2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ay bir anda yaz geldi 😁 kızlar dün ince bir battaniye pike tarzı birşeyle örtüyordum bugün ince penye orteyim dedum onda da sıcakladi ne yapayım siz ne giydirip örttünüz İstanbul baya sıcak oda 26 dereceye kadar çıkıyor 🤦 incecik bir pijama takımı ve zıbın var üşümez artık değil mi

Ay bir anda yaz geldi 😁 kızlar dün ince bir battaniye pike tarzı birşeyle örtüyordum bugün ince penye orteyim dedum onda da sıcakladi ne yapayım siz ne giydirip örttünüz İstanbul baya sıcak oda 26 dereceye kadar çıkıyor 🤦 incecik bir pijama takımı ve zıbın var üşümez artık değil mi
Canım üşümez hava sıcak terletmek daha sakıncalı
Bende incecik pijama giydiriyorum.
Gündüz kısa kollu

Kızlar öğrenme kulesi aldınız mı? Memnunsanız önerebileceğiniz bir model var mı? Oğluma almak istiyorum ama hangisini alayım önce buraya bir sorayım dedim.

Kızlar oğlum 13 buçuk aylık gündüz iki uyku uyuyor ama çok zorlanıyorum uyuturken. Tek uykuda da sadece 1 saat uyuyor. Bu sefer de uykusuz kalıyor. Napıyım bilmiyorum. Tek uykuya geçsin istiyorum ama nasıl daha uzun süre uyur bilmiyorum. Uyandığında tekrar uyumak da istemiyor. Önerisi olan var mı?

Kızlar oğlum 13 buçuk aylık gündüz iki uyku uyuyor ama çok zorlanıyorum uyuturken. Tek uykuda da sadece 1 saat uyuyor. Bu sefer de uykusuz kalıyor. Napıyım bilmiyorum. Tek uykuya geçsin istiyorum ama nasıl daha uzun süre uyur bilmiyorum. Uyandığında tekrar uyumak da istemiyor. Önerisi olan var mı?
Canım aynı durumdayız,
Uykuya direnme varsa eğer tek uyku bir saat yeter dedi bana doktorum gece uykusu güzel ise

Bende aynı durumdayım 1 uykuya geçmek istiyorum ama asla olmuyor demekki zamanı gelmemiş çünkü denedim 1 uykuyu o gün bana zehir oldu..çok az uyuyor ama onun için yetiyor demek yarım saat bile olsa o ikinci uykuyu istiyor

Artık kendi odasında
Odayı düşünemiyorum ben, çünkü beşiği ara ara deniyorum ama hala orda huzurlu uyumuyor oyuzden yanıma alıyorum , genel olarak nasıl acaba diye merak ettim, oğlum temasa bayılıyor uyurken de yüzüme dokunarak uyuyor ben de onu operek okşayarak uyutuyorum kucağımda çoğu zmaan

Odayı düşünemiyorum ben, çünkü beşiği ara ara deniyorum ama hala orda huzurlu uyumuyor oyuzden yanıma alıyorum , genel olarak nasıl acaba diye merak ettim, oğlum temasa bayılıyor uyurken de yüzüme dokunarak uyuyor ben de onu operek okşayarak uyutuyorum kucağımda çoğu zmaan
Benim sütüm çok erken kesildi ondan ben yanıma alıştırmadım mamasını verdim kendi yatağına hep koydum ondan belkide ben çok fazla zorlanmadım ama yinede tabi kendi odasında olunca artık yanımdayken hemen sallıyordum ama şimdi geceler kalkarken koşarak yanına gidiyorum tek kendini hiss etmesin

Benimki de yanımda birleşik park yatağında uyuyor .

Kızlar öğrenme kulesi aldınız mı? Memnunsanız önerebileceğiniz bir model var mı? Oğluma almak istiyorum ama hangisini alayım önce buraya bir sorayım dedim.
Ben bunu aldım az önce, yorumlar güzeldi.
Önceden gereksizmiş gibi geliyordu ama şimdi sürekli kucağımda mutfakta beni izlemek istiyor.

Eklentiler

• IMG_9644.webp
    IMG_9644.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 32
Benim sütüm çok erken kesildi ondan ben yanıma alıştırmadım mamasını verdim kendi yatağına hep koydum ondan belkide ben çok fazla zorlanmadım ama yinede tabi kendi odasında olunca artık yanımdayken hemen sallıyordum ama şimdi geceler kalkarken koşarak yanına gidiyorum tek kendini hiss etmesin
Anladım canım ben devam ediyorum ve çok temas seviyor ben de seviyorum oyuzden park yataga koyuyorum ilk iykusinda uyanmasada sonra hep uyanıyor oyuzden yanıma yatiriyorum

Anladım canım ben devam ediyorum ve çok temas seviyor ben de seviyorum oyuzden park yataga koyuyorum ilk iykusinda uyanmasada sonra hep uyanıyor oyuzden yanıma yatiriyorum
Bizde eşim alıştırmak istedi bizim yatağa asla dedim çünkü 5 yaşına kadar kendi yatağını istemeyen çocuklar duyuyorum korktum açıkçası🤭

Ben onu devam ettiremedim parkta devam etsin istedim sma yanıma almak benimde kolayıma geldi sanırım çok uyaniyordu cunku
Bir daha bebek olmayacak ve ben onu çok bekledim koynumda üstümde uyuyor evet çok zor ama çok güzel🥲 benimki beşiğe yatmıyor hiç kaldırdım o yüzden duvarala yatağın arasina ona yatak yaptım boyunuda ayarladım orda yanımda uyuyor üç kişilik yatak gibi oldu , zaten deprem korkusundan sırtımı dönüp uyuyamıyorum bile başka oda şuan için imkansız gündüzde sürekli kontrol ediyorum

Bir daha bebek olmayacak ve ben onu çok bekledim koynumda üstümde uyuyor evet çok zor ama çok güzel🥲 benimki beşiğe yatmıyor hiç kaldırdım o yüzden duvarala yatağın arasina ona yatak yaptım boyunuda ayarladım orda yanımda uyuyor üç kişilik yatak gibi oldu , zaten deprem korkusundan sırtımı dönüp uyuyamıyorum bile başka oda şuan için imkansız gündüzde sürekli kontrol ediyorum
Ben de öyle yaptım. Park yatağı kendi yatağımla aynı hizaya getirdim yüksekliği aynı birleşik. Duvar tarafında . Açıkta kalan ayak ucu kenarına bişeyler dayadım ayağa kalktığında düşmesin diye. Benimki de 2,5 kişilik yatak gbi 🤣Çok saçma oldu oda. ama yanımda yatıyor . İçim böyle rahat benim de😅

Kizlar bebekleriniz nerde uyuyor gece ve gündüzleri,?
Beşikte uyuyor, yanımda hiç yatırmadım, bende deprem korkusu ve gece uyandıgında yanına gidene kadar uykum dağılır, duymassam ağlaya ağlaya onunda uykusu açılır, aynı zamanda abisinin odası var ekstra baska oda yok zaten

Benimki park yataktan ayağını sarkıtıyor çıkıyor bir anda. Gündüz park yataktayken kameradan takip ediyorum düşecek korkusuyla. O yüzden odayı ayırmak riskli. Bir de 3 yaşına kadar çocugu odamızda yatırmamızda sakınca olmadığı yönünde yazılar okudum. Güvenli bağlanma için gerekliymiş ☺️

Back
X