2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim kayınvalidem de aklınca herşeye karışıyor Kızlar ama karıştırmıyorum. İlk öğrendik doğumu gel burada yap dedi dedim ne münasebet gideceksem anneme giderim. Açık açık söyledim. Onlar ne alaka. Kayınpederimin kayınvalidemin yanında lohusa olmak istemiyorum. Açıkçası doğuma gelsinler de istemiyorum onların gelmesi demek benim yatak odasına kapanmam demek olur rahat edemem

aynı benim eşimin tarafı :)) herkes birbirinden soğuk ve mesafeli :)) birbilerine de öyleler :)) bir de kim daha zengin full onun rekabeti :))
Ay onlarda da bu rekabet. Görgüsüzlük var biraz bikaçında gittikleri ülkeleri, gezdikleri yerleri ,yedikleri değişik şeyleri yarıştırıyorlar sanki. Bir araya geldiklerinde sıkı fıkılar . Ama birbirlerinin arkasından konuşuyorlar. 2 senede 3-4 kez bi araya geldim şahit olduğum muhabbetler çok tuhafıma gitti. Ben hiç rahat etmiyorum onların yanında kendimi.

Belki kan değerlerin çok iyidir ondan demiştir öyle . Yoksa kilolu olanın da demiri magnezyumu düşük olabilir ki:)
drum efendi bir adam da işte çok dandun konuşuyor göbekten iğnem vardı eşim yapar dedim aaa sende yaparsın bak bol yağ dolu göbeğinde rahat rahat merak etme dedi bir de yakışıklı genç prof doktorum vardı nasıl bir nezaket eşim bak ona kesinlikle gitmiyor hiç sevmemiş öyle diyor ki aynı ücreti veriyoruz bu uzman doktor :)) o hep nazik güzel cümleler kurardı :)) değiştirsem mi ne :))

Benim de kv dağınık değil ama 20 sene önceki eşyanın kutusunu saklıyor aklım almıyor bekliyor ki bende aynı performansı göstereyim yahu bir de onları bana vermek istiyor sürekli en sonunda eşime dedim ben bunları çöpün yanına koyulan ihtiyacı olan alır benim evim çöp ev değil ki bir de öyle kutularda saklamamı istiyor gazete kağıdına sarmış kimisini yok dedim ben böyle şeylere gelemem yallah çöpe sorarsa kırıldı attık diyorum napayım.. eşimde ona çekmiş eve bir şey aşınca kutusunu çöpe atmayıp gizli gizli saklıyor evde bulup onu da çöpe atıyorum

Mantarı nasıl atlattiniz ben 1 hafta arayla 2 defa fitil kullandım gene geçmedi ya
Canım merhaba, aslında benim de tam geçti denilemez ama en azından kaşıntı bayağı azaldı diyebilirim. Bana doktor Travazol krem verdi onu kullandım fitil de vermişti ama onu kullanmadim belki kullansam tamamen geçer ama bir türlü cesaret edemedim. Ev yapımı elma sirkesi ile suyu karıştırıp onunla temizliyordum. Aslında kasintim geçti ama akıntım devam ediyor azalma var sadece

Gerçekten de ne alaka doğumu kv yanında yapmak saçmalamış. Doğuma gelmelerine nasıl engel olacaksın o biraz zor sanki

Tabi canım birde gerçekten benim kimsem yok burda yani bunu biliyor hep diyorum iyiki eşim var.Yok ya çocuk olunca hele kimsenin evinde hayatda kalamam zaten zor dönemler
Tabi herkes evinde rahat eder neyse şu zor donemde bir de bunları düşünmeyelim bi boşaldım ama enerciii geldi canım sağol

Aynı aynı yıllarca küs olan konuşmayan varmış. benim eşim de garibim ortada kaldı hep. Kendi akrabalarından yakınlık göremedi evlendiği dönemde de. Sonrasında da . Çok güvendiği akrabaları vardı, sırt çevirdi. Ben eşime üzüldüm tek. :) sen hiç görmediğinden garipsemişsin canım:) ama benim kendi baba tarafımda böyleydi hiç kardeş gibi değillerdi. Kavgalıydı babamla amcam bile. Ben alışıktım biraz

Kızlar 12+3 olmuşuz maşallah lakin göstermiyor, tahmin yapabilen var mı? Çok merak ediyorum oğlumda öğrenmiştim bu aylarda kemik yapısından lakin aynı doktor ama bir şey demedi baya uğraştı sürekli kapattı

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-08-15-51-25-205_com.whatsapp.webp
    9 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2023-09-08-15-51-19-369_com.whatsapp.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 51
arkadaşlar bende enfeksiyon olduğu için doktor fitil vermişti donaxyl 5.yi yaptım dün 6 adet var zaten fitil asla bir işe yaramadı ya var mı öneriniz daha önce geçer bol su iç hamileler çok olur demişti geçmeyince en son işte bu fitili verdi geçsin diye çok üzgünüm ya çokta dikkat ediyorum ama çalışıyorum iş yerinden mi alıyorum diyeceğim çalışanlarda çok titiz aslında

Ben çok zorlandım hala daha öyle bazı seylerine ağzım acik kalıyor

Gerçekten de ne alaka doğumu kv yanında yapmak saçmalamış. Doğuma gelmelerine nasıl engel olacaksın o biraz zor sanki
ben kardeşim dışında kimseyi doğuma istemiyorum eşime bile emin değilim annem de çok yaygaracı kesinlikle olmaz :)) sonra ben istedğimde kardeşim onları arar gelirler hatta ben bir arkımın doğumunda sezeryanda oldum kocamı bile o halde beni görmesini istemiyorum kalmasın o gece kardeşim kalsın ertesi gün gelsin eşim kalsın hemsireler yıkasın etsin saçım gözüm düzelsin :) sezeryan gecesi çok zor

Bende başlarda çok takıyordum ama insan alışıyor sanırım ama yine de arada işte hormonların etkisi sanırım geçen sinir oldum benim kv kp başkalarının çocukları torunlarına gösterdikleri ilgi alakayı kendi çocuklarına torunlarına göstermiyor ona sinir oluyorum

Herkesin derdi ayrı bizimki de öyle cnm azcık ilgi alaka istiyor insan yani ama nerde

Ben kıza benzettim sanki yalnız ben genelde hep herkesinkini kız hissediyorum neden acaba kendimde de erkek hissediyorum hep

Ya deneyimlemediğim için bunu düşünememiştim hiç. O halde birde kalabalığı çekmek hiç hoş olmaz mantıklı geldi söylediğin, burada bilgi alışverişi yapmak genelde çok yararlı oluyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…