2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben aktardan aldım canımm

Kızlar şimdi doktoruma yazdım yine kullanma diyor karnında gerilme varsa bepanthol derma ve madecassolu karıştır sabah akşam sür 14. Haftayı bekleyelim diyor. Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin dedi.
Neden diyor canım . Lieracın içeriği temiz değil mi de ? Benim sipariş gelince ben de 14. Haftadan başlayayım bari o zaman.

Gruba toplu bi kurşun döktürelim bari olmucak böyle. Herkesin 2 gündür bi şeyi çıktı yahu
Vallahi sonra bende yazdım kaşık ağrımı sarı akıntımı sanki hafif kaşıntıda başladı, acaba progestan mı yapıyor bu hafta ağızdan al dedi alınca kobalık oldum resmen sonra fitil al dedi, bakalım ne yazacak

Canım zaten 3-4 lt su içiyorum fitil ve toz şade kullandım geçmişti gece yine başlamış hala da geliyor progestan da kullanmıyorum
Kuzum sen probiyotik kullanıyo musun veya ev yogurdu kefir falan ? Onlarda çok iyi mantara ben ogrenir ogrenmez başladim ilerlerse takviye probiyptik falan da almayı düsünüyorum

Kuzum sen probiyotik kullanıyo musun veya ev yogurdu kefir falan ? Onlarda çok iyi mantara ben ogrenir ogrenmez başladim ilerlerse takviye probiyptik falan da almayı düsünüyorum
Yoğurt artık yiyemiyorum kefir sevmiyorum normalde de ama probiyotikli vitamin verdi doktorum sipariş verdim gelmesini bekliyorum ona geçeceğim inşallah

Bebek yağı kıyafette iz yapmıyo diyorlar ve güzel nemlendiriyomus ben bugun çıkarsam almayı düsünüyorum cildim kuruduğunda da kullanırım hem

Nazar değdi cidden benimde sarı akıntım durmuştu gece sarı akıntı başlamış hala devam ediyor şaka gibi
Canım doktorum Zalain krem Gynolomexin fitil gün aşırı kullan yazmış. Bol su demiş terleme olursa iç çamaşırı hemen değiştir pamuklu giy çamaşırını demiş, duş ayakta al yazmış

Hafif kaşıntı bende de oluyor . Bir dahaki gidişimde söyleyeyim bari bende .

Yoğurt artık yiyemiyorum kefir sevmiyorum normalde de ama probiyotikli vitamin verdi doktorum sipariş verdim gelmesini bekliyorum ona geçeceğim inşallah
Aman iyi bari o iyi gelir inşallah kefiri meyveli falan da mi sevmiyosun

Kızlar merhaba.İkili tarama için randevum vardı bugün.Ense kalınlığı 1.60 çok iyi dedi doktorum burun kemiğide çok iyi.Kan verdim sonucum haftaya çıkacak inşallah kontrolde öğrenebileceğim.Şu an için herşey yolunda şükür olsun.Darısı ikili taramayı bekleyen annelere inşallah

benim akıntıda çamurumsulukta var çok endişelendim napayım biryenianneadayi
Dün benimde öyleydi . Bol dinlenme ve elimden geldiğince sıvı tüketimi ile rengi biraz açıldı.Kuzum gitsene madem doktora . Böyle streslenerek bebişimize daha çok zarar veriyoruz . Geçende grupta bir arkadaş yazmıştı kıyamam aşırı derecede kanaması olmuş bebişi gayet sağlıklıydı. Bebişi de strese sokmadan bence bi kontrol ol gel. Güzel haberlerle geleceksin inşallah eminim

benim akıntıda çamurumsulukta var çok endişelendim napayım biryenianneadayi
canım doktorunu arayamaz mısın? İçeride birikmiş kan lekelenme olarak geliyordur korkma ama önlem amaçlı doktoruna görebilirsin hepimiz yaşadık hala da yaşıyoruz. Allahım artık yaşatmasın

evet sanırım gitmem en iyisi olacak önce bir telefonla arayayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…