2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Böyle de olunca insan iyice deli olur bunlar bikerek yapılan şeyler bence yoksa yapilmasi gerekeni yapmalısın içinde istek yoksa bizim yapacak biseyimiz yok.kendi haline bırakacağız kızlar napalim
Aynen cnm öyle biraktk artık ne yaparsalar yapsınlar ama hiç yaslanacaklqrinj düşünmüyorlar bence başkasına bizimkiler ilgi alaka gösterince yaşlanınca onlar baksın diyorum

Aynı benim kv o zmn seninkine temizlik tertip düzen sıfır

Gerçekten de ne alaka doğumu kv yanında yapmak saçmalamış. Doğuma gelmelerine nasıl engel olacaksın o biraz zor sanki
Çok uzaktayız canım biz. O yüzden umut ediyorum. İnşallah gelmezler. Kendi hep anlatır kızına doğum peşine kv kp gelmiş koz lohusaymış bir ay kalmışlar çok bunalmış diye. Ama buna rağmen bana gelmek ister çünkü öyle bencil biri. Onun çocukları çocuk ben el kızı

Benim kv saklıyor her şeyi ama bende eşim hiç ama hiç benzememiş yani ben böyle olsam var ya çoktan boşamıştı beni

aynen canım

Aslında kendi kızına yapılmasını istemediğini madem öyle elin kızına da yapmaması gerekir. İnşallah gelmezler dua edelim .

Aynen cnm öyle biraktk artık ne yaparsalar yapsınlar ama hiç yaslanacaklqrinj düşünmüyorlar bence başkasına bizimkiler ilgi alaka gösterince yaşlanınca onlar baksın diyorum
Yani keşke böyle olmasaydı diyorum böyle davranmasını gerektirecek bişey de yaptığimı dusunmuyorum ama benim zorumla da olacaksa olmasın bazen diyorum ona anne o evden bi çık gel arada ama gezme olunca çıkar başka türlü çıkmaz sansimiza piyango böyle çıktı napalim :))

Aynı benimki eşim de aynı TV kutusu evde ardiyemde sinirlerim bozuluyor ama attiramazsin .

Aynı benimki eşim de aynı TV kutusu evde ardiyemde sinirlerim bozuluyor ama attiramazsin .
Benimkide öyle kutuları en az 6 ay tutuyor anlamıyorum. En son artık şunu atalım diyorum da öyle atıyor. Niye böyle bu erkekler acaba

Benimkide öyle kutuları en az 6 ay tutuyor anlamıyorum. En son artık şunu atalım diyorum da öyle atıyor. Niye böyle bu erkekler acaba
Belki başka bi eve geçeriz de lazım olurmuş tasinirken sanki patpat var diyorum sarilacak bitti gitti öyle alışmış ben de asla sevmem fazlalik gelir hemen çöpe

Belki başka bi eve geçeriz de lazım olurmuş tasinirken sanki patpat var diyorum sarilacak bitti gitti öyle alışmış ben de asla sevmem fazlalik gelir hemen çöpe
Bende öyle evimde fazlalık hiçbişey yok hemen gözüme batıyor Ay allah taşınınca bulunur tekrar kutu biriktirmeye ne gerek var

Benim bugün sağ kasık batmam hiç geçmedi ya ne zaman geçmese lekelenme oluyor. Bu korkuyla hamilelik nasıl geçer bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…