2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Böyle de olunca insan iyice deli olur bunlar bikerek yapılan şeyler bence yoksa yapilmasi gerekeni yapmalısın içinde istek yoksa bizim yapacak biseyimiz yok.kendi haline bırakacağız kızlar napalim

Hayal ettiğim akraba ilişkisi

Maşallah senin kdne canım ben karşılık beklemeden çok yanında oldum her şeyi yardım etmeye çalıştım çok örneği var ama aynı karşılığı görmedim malesef

ay dün druma dedim ki 13. haftamdsyım bana magnezyum demir verecekmisiniz kilom da 70 maşallahın var senin iyi beslendiğin belli gerek yok bunlar ikinize 16. haftaya kadar hayli hayli yeter dedi
Belki kan değerlerin çok iyidir ondan demiştir öyle . Yoksa kilolu olanın da demiri magnezyumu düşük olabilir ki:)

Amin canım.İşte benimde düşüklerimin olduğunu kv biliyor eşim diyorki annesine anne ya kaynanam gelmeseydi kim bakıcaktı niguya düşündü sonra dediki getirecektim yanıma yani demiyorki ben gelib kalardim bunu demiyorMesela ben düşükten sonra çok fazla kanamam oldu bunu kendisi biliyordu yürüdükce su gibi kanamam oluyordu ondan hep yatıyordum ama kapıyı açan olmadı sadece aradı

Bende yarın 10da gidiyorum kontrole inşallah güzel haberlerle geliriz yarın 13+5 oluyorz bakalım cinsiyet ne diyecek önemli olan sağlıklı olmaları da insan merak ediyor :)
Evet ya önce sağlıklı olsunlar tabi de cidden merak ediyor insan. Benim 2 kızım var. Bu bebiş kız mı erkek mi çok merak ediyorum

Soğuk olabilirsin ama yapılması gerekini yap bari.kendi rahatını düşünüyor heralde tamam herkesin evi düzeni var ama böyle zamanlarda da yoksaniz daha ne için varsınız benim bı önceki gebeliğimde bebegimi ileri haftalarda kaybettim onda da bana dogum olunca gelir bende kalırsınız demişti ay dedim anne sen simdiden bunun anlasmasini yapiyorsun benle senin gelmen lazım gelirsen gelirsin demiştim

Benim de önceden kayıplarım oldu kv bir kez bile şuanki gebeliğimde gelip evin işlerine yardımcı olayım demedi hep sağolsun annem geliyor her hafta yemek temizlik çamaşır her şeyi haftalık yapıyor sağolsun ama kv hayat ona güzel gerçi gelip onun yapacağı temizliği de beğenmem gel de demedim ama düşünebilirdi yalandan insan teklif eder bi aman aman kendi annem gelmese bile temizlikçi çağırır yaptırırım daha iyi zaten onun yapacağı temizlik kalsın aşırı yavaş yapıyor istediğim gibi olmaz ben gerilirim

ay dün druma dedim ki 13. haftamdsyım bana magnezyum demir verecekmisiniz kilom da 70 maşallahın var senin iyi beslendiğin belli gerek yok bunlar ikinize 16. haftaya kadar hayli hayli yeter dedi
oyy maşallah maşallah çok sevindim inşallah benimde öyle olur

Evet evet kıskanıyor , şu an bebişi hissediyor sanırım oynarken kokluyor karnımı hop güm pati atıyor jack russel ile golden kırması bizim kız

Evet evet kıskanıyor , şu an bebişi hissediyor sanırım oynarken kokluyor karnımı hop güm pati atıyor jack russel ile golden kırması bizim kız
Bizim kız da jack russel ve bilmediğimiz bir cins kırması valla benimki de pati atıyor vuruyor kendimi koruyorum sürekli mecburen

Evet olmuyor zaten ben transfer olduğumda kaynanam geldi 3 4 gün baktı bana 3 4 güde bir kere sildi süpürdü Allah razı olsun yemek yaptı her gün sonra baktım olmuyor dedim ben iyiyim anne sağol sende evine geç başımda durulmasına gerek yok. Annemde farklı ilde oturuyor gelememişti. Bir şekilde halletmiştim sonrasını :)

Tabi canım birde gerçekten benim kimsem yok burda yani bunu biliyor hep diyorum iyiki eşim var.Yok ya çocuk olunca hele kimsenin evinde hayatda kalamam zaten zor dönemler

Maşallah senin kdne canım ben karşılık beklemeden çok yanında oldum her şeyi yardım etmeye çalıştım çok örneği var ama aynı karşılığı görmedim malesef
soğuk bi insanmış , kendi karakteri öyle demek ki.. Belki senin için hayırlısı böyledir . Bak burdakiler gibi her şeye karışıp sinir etmesindense hiçbişeye karışmasın çok daha iyi benim kv değil de Eşimin akraba tarafı hep öyle soğuk . Ben ilk evlendiğimde gurbete gittim eşimin memleketine . Ben eşime ayıp olmasın diye biraz uğraştım içimden gelmese de. Ama hiçbirinden yakınlık görmedim. Kv o başka şehirdeydi. Ama anneanne dede teyze dayı yenge hepsiy benimle aynı şehirdeydi ama bi kere bile aramadılar , misafirliğe çağırdım ona bile gelmediler. Bu kız gurbete geldi tek başına ne durumda hali vakti ne oldu diyen olmadı. Benim de böyle işime geldi aslında. çok şükür kurtuldum o şehirden. Yatıp kalkıp şükrediyorum

ya evet ben de de sürekli Prada reklamı çıkıyor ya tamam güzel şahane hepsine bayıldım da ben nasıl alayım bir ayakkabısı 25 bin :)) isveç kadınlar klübü değil ki burası

aynı benim eşimin tarafı :)) herkes birbirinden soğuk ve mesafeli :)) birbilerine de öyleler :)) bir de kim daha zengin full onun rekabeti :))

Yeminle sen benim kv evine görsen şok olursun dağınık bir odada her şey bulursun giyim için dolab ne için yaratılmış giyimleri ora koymak için onun ama her şey dışardaBen eşimi tanımasaydım ilk kv görseydim hayatda bura gelin gelmezdimeşim çok titiz fazlasıyla ondan kv benim evime geldikte hep diyor nigu gibi olamam o çok temizÇok güzel annen istediği zaman geliyor benim annem baküde ve istediğim zaman gelemiyor malesef

Evet benim de eşimin tarafı öyle kendi içlerinde de yakın degiller bazilari konuşmaz etmez kardeşleri ile Ben ailemden böyle görmediğim için bana çok garip geliyor galiba belki onlar normaldir evliligimiizn ilk zamanlari benim ailem herkes davet etmişti bizi mesela onlarda kimse etmemisti.bizim de kismetimiz böyle yapacak bişey yok diyelim benim aile kavramim çok farklı eşimin ailesi çok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…