ya ben onun montunu yerim montunuuuuBuda bizim ilk kızımızz
Ay onlarda da bu rekabet. Görgüsüzlük var biraz bikaçında gittikleri ülkeleri, gezdikleri yerleri ,yedikleri değişik şeyleri yarıştırıyorlar sanki. Bir araya geldiklerinde sıkı fıkılar . Ama birbirlerinin arkasından konuşuyorlar. 2 senede 3-4 kez bi araya geldim şahit olduğum muhabbetler çok tuhafıma gitti. Ben hiç rahat etmiyorum onların yanında kendimi.aynı benim eşimin tarafı :)) herkes birbirinden soğuk ve mesafeli :)) birbilerine de öyleler :)) bir de kim daha zengin full onun rekabeti :))
drum efendi bir adam da işte çok dandun konuşuyor göbekten iğnem vardı eşim yapar dedim aaa sende yaparsın bak bol yağ dolu göbeğinde rahat rahat merak etme dediBelki kan değerlerin çok iyidir ondan demiştir öyle . Yoksa kilolu olanın da demiri magnezyumu düşük olabilir ki:)
Benim de kv dağınık değil ama 20 sene önceki eşyanın kutusunu saklıyor aklım almıyor bekliyor ki bende aynı performansı göstereyim yahu bir de onları bana vermek istiyor sürekli en sonunda eşime dedim ben bunları çöpün yanına koyulan ihtiyacı olan alır benim evim çöp ev değil ki bir de öyle kutularda saklamamı istiyor gazete kağıdına sarmış kimisini yok dedim ben böyle şeylere gelemem yallah çöpeYeminle sen benim kv evine görsen şok olursun dağınık bir odada her şey bulursun giyim için dolab ne için yaratılmış giyimleri ora koymak için onun ama her şey dışardaBen eşimi tanımasaydım ilk kv görseydim hayatda bura gelin gelmezdim eşim çok titiz fazlasıyla ondan kv benim evime geldikte hep diyor nigu gibi olamam o çok temiz Çok güzel annen istediği zaman geliyor benim annem baküde ve istediğim zaman gelemiyor malesef
Canım merhaba, aslında benim de tam geçti denilemez ama en azından kaşıntı bayağı azaldı diyebilirim. Bana doktor Travazol krem verdi onu kullandım fitil de vermişti ama onu kullanmadim belki kullansam tamamen geçer ama bir türlü cesaret edemedim. Ev yapımı elma sirkesi ile suyu karıştırıp onunla temizliyordum. Aslında kasintim geçti ama akıntım devam ediyor azalma var sadeceMantarı nasıl atlattiniz ben 1 hafta arayla 2 defa fitil kullandım gene geçmedi ya
Gerçekten de ne alaka doğumu kv yanında yapmak saçmalamış. Doğuma gelmelerine nasıl engel olacaksın o biraz zor sankiBenim kayınvalidem de aklınca herşeye karışıyor Kızlar ama karıştırmıyorum. İlk öğrendik doğumu gel burada yap dedi dedim ne münasebet gideceksem anneme giderim. Açık açık söyledim. Onlar ne alaka. Kayınpederimin kayınvalidemin yanında lohusa olmak istemiyorum. Açıkçası doğuma gelsinler de istemiyorum onların gelmesi demek benim yatak odasına kapanmam demek olur rahat edemem
Tabi herkes evinde rahat eder neyse şu zor donemde bir de bunları düşünmeyelim bi boşaldım ama enerciii geldi canım sağolTabi canım birde gerçekten benim kimsem yok burda yani bunu biliyor hep diyorum iyiki eşim var.Yok ya çocuk olunca hele kimsenin evinde hayatda kalamam zaten zor dönemler
Kıza benxettim ama belli de olmaz benimki sadece his
Aynı aynı yıllarca küs olan konuşmayan varmış.Evet benim de eşimin tarafı öyle kendi içlerinde de yakın degiller bazilari konuşmaz etmez kardeşleri ile Ben ailemden böyle görmediğim için bana çok garip geliyor galiba belki onlar normaldirevliligimiizn ilk zamanlari benim ailem herkes davet etmişti bizi mesela onlarda kimse etmemisti.bizim de kismetimiz böyle yapacak bişey yok diyelim benim aile kavramim çok farklı eşimin ailesi çok farklı
barınaktan 3 aylıktı aldığımızda 12 yasında şimdi :)Yaaaa tipeeeee
Ben çok zorlandımAynı aynı yıllarca küs olan konuşmayan varmış.benim eşim de garibim ortada kaldı hep. Kendi akrabalarından yakınlık göremedi evlendiği dönemde de. Sonrasında da . Çok güvendiği akrabaları vardı, sırt çevirdi. Ben eşime üzüldüm tek. :) sen hiç görmediğinden garipsemişsin canım:) ama benim kendi baba tarafımda böyleydi hiç kardeş gibi değillerdi. Kavgalıydı babamla amcam bile. Ben alışıktım biraz
ben kardeşim dışında kimseyi doğuma istemiyorum eşime bile emin değilim annem de çok yaygaracı kesinlikle olmaz :)) sonra ben istedğimde kardeşim onları arar gelirler hatta ben bir arkımın doğumunda sezeryanda oldum kocamı bile o halde beni görmesini istemiyorum kalmasın o gece kardeşim kalsın ertesi gün gelsin eşim kalsın hemsireler yıkasın etsin saçım gözüm düzelsin :) sezeryan gecesi çok zorGerçekten de ne alaka doğumu kv yanında yapmak saçmalamış. Doğuma gelmelerine nasıl engel olacaksın o biraz zor sanki
Bende başlarda çok takıyordum ama insan alışıyor sanırım ama yine de arada işte hormonların etkisi sanırım geçen sinir oldum benim kv kp başkalarının çocukları torunlarına gösterdikleri ilgi alakayı kendi çocuklarına torunlarına göstermiyor ona sinir oluyorumbenim eşimin ailesi de soğuk ve çok mesafeliler birbirleri ile de kimse kimseye gitmez yemeğe çıkmazlar zar zor konuşuyorlar kv bana 2 senede 2 kere geldi ben de 2 kere ancak gitmişimdir kardeşlerini eltilerimi sadece nikahta gördüm numaraları vs bile yok ilk çok tuhaf geldi ama bana karşı değil birbilerine hep öyleler tüm sülale öyle ben hafta da 2 ararım kvdemi aramasam o da aramaz ama aramadım die de bozulmaz da eşim de galiba soğuk bir insan :)) dertleşmiş oldum
Herkesin derdi ayrı bizimki de öyle cnm azcık ilgi alaka istiyor insan yani ama nerdeBenimki öyle soğuk da değil işine öyle geliyor herhalbenim bi düşük riskim yok ama (seninki de inşallah bir an önce geçsin iyi ol inşallah) mide bulantısı çok kötü etti beni kayıplarım da vardı öncesinde biraz daha dikkat etmeye çalıyorum evimin işini bıraktım bişey olur diye yapamıyorum çok gelip de bi bu kız napıyor diye gelip bakmadı bile annem şehir dışındaydı bari sen gel ama yokk neyse çok uzattım ilgili olsun yakın olsun keşke diyorum
Ben kıza benzettim sankiKızlar 12+3 olmuşuz maşallah lakin göstermiyor, tahmin yapabilen var mı? Çok merak ediyorum oğlumda öğrenmiştim bu aylarda kemik yapısından lakin aynı doktor ama bir şey demedi baya uğraştı sürekli kapattı
Eki Görüntüle 3298193
Ya deneyimlemediğim için bunu düşünememiştim hiç. O halde birde kalabalığı çekmek hiç hoş olmaz mantıklı geldi söylediğin, burada bilgi alışverişi yapmak genelde çok yararlı oluyor gerçekten.ben kardeşim dışında kimseyi doğuma istemiyorum eşime bile emin değilim annem de çok yaygaracı kesinlikle olmaz :)) sonra ben istedğimde kardeşim onları arar gelirler hatta ben bir arkımın doğumunda sezeryanda oldum kocamı bile o halde beni görmesini istemiyorum kalmasın o gece kardeşim kalsın ertesi gün gelsin eşim kalsın hemsireler yıkasın etsin saçım gözüm düzelsin :) sezeryan gecesi çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?