2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar benim eşim tarafımın kökü kurudu hepsini Allah rahmet eylemiş, kv geçen sene öldü. Ama bnde çekmedim değil çok çektim,neler yaşadım, anlatrdım ama şimdi anlatmıyım rahmetlinin arkasından.

Şimdide annemden çekıyorum
Yazlıkta yaşıyor köyde, yazın köye geliriz eşimle heryeri temizle, bahçesi, otu, evi, heryeri,
Kışın evimize giderz yazın yine gelınce yıne aynı. Heryer çer çöp, bıktık walla
Bidon kapaklarını bile atmaz, heryer eşya, hınca hınç dolu, biz atıyoz o topluyo
Bu sefer bna geliyolar tabi, herseye karışır, para hesabımıza bile, aklınıza gelecek hrseye, yaşlandıkça çenesi düştü hiç susmuyor
Allahım her yaşlı böylemı oluyor, bizdemi boyle olcaz dıyorum
Çok sabredıyorum ama ilaki bazen sabrım taşıp bağrınıyorum

Ne sıklıkta kontrole gidiyorsunuz arkadaşlar peki? ben en son sekizinci haftada gittim Dr bir ay sonra gel dedi ama bekleyemeyecegim haftaya gitmeyi düşünüyorum birşey mi oldu korkusu çok fazla bir de tarama haftası bu hafta da ayrı bir travma benim önceki gebeligimde sıkıntilar çıkmıştı yine aynı şeyleri yaşayacağım korkusu çok fazla

Travmalar kötü oluyor evet ama unutmak lazım bu yepyeni başlangıç ben kanamalı olduğum için haftada 1 gidiyorum ama sonra 2 haftada 1 gidecekmişim

Kemik yapısından nasıl anliyosunuz peki
Onu ben anlamıyorum canım ya deneyimli uzman doktorlar anlıyor artık okdr tecrübe ediniyorlar ki anlıyorlar yani, 11-12 arasıydı oğlumda kemik yapısı erkek dedi ozmn oğlum için hocam bunuda söyleyin dedim daha erken bekleyelim az daha dedi ya

Bu bana da kız gibi geldi alın atık olmayınca kızmış diyolardı bi yerde görmüştüm

Oluyor ana kız kavgası mutlaka. Biz de ilk 3 gün iyiyiz sonra başlıyor kavgalar

Travmalar kötü oluyor evet ama unutmak lazım bu yepyeni başlangıç ben kanamalı olduğum için haftada 1 gidiyorum ama sonra 2 haftada 1 gidecekmişim
Evet iyi düşünmeye çalışıyorum ama ister istemez akla kötü şeyler de geliyor kayıplar sonrası hamilelik çok zor size de geçmiş olsun umarım çok sürmez sağlıkla devam eder

Kızlar herşeyi paylaşıyoruz bunu da söylim. Saçlarımı kestirdim bir rahatladım vallahi
İyi yapmışsınız ohh bende kestirmek istiyorum amaaaa kestirme iyi değil diyorlar bende az önce yukarı kayinvalidemlere çıkarken birden ışık söndü az kalsın düşüyordum Rabbim korudu

Aaa ya bazı doktorlar hiç söylemiyor mesela bizim doktora gidenler var kime sorduysam tahmin eder en azından dedi ama bende hiç bir şey söylemedi

İyi yapmışsınız ohh bende kestirmek istiyorum amaaaa kestirme iyi değil diyorlar bende az önce yukarı kayinvalidemlere çıkarken birden ışık söndü az kalsın düşüyordum Rabbim korudu
Rabbim korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…