Kızlar şimdi doktoruma yazdım yine kullanma diyor karnında gerilme varsa bepanthol derma ve madecassolu karıştır sabah akşam sür 14. Haftayı bekleyelim diyor. Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin dedi.
Canımm doktorunla bir görüş istersen . Kanama alanı var mı yok mu bir bakar için rahat olur. Şuan bol bol su içmemiz gerekiyormuş . Benimde fazla ve neredeyse her wc girdiğimde oluyor. İnşallah geçsin bir an önce. Çok geçmiş olsun. Dinlenmediysen de oluyor bence. Ben dün ofisimi temizlemiştim sonra da çarşıda dolaştım falan. Hiç uzanamadım diye oldu bence
Tam sana onu yazacaktım canım, dün çalışmaya başladın yoruldun ondan mı oldu acaba ? Seninki dikkat et kendine vesait kullanıyorsan dikkatli ol, araçla gidiyorsan yavaş git
Kızlar ben ayın 13ünde yani haftaya carsamba doktora gitmeyi planlıyodum kontrol ve cinsiyet icin ultrasona göre 15+2 olucaz inşAllah ama pazar günü mantar yuzunden acile gittim orda alttan ultrasonla baktilar sizce 1 hafta ertelim mi doktor işini çok ultrason zararlı diyorlar ya kafam karıştı
Canım beni doktorum riskli gördüğü için kanama alanı olduğu için iki haftada bir çağırıyor hatta haftada bir çağırdı zamanlar olmuştu, her gittiğimde ultrasonla baktı. Canım sana mantar için ne vermişti.
Daha önceleri devlet hastanelerinde yapılıyordu ve ayrıca nikah işlemlerinde de yapılmaya başlanmıştı ben 2015te evlendim ozmn basılmıştı bende de talasemi taşıyıcıları var eşimde olmadığı için sknti yok kızımda da var taşıyıcılik tek kötü yönü kansızlık olması eşinizde de ve kendinizde olursa bebek içn skntili
Benim sarı akıntım için fitil verdi bana
3 günlük kullan dedi. Yanma kaşıntım yok diyince teste gerek yok şimdilik dedi. Gebelikte zaten biraz lökosit bakteri çıkar bu normaldir dedi. Fitilden sonra geçmezse idrar kültürü alırız dedi.bi de bol su iç dedi.
Canım beni doktorum riskli gördüğü için kanama alanı olduğu için iki haftada bir çağırıyor hatta haftada bir çağırdı zamanlar olmuştu, her gittiğimde ultrasonla baktı. Canım sana mantar için ne vermişti.
Kızlar şimdi doktoruma yazdım yine kullanma diyor karnında gerilme varsa bepanthol derma ve madecassolu karıştır sabah akşam sür 14. Haftayı bekleyelim diyor. Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin dedi.
Tam sana onu yazacaktım canım, dün çalışmaya başladın yoruldun ondan mı oldu acaba ? Seninki dikkat et kendine vesait kullanıyorsan dikkatli ol, araçla gidiyorsan yavaş git
Evet canım 4 arkadaş geliyoruz araçla ve araç sırası bu hafta bendeydi. Ofisim 30 km uzaklıktaki bir ilçede . Sanırım yol + ofis + çarşı gezmesi hepsi bir etkiledi
Başlıcam kuzum internetten almak istemiyorum nerden bulabilirim acaba aktarlarda varmıdır araştırıcam Ya çok kullanan varmış bende bu forumda da araştırdım kullanan memnun kalanlar yazmış. Sadece kıyafetler sürekli yağ oluyormuş idare ederim bi denemek istiyorum. Evet bende doğal diye tercih ettim