2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar şimdi doktoruma yazdım yine kullanma diyor karnında gerilme varsa bepanthol derma ve madecassolu karıştır sabah akşam sür 14. Haftayı bekleyelim diyor. Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin dedi.

kızlar ilk defa çok endişelendim çok fazla kahverengi lekelenmem var bakın ciddi anlamda kahve leke tedirgin olmalı mıyım yardım
Kuzum çok aşırı mı birde, kahverengi leke çok koyu mu ? Ay kıyamam ya ne oluyor bizlere böyle ya kırmızıya yakın mı ?

Tam sana onu yazacaktım canım, dün çalışmaya başladın yoruldun ondan mı oldu acaba ? Seninki dikkat et kendine vesait kullanıyorsan dikkatli ol, araçla gidiyorsan yavaş git

Canım beni doktorum riskli gördüğü için kanama alanı olduğu için iki haftada bir çağırıyor hatta haftada bir çağırdı zamanlar olmuştu, her gittiğimde ultrasonla baktı. Canım sana mantar için ne vermişti.

Akdeniz anemisi. Evet sağlık ocağında ya da devlet hastanesinde tam emin olamadım.
Daha önceleri devlet hastanelerinde yapılıyordu ve ayrıca nikah işlemlerinde de yapılmaya başlanmıştı ben 2015te evlendim ozmn basılmıştı bende de talasemi taşıyıcıları var eşimde olmadığı için sknti yok kızımda da var taşıyıcılik tek kötü yönü kansızlık olması eşinizde de ve kendinizde olursa bebek içn skntili

Sarı akıntı bende var ya, yarın sabah idrar vereceğim bende bol su iç dedi
Benim sarı akıntım için fitil verdi bana
3 günlük kullan dedi. Yanma kaşıntım yok diyince teste gerek yok şimdilik dedi. Gebelikte zaten biraz lökosit bakteri çıkar bu normaldir dedi. Fitilden sonra geçmezse idrar kültürü alırız dedi.bi de bol su iç dedi.

Bende ilk ay 10 gunde bi gittim de sonra ayda 1 e donduk mantar icin fitil verdi 6 gunluk o kadar

Kızlar şimdi doktoruma yazdım yine kullanma diyor karnında gerilme varsa bepanthol derma ve madecassolu karıştır sabah akşam sür 14. Haftayı bekleyelim diyor. Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin dedi.
İşte dediğim gibi kuzum bana göre zararlı hem ben hemşireyim sanırım ondan çok hassasım ama sen rahat edicekse de 14 haftayı bekle

Tam sana onu yazacaktım canım, dün çalışmaya başladın yoruldun ondan mı oldu acaba ? Seninki dikkat et kendine vesait kullanıyorsan dikkatli ol, araçla gidiyorsan yavaş git
Evet canım 4 arkadaş geliyoruz araçla ve araç sırası bu hafta bendeydi. Ofisim 30 km uzaklıktaki bir ilçede . Sanırım yol + ofis + çarşı gezmesi hepsi bir etkiledi

Sarı akıntı bende var ya, yarın sabah idrar vereceğim bende bol su iç dedi
Canım zaten 3-4 lt su içiyorum fitil ve toz şade kullandım geçmişti gece yine başlamış hala da geliyor progestan da kullanmıyorum

Allah Allah yaaa farkında olmadan minişlerimize bir zararımız olmamıştır umarım

Bence sen başla kuzum, acaba bende mi kullansam, sonuçta doğal birşey Hindistan cevizi yağı.
Başlıcam kuzum internetten almak istemiyorum nerden bulabilirim acaba aktarlarda varmıdır araştırıcam Ya çok kullanan varmış bende bu forumda da araştırdım kullanan memnun kalanlar yazmış. Sadece kıyafetler sürekli yağ oluyormuş idare ederim bi denemek istiyorum. Evet bende doğal diye tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…