çok haklısınAman bazı insanlar densiz ne yapsan boş salla gitsin boşver
Hepsinin tüyü kadar ömrü olsunyaaa köpekte çok istemiştim ben eşim kediden yanaydı hep kedi sahiplendik bizde
minnoş ya :)))
Benimde bugün tam 14. Haftaya çarşamba kontrole gideceğimMaşallah benimde yarın tam 14 oluyor
Kimi şikayet ediyor kimi de istiyorBu iğneleri bulmak ne kadar zormuş bir eczane eşime bu güne söz vermiş yine ben mecbur evden çıktım ilacı almaya geldim nasıl mide bulantım başladı normalde evde dinlenerken iyiyim şimdi çok kötü oldum halsiz oldum Allah bizlere yardım etsin.Bu arada kv olan mesajlarınızı okudumBenim kv Allah nasip ederse ilk torunu olucak ama kesinlikle karışmıyor ben mesela sevinirim bana deseki şunu aldım bunu aldım içten çok mutlu oluyor tabi ama genelde hiç kv gibi diğil hep dediği bir söz var nigu bendende iyi anne olucak..bende sorun kp kesinlikle biliyorum beni delirticek ona eminim mesela illa zorlucak bir şey almak için tabi onun dediği olmucak ama yani zor birisi hatda belkide işime bile karıştı biz ondan önce haraket edicez
bizimde evimizin canıbuda benim ki tam bir kuduruk
Çok güzeller güle güle sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin AllahAnneanne ganimetlerifotografini yukledigim hastane çıkışlarını annem 220 tlye almış ağzım açık kaldi hem cok kaliteli kumaşı hem parçası çok 500tlden düşmüs
Aynen öyleKimi şikayet ediyor kimi de istiyorben de senin gibi düşünüyorum keşke hevesli ilgili olsa arada arıyor haftada bir bazen iki haftda bir o kadar varla yok gibi normalde de ben de annem gibi yakın olabilmek isterdim ama başından beri mesafe var . Tabi kimse karisilmasini asla istemez ismini koymak gibi onu kimse istemez ama hediye alması etmesi beni mutlu ederdi :)
10+4kaç haftalık burdaa
Bende perşembe gideceğimBenimde bugün tam 14. Haftaya çarşamba kontrole gideceğim
Benimde öyle ilgisiz alakasız insan özenir birsey alır torununa yok en 2 hafta önce aradık hamilelik haberini verdik kv birdaha hiç aramadilqr hep aynialr gerçi kızım oldu doğum oldu tatile gittiler torun görmeye 1 hafta sonra ayak üstü uğrayıp geri memlekete gittiler hemde ilk torundu hem de kızdı kv 3 oğlu düşünün yani kp geçen whatspdan elalemin torunu paylaşmış çok seviyorum diye elimin oğlu var şimdi doğum yapacak benim kızım var hamileyim bir kere bile paylaşmadı insan sinir oluyor hamileyken daha çok sinir oluyorKimi şikayet ediyor kimi de istiyorben de senin gibi düşünüyorum keşke hevesli ilgili olsa arada arıyor haftada bir bazen iki haftda bir o kadar varla yok gibi normalde de ben de annem gibi yakın olabilmek isterdim ama başından beri mesafe var . Tabi kimse karisilmasini asla istemez ismini koymak gibi onu kimse istemez ama hediye alması etmesi beni mutlu ederdi :)
Bende yarın 10da gidiyorum kontrole inşallah güzel haberlerle geliriz yarın 13+5 oluyorz bakalım cinsiyet ne diyecek önemli olan sağlıklı olmaları da insan merak ediyor :)Bende perşembe gideceğim
canım benim de öyle koku hassasiyetim fena eşim narkotik köpekleri gibisin diyor sarılmak bile istemiyorum ama kırmamak için çok da bişey diyemiyorum ama diğeri imkansız bana şuanVallahi billahi daha koku hassasiyetim gitmedi hersey kokuyor bana, sanırım benimde tahammülüm yok ilişkiye, vallahi bir dokunmasın bana istemiyorum, öyle darlanıyorum. Dün yanıma bir kaç kişi geldi yüksek sesle konuştular mide bulantısından öldüm resmen.
Ben de özellikle doğduktan sonra o kadar çok asla asla dedim ki sonuc 2. Ye hamileyimGösterir canım inşallahinanır mısı büyük konuşmayayım asla düşünmüyorum 2.yi, çok yıprandım tamam çok güzel bir duygu ama, yataktan kalkamamam da çok zor
Tipiniiiii yerimbizimde evimizin canıama eşimden bile kıskanıyor birbirimizi , bebiş olunca nasıl olacak en çok o düşündürüyor beni Eki Görüntüle 3298160
benim eşimin ailesi de soğuk ve çok mesafeliler birbirleri ile de kimse kimseye gitmez yemeğe çıkmazlar zar zor konuşuyorlar kv bana 2 senede 2 kere geldi ben de 2 kere ancak gitmişimdir kardeşlerini eltilerimi sadece nikahta gördüm numaraları vs bile yok ilk çok tuhaf geldi ama bana karşı değil birbilerine hep öyleler tüm sülale öyle ben hafta da 2 ararım kvdemi aramasam o da aramaz ama aramadım die de bozulmaz da eşim de galiba soğuk bir insan :)) dertleşmiş oldumBenimde öyle ilgisiz alakasız insan özenir birsey alır torununa yok en 2 hafta önce aradık hamilelik haberini verdik kv birdaha hiç aramadilqr hep aynialr gerçi kızım oldu doğum oldu tatile gittiler torun görmeye 1 hafta sonra ayak üstü uğrayıp geri memlekete gittiler hemde ilk torundu hem de kızdı kv 3 oğlu düşünün yani kp geçen whatspdan elalemin torunu paylaşmış çok seviyorum diye elimin oğlu var şimdi doğum yapacak benim kızım var hamileyim bir kere bile paylaşmadı insan sinir oluyor hamileyken daha çok sinir oluyor
Benimki öyle soğuk da değil işine öyle geliyor herhalAynen öylebenimki çok soğuk harakterde birisi mesela benim annem şimdi yanımda düşük riski olduğu için bana bakıyor yoksa ben annemden babamda uzak yere gelin geldim ve kaç defa annem kv dediki bak siz kızımın bir annesiniz yalnız koymayın onu..ama kime diyorsun yine aynı görümcem hep diyorki yenge tek sana karşı öyle diğil ben kızıyım bana karşıda öyle ama içten seni çok seviyor sadece sana çok güveniyor hepsi ondan diyor belkide..bide ayakları hasta olduğu için çok gezemiyor ondan pek bir şey söylemiyorum bende canı sağ olsun yeter.
ay dün druma dedim ki 13. haftamdsyım bana magnezyum demir verecekmisiniz kilom da 70kızlar selamlar doktor bana günde ya 2 bardak süt ya da bir bardağa denk gelecek şekilde ev yoğurdu yemem gerektiğini söylemişti oldum olası ev yoğurdu yiyemiyorum hiiçç sevmem annemin kayınvalidemin yoğurdunu herkes bayılarak yer ama ben yiyemiyorum eşimde benim gibi hatta oda sevmediği için ya tava yoğurdu ya da süzme alıp yiyoruz.. ben şimdi 1 bardak sütü zar zor 2-3 günde bir içiyorum oda market sütü zaten ev yoğurdu da yiyemiyorum işte bazen market yoğurdu yiyorumdoktor artık yavaştan yemeğe başlaman lazım yumurta da tüketmiyorsun çünkü çok zorlama ama başla 12. haftadan sonra bunları bekleyeceğim senden dedi çünkü ben ciddi kansızlık ve vitaminsizlik yaşayan bir insanım şuan bir problem yok ama sık yaşadığım durum bana öneriniz var mı ne yapabilirim
Benim kv de böyle. Hiçbişeye karışmaz. Ama iyidir eskiden çok kötü hastalanmıştım o zaman başka şehirde yaşıyordum.bi ilçede hastane imkanları kısıtlıydı .annem de uzaktı benim şehrime. Kv yaşadığım şehire yakın diye eşim kv yanına götürdü orda çocuğu gibi baktı ilgilendi 15 gün. Allah razı olsun. Ama ben mahcup hissettim. Borçlu hissettim o zamanlar. . Sonra ben annemin yaşadığı şehre taşındım. Çok sık gidip gelme olmuyor 6 saat çünkü aramız . 2-3 haftada bir konuşuyoruz. Konuştuğunda da hep sıcak konuşur. Trip atmaz . Aramızda hem mesafe var hem samimiyet var. Çok samimi olup bozulmasındansa böyle devam etsin .Benim için bişey yapsınlar da istemiyorum aslında kendimi borçlu hissetmek istemiyorum eşim tarafına. Yapmasınlar benim için daha iyi. Bişeyler yaparlarsa benden de bişey beklerler gibi geliyor.Kimi şikayet ediyor kimi de istiyorben de senin gibi düşünüyorum keşke hevesli ilgili olsa arada arıyor haftada bir bazen iki haftda bir o kadar varla yok gibi normalde de ben de annem gibi yakın olabilmek isterdim ama başından beri mesafe var . Tabi kimse karisilmasini asla istemez ismini koymak gibi onu kimse istemez ama hediye alması etmesi beni mutlu ederdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?