanımm doktorunla bir görüş istersen . Kanama alanı var mı yok mu bir bakar için rahat olur. Şuan bol bol su içmemiz gerekiyormuş . Benimde fazla ve neredeyse her wc girdiğimde oluyor. İnşallah geçsin bir an önce. Çok geçmiş olsun. Dinlenmediysen de oluyor bence. Ben dün ofisimi temizlemiştim sonra da çarşıda dolaştım falan. Hiç uzanamadım diye oldu bence
Canım beni doktorum riskli gördüğü için kanama alanı olduğu için iki haftada bir çağırıyor hatta haftada bir çağırdı zamanlar olmuştu, her gittiğimde ultrasonla baktı. Canım sana mantar için ne vermişti.Kızlar ben ayın 13ünde yani haftaya carsamba doktora gitmeyi planlıyodum kontrol ve cinsiyet icin ultrasona göre 15+2 olucaz inşAllah ama pazar günü mantar yuzunden acile gittim orda alttan ultrasonla baktilar sizce 1 hafta ertelim mi doktor işiniçok ultrason zararlı diyorlar ya kafam karıştı
Daha önceleri devlet hastanelerinde yapılıyordu ve ayrıca nikah işlemlerinde de yapılmaya başlanmıştı ben 2015te evlendim ozmn basılmıştı bende de talasemi taşıyıcıları var eşimde olmadığı için sknti yok kızımda da var taşıyıcılik tek kötü yönü kansızlık olması eşinizde de ve kendinizde olursa bebek içn skntiliAkdeniz anemisi. Evet sağlık ocağında ya da devlet hastanesinde tam emin olamadım.
Benim sarı akıntım için fitil verdi banaSarı akıntı bende var ya, yarın sabah idrar vereceğim bende bol su iç dedi
of bende anlamadım yok kırmızıya yakın değil ama baya koyu devam ederse doktora gideceğimKuzum çok aşırı mı birde, kahverengi leke çok koyu mu ? Ay kıyamam ya ne oluyor bizlere böyle yakırmızıya yakın mı ?
Bende ilk ay 10 gunde bi gittim de sonra ayda 1 e dondukCanım beni doktorum riskli gördüğü için kanama alanı olduğu için iki haftada bir çağırıyor hatta haftada bir çağırdı zamanlar olmuştu, her gittiğimde ultrasonla baktı. Canım sana mantar için ne vermişti.
Ben ilk hamileligimde 1 adet lierac aldydm 1 gün lierac suruyordum 1 gun bebek yağı hatta lierac kaldıydı elime vermiştimAyhh benden bir kişi daha .. su içemiyorum . O zaman doktorun fikrini de alarak Hindistan cevizi yağızaten lierac çok pahalı şimdiden başlama hiç
İşte dediğim gibi kuzum bana göre zararlı hem ben hemşireyim sanırım ondan çok hassasım ama sen rahat edicekse de 14 haftayı bekleKızlar şimdi doktoruma yazdım yine kullanma diyorkarnında gerilme varsa bepanthol derma ve madecassolu karıştır sabah akşam sür 14. Haftayı bekleyelim diyor. Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin dedi.
Evet canım 4 arkadaş geliyoruz araçla ve araç sırası bu hafta bendeydi. Ofisim 30 km uzaklıktaki bir ilçede . Sanırım yol + ofis + çarşı gezmesi hepsi bir etkilediTam sana onu yazacaktım canım, dün çalışmaya başladın yoruldun ondan mı oldu acaba ? Seninki dikkat et kendine vesait kullanıyorsan dikkatli ol, araçla gidiyorsan yavaş git
Bilmiyorum sarı akıntı beden oldu ki şimdi yani geçmezse doktora yazıcamAllah Allah ya . Acaba bebekler kanala iyice yerleşmeye mi çalışıyor anlamadım hiç. Gerçi benim 13.haftada sanmıyorum öyle olacağını
Aaa bebek yağı da mantıklıBen ilk hamileligimde 1 adet lierac aldydm 1 gün lierac suruyordum 1 gun bebek yağı hatta lierac kaldıydı elime vermiştim
Canım zaten 3-4 lt su içiyorum fitil ve toz şade kullandım geçmişti gece yine başlamış hala da geliyor progestan da kullanmıyorumSarı akıntı bende var ya, yarın sabah idrar vereceğim bende bol su iç dedi
Yaz canımm dinlenelim bol bol. Cidden dinlenme çok etkiliyorBilmiyorum sarı akıntı beden oldu ki şimdi yani geçmezse doktora yazıcam
Her zamankinden farklıysa bu defa doktora sor bir canım iyi olur.of bende anlamadım yok kırmızıya yakın değil ama baya koyu devam ederse doktora gideceğim
Allah Allah yaaa farkında olmadan minişlerimize bir zararımız olmamıştır umarımKızlar şimdi doktoruma yazdım yine kullanma diyorkarnında gerilme varsa bepanthol derma ve madecassolu karıştır sabah akşam sür 14. Haftayı bekleyelim diyor. Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin dedi.
Başlıcam kuzum internetten almak istemiyorum nerden bulabilirim acaba aktarlarda varmıdır araştırıcamBence sen başla kuzum, acaba bende mi kullansam, sonuçta doğal birşey Hindistan cevizi yağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?