- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Böyle de olunca insan iyice deli olur bunlar bikerek yapılan şeyler bence yoksa yapilmasi gerekeni yapmalısın içinde istek yoksa bizim yapacak biseyimiz yok.kendi haline bırakacağız kızlar napalimBenimde öyle ilgisiz alakasız insan özenir birsey alır torununa yok en 2 hafta önce aradık hamilelik haberini verdik kv birdaha hiç aramadilqr hep aynialr gerçi kızım oldu doğum oldu tatile gittiler torun görmeye 1 hafta sonra ayak üstü uğrayıp geri memlekete gittiler hemde ilk torundu hem de kızdı kv 3 oğlu düşünün yani kp geçen whatspdan elalemin torunu paylaşmış çok seviyorum diye elimin oğlu var şimdi doğum yapacak benim kızım var hamileyim bir kere bile paylaşmadı insan sinir oluyor hamileyken daha çok sinir oluyor
doktora bak hadsizay dün druma dedim ki 13. haftamdsyım bana magnezyum demir verecekmisiniz kilom da 70maşallahın var senin iyi beslendiğin belli gerek yok bunlar ikinize 16. haftaya kadar hayli hayli yeter dedi
Hayal ettiğim akraba ilişkisibenim eşimin ailesi de soğuk ve çok mesafeliler birbirleri ile de kimse kimseye gitmez yemeğe çıkmazlar zar zor konuşuyorlar kv bana 2 senede 2 kere geldi ben de 2 kere ancak gitmişimdir kardeşlerini eltilerimi sadece nikahta gördüm numaraları vs bile yok ilk çok tuhaf geldi ama bana karşı değil birbilerine hep öyleler tüm sülale öyle ben hafta da 2 ararım kvdemi aramasam o da aramaz ama aramadım die de bozulmaz da eşim de galiba soğuk bir insan :)) dertleşmiş oldum
Maşallah senin kdne canım ben karşılık beklemeden çok yanında oldum her şeyi yardım etmeye çalıştım çok örneği var ama aynı karşılığı görmedim malesefBenim kv de böyle. Hiçbişeye karışmaz. Ama iyidir eskiden çok kötü hastalanmıştım o zaman başka şehirde yaşıyordum.bi ilçede hastane imkanları kısıtlıydı .annem de uzaktı benim şehrime. Kv yaşadığım şehire yakın diye eşim kv yanına götürdü orda çocuğu gibi baktı ilgilendi 15 gün. Allah razı olsun. Ama ben mahcup hissettim. Borçlu hissettim o zamanlar. . Sonra ben annemin yaşadığı şehre taşındım. Çok sık gidip gelme olmuyor 6 saat çünkü aramız . 2-3 haftada bir konuşuyoruz. Konuştuğunda da hep sıcak konuşur. Trip atmaz . Aramızda hem mesafe var hem samimiyet var. Çok samimi olup bozulmasındansa böyle devam etsin .Benim için bişey yapsınlar da istemiyorum aslında kendimi borçlu hissetmek istemiyorum eşim tarafına. Yapmasınlar benim için daha iyi. Bişeyler yaparlarsa benden de bişey beklerler gibi geliyor.
Belki kan değerlerin çok iyidir ondan demiştir öyle . Yoksa kilolu olanın da demiri magnezyumu düşük olabilir ki:)ay dün druma dedim ki 13. haftamdsyım bana magnezyum demir verecekmisiniz kilom da 70maşallahın var senin iyi beslendiğin belli gerek yok bunlar ikinize 16. haftaya kadar hayli hayli yeter dedi
Amin canım.İşte benimde düşüklerimin olduğunu kv biliyor eşim diyorki annesine anne ya kaynanam gelmeseydi kim bakıcaktı niguya düşündü sonra dediki getirecektim yanıma yani demiyorki ben gelib kalardim bunu demiyorBenimki öyle soğuk da değil işine öyle geliyor herhalbenim bi düşük riskim yok ama (seninki de inşallah bir an önce geçsin iyi ol inşallah) mide bulantısı çok kötü etti beni kayıplarım da vardı öncesinde biraz daha dikkat etmeye çalıyorum evimin işini bıraktım bişey olur diye yapamıyorum çok gelip de bi bu kız napıyor diye gelip bakmadı bile annem şehir dışındaydı bari sen gel ama yokk neyse çok uzattım ilgili olsun yakın olsun keşke diyorum
Evet ya önce sağlıklı olsunlar tabi de cidden merak ediyor insan. Benim 2 kızım var. Bu bebiş kız mı erkek mi çok merak ediyorumBende yarın 10da gidiyorum kontrole inşallah güzel haberlerle geliriz yarın 13+5 oluyorz bakalım cinsiyet ne diyecek önemli olan sağlıklı olmaları da insan merak ediyor :)
Soğuk olabilirsin ama yapılması gerekini yap bari.kendi rahatını düşünüyor heralde tamam herkesin evi düzeni var ama böyle zamanlarda da yoksaniz daha ne için varsınızAmin canım.İşte benimde düşüklerimin olduğunu kv biliyor eşim diyorki annesine anne ya kaynanam gelmeseydi kim bakıcaktı niguya düşündü sonra dediki getirecektim yanıma yani demiyorki ben gelib kalardim bunu demiyorMesela ben düşükten sonra çok fazla kanamam oldu bunu kendisi biliyordu yürüdükce su gibi kanamam oluyordu ondan hep yatıyordum ama kapıyı açan olmadı sadece aradı
Benim de önceden kayıplarım oldu kv bir kez bile şuanki gebeliğimde gelip evin işlerine yardımcı olayım demedi hep sağolsun annem geliyor her hafta yemek temizlik çamaşır her şeyi haftalık yapıyor sağolsun ama kv hayat ona güzel gerçi gelip onun yapacağı temizliği de beğenmem gel de demedim ama düşünebilirdi yalandan insan teklif eder bi aman aman kendi annem gelmese bile temizlikçi çağırır yaptırırım daha iyi zaten onun yapacağı temizlik kalsın aşırı yavaş yapıyor istediğim gibi olmaz ben gerilirimAmin canım.İşte benimde düşüklerimin olduğunu kv biliyor eşim diyorki annesine anne ya kaynanam gelmeseydi kim bakıcaktı niguya düşündü sonra dediki getirecektim yanıma yani demiyorki ben gelib kalardim bunu demiyorMesela ben düşükten sonra çok fazla kanamam oldu bunu kendisi biliyordu yürüdükce su gibi kanamam oluyordu ondan hep yatıyordum ama kapıyı açan olmadı sadece aradı
oyy maşallah maşallah çok sevindim inşallah benimde öyle oluray dün druma dedim ki 13. haftamdsyım bana magnezyum demir verecekmisiniz kilom da 70maşallahın var senin iyi beslendiğin belli gerek yok bunlar ikinize 16. haftaya kadar hayli hayli yeter dedi
Evet evet kıskanıyor , şu an bebişi hissediyor sanırım oynarken kokluyor karnımı hop güm pati atıyorTipiniiiii yerimbenziyor bizimkine. Jack russel mı cinsi? Bizimki de çok kıskanç yan yana otursak hemen koşar gelir. Hani anlatıyorlar ya kucağıma yatıyor falan benimki geldi kokladı kafasını çevirdi sevmeyecek gibime geliyor ve olacaklardan korkuyorum
Bizim kız da jack russel ve bilmediğimiz bir cins kırmasıEvet evet kıskanıyor , şu an bebişi hissediyor sanırım oynarken kokluyor karnımı hop güm pati atıyorjack russel ile golden kırması bizim kız
Evet olmuyor zatenBenim de önceden kayıplarım oldu kv bir kez bile şuanki gebeliğimde gelip evin işlerine yardımcı olayım demedi hep sağolsun annem geliyor her hafta yemek temizlik çamaşır her şeyi haftalık yapıyor sağolsun ama kv hayat ona güzel gerçi gelip onun yapacağı temizliği de beğenmem gel de demedim ama düşünebilirdi yalandan insan teklif eder bi aman aman kendi annem gelmese bile temizlikçi çağırır yaptırırım daha iyi zaten onun yapacağı temizlik kalsın aşırı yavaş yapıyor istediğim gibi olmaz ben gerilirim
Tabi canım birde gerçekten benim kimsem yok burda yani bunu biliyor hep diyorum iyiki eşim var.Yok ya çocuk olunca hele kimsenin evinde hayatda kalamam zaten zor dönemlerSoğuk olabilirsin ama yapılması gerekini yap bari.kendi rahatını düşünüyor heralde tamam herkesin evi düzeni var ama böyle zamanlarda da yoksaniz daha ne için varsınızbenim bı önceki gebeliğimde bebegimi ileri haftalarda kaybettim onda da bana dogum olunca gelir bende kalırsınız demişti ay dedim anne sen simdiden bunun anlasmasini yapiyorsun benle senin gelmen lazım gelirsen gelirsin demiştim
soğuk bi insanmış , kendi karakteri öyle demek ki.. Belki senin için hayırlısı böyledir . Bak burdakiler gibi her şeye karışıp sinir etmesindense hiçbişeye karışmasın çok daha iyiMaşallah senin kdne canım ben karşılık beklemeden çok yanında oldum her şeyi yardım etmeye çalıştım çok örneği var ama aynı karşılığı görmedim malesef
ya evet ben de de sürekli Prada reklamı çıkıyorşu pro üyeliği alınca reklamlar yok olur sanmıştım YouTube gibi, çok fazla reklam var ya telefondan baktığımda yazıları minnacık reklamsız alan arasından görmeye çalışıyorum bi de elim yanlışlıkla reklamlara çarpıyor uyuz oluyorum
aynı benim eşimin tarafı :)) herkes birbirinden soğuk ve mesafeli :)) birbilerine de öyleler :)) bir de kim daha zengin full onun rekabeti :))soğuk bi insanmış , kendi karakteri öyle demek ki.. Belki senin için hayırlısı böyledir . Bak burdakiler gibi her şeye karışıp sinir etmesindense hiçbişeye karışmasın çok daha iyibenim kv değil de Eşimin akraba tarafı hep öyle soğuk . Ben ilk evlendiğimde gurbete gittim eşimin memleketine . Ben eşime ayıp olmasın diye biraz uğraştım içimden gelmese de. Ama hiçbirinden yakınlık görmedim. Kv o başka şehirdeydi. Ama anneanne dede teyze dayı yenge hepsiy benimle aynı şehirdeydi ama bi kere bile aramadılar , misafirliğe çağırdım ona bile gelmediler. Bu kız gurbete geldi tek başına ne durumda hali vakti ne oldu diyen olmadı. Benim de böyle işime geldi aslında. çok şükür kurtuldum o şehirden. Yatıp kalkıp şükrediyorum
Yeminle sen benim kv evine görsen şok olursun dağınık bir odada her şey bulursun giyim için dolab ne için yaratılmış giyimleri ora koymak için onun ama her şey dışardaBenim de önceden kayıplarım oldu kv bir kez bile şuanki gebeliğimde gelip evin işlerine yardımcı olayım demedi hep sağolsun annem geliyor her hafta yemek temizlik çamaşır her şeyi haftalık yapıyor sağolsun ama kv hayat ona güzel gerçi gelip onun yapacağı temizliği de beğenmem gel de demedim ama düşünebilirdi yalandan insan teklif eder bi aman aman kendi annem gelmese bile temizlikçi çağırır yaptırırım daha iyi zaten onun yapacağı temizlik kalsın aşırı yavaş yapıyor istediğim gibi olmaz ben gerilirim
Buda bizim ilk kızımızzahahhahaa sürekli bakıp kahkahayla gülüyoruz bizde tipine evin neşesi rengi oldu ama çok yaramaz
Evet benim de eşimin tarafı öyle kendi içlerinde de yakın degiller bazilari konuşmaz etmez kardeşleri ile Ben ailemden böyle görmediğim için bana çok garip geliyor galiba belki onlar normaldirsoğuk bi insanmış , kendi karakteri öyle demek ki.. Belki senin için hayırlısı böyledir . Bak burdakiler gibi her şeye karışıp sinir etmesindense hiçbişeye karışmasın çok daha iyibenim kv değil de Eşimin akraba tarafı hep öyle soğuk . Ben ilk evlendiğimde gurbete gittim eşimin memleketine . Ben eşime ayıp olmasın diye biraz uğraştım içimden gelmese de. Ama hiçbirinden yakınlık görmedim. Kv o başka şehirdeydi. Ama anneanne dede teyze dayı yenge hepsiy benimle aynı şehirdeydi ama bi kere bile aramadılar , misafirliğe çağırdım ona bile gelmediler. Bu kız gurbete geldi tek başına ne durumda hali vakti ne oldu diyen olmadı. Benim de böyle işime geldi aslında. çok şükür kurtuldum o şehirden. Yatıp kalkıp şükrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?