2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bu iğneleri bulmak ne kadar zormuş bir eczane eşime bu güne söz vermiş yine ben mecbur evden çıktım ilacı almaya geldim nasıl mide bulantım başladı normalde evde dinlenerken iyiyim şimdi çok kötü oldum halsiz oldum Allah bizlere yardım etsin.Bu arada kv olan mesajlarınızı okudumBenim kv Allah nasip ederse ilk torunu olucak ama kesinlikle karışmıyor ben mesela sevinirim bana deseki şunu aldım bunu aldım içten çok mutlu oluyor tabi ama genelde hiç kv gibi diğilhep dediği bir söz var nigu bendende iyi anne olucak..bende sorun kp kesinlikle biliyorum beni delirticek ona eminim mesela illa zorlucak bir şey almak için tabi onun dediği olmucak ama yani zor birisi hatda belkide işime bile karıştı biz ondan önce haraket edicez

Kimi şikayet ediyor kimi de istiyor ben de senin gibi düşünüyorum keşke hevesli ilgili olsa arada arıyor haftada bir bazen iki haftda bir o kadar varla yok gibi normalde de ben de annem gibi yakın olabilmek isterdim ama başından beri mesafe var . Tabi kimse karisilmasini asla istemez ismini koymak gibi onu kimse istemez ama hediye alması etmesi beni mutlu ederdi :)

Merhaba benide kaydedermisnz. Son adet 22 haziran. Kese ve kalp atisi 6+3. Yaş 21

Aynen öylebenimki çok soğuk harakterde birisi mesela benim annem şimdi yanımda düşük riski olduğu için bana bakıyor yoksa ben annemden babamda uzak yere gelin geldim ve kaç defa annem kv dediki bak siz kızımın bir annesiniz yalnız koymayın onu..ama kime diyorsun yine aynı görümcem hep diyorki yenge tek sana karşı öyle diğil ben kızıyım bana karşıda öyle ama içten seni çok seviyor sadece sana çok güveniyor hepsi ondan diyor belkide..bide ayakları hasta olduğu için çok gezemiyor ondan pek bir şey söylemiyorum bende canı sağ olsun yeter.

Benimde öyle ilgisiz alakasız insan özenir birsey alır torununa yok en 2 hafta önce aradık hamilelik haberini verdik kv birdaha hiç aramadilqr hep aynialr gerçi kızım oldu doğum oldu tatile gittiler torun görmeye 1 hafta sonra ayak üstü uğrayıp geri memlekete gittiler hemde ilk torundu hem de kızdı kv 3 oğlu düşünün yani kp geçen whatspdan elalemin torunu paylaşmış çok seviyorum diye elimin oğlu var şimdi doğum yapacak benim kızım var hamileyim bir kere bile paylaşmadı insan sinir oluyor hamileyken daha çok sinir oluyor

canım benim de öyle koku hassasiyetim fena eşim narkotik köpekleri gibisin diyor sarılmak bile istemiyorum ama kırmamak için çok da bişey diyemiyorum ama diğeri imkansız bana şuan

bizimde evimizin canı ama eşimden bile kıskanıyor birbirimizi , bebiş olunca nasıl olacak en çok o düşündürüyor beni Eki Görüntüle 3298160
Tipiniiiii yerim benziyor bizimkine. Jack russel mı cinsi? Bizimki de çok kıskanç yan yana otursak hemen koşar gelir. Hani anlatıyorlar ya kucağıma yatıyor falan benimki geldi kokladı kafasını çevirdi sevmeyecek gibime geliyor ve olacaklardan korkuyorum

benim eşimin ailesi de soğuk ve çok mesafeliler birbirleri ile de kimse kimseye gitmez yemeğe çıkmazlar zar zor konuşuyorlar kv bana 2 senede 2 kere geldi ben de 2 kere ancak gitmişimdir kardeşlerini eltilerimi sadece nikahta gördüm numaraları vs bile yok ilk çok tuhaf geldi ama bana karşı değil birbilerine hep öyleler tüm sülale öyle ben hafta da 2 ararım kvdemi aramasam o da aramaz ama aramadım die de bozulmaz da eşim de galiba soğuk bir insan :)) dertleşmiş oldum

Benimki öyle soğuk da değil işine öyle geliyor herhal benim bi düşük riskim yok ama (seninki de inşallah bir an önce geçsin iyi ol inşallah) mide bulantısı çok kötü etti beni kayıplarım da vardı öncesinde biraz daha dikkat etmeye çalıyorum evimin işini bıraktım bişey olur diye yapamıyorum çok gelip de bi bu kız napıyor diye gelip bakmadı bile annem şehir dışındaydı bari sen gel ama yokk neyse çok uzattım ilgili olsun yakın olsun keşke diyorum

ay dün druma dedim ki 13. haftamdsyım bana magnezyum demir verecekmisiniz kilom da 70 maşallahın var senin iyi beslendiğin belli gerek yok bunlar ikinize 16. haftaya kadar hayli hayli yeter dedi

Benim kv de böyle. Hiçbişeye karışmaz. Ama iyidir eskiden çok kötü hastalanmıştım o zaman başka şehirde yaşıyordum.bi ilçede hastane imkanları kısıtlıydı .annem de uzaktı benim şehrime. Kv yaşadığım şehire yakın diye eşim kv yanına götürdü orda çocuğu gibi baktı ilgilendi 15 gün. Allah razı olsun. Ama ben mahcup hissettim. Borçlu hissettim o zamanlar. . Sonra ben annemin yaşadığı şehre taşındım. Çok sık gidip gelme olmuyor 6 saat çünkü aramız . 2-3 haftada bir konuşuyoruz. Konuştuğunda da hep sıcak konuşur. Trip atmaz . Aramızda hem mesafe var hem samimiyet var. Çok samimi olup bozulmasındansa böyle devam etsin .Benim için bişey yapsınlar da istemiyorum aslında kendimi borçlu hissetmek istemiyorum eşim tarafına. Yapmasınlar benim için daha iyi. Bişeyler yaparlarsa benden de bişey beklerler gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…