2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet Rabbim bizi de evlatlarımızı da koruyor Elhamdülillah bir de ben normalde çok takıntılı biriydim gebelikte daha da çok arttı hatta terapiye başladım ama tabi bol bol dua da ediyorum şimdi mesela düşmedim ama bunu bile acaba bir şey oldu mu diye kafaya takardim sanırım. Ama çok şükür ki şu son hafta kurtuldum sayılır takıntılardan

Şuan bende öyleyim. Hem bir kuruntu halindeydim eşim diyor ki cümlelerinin başı ‘’ya birsey olduysa ya olursa’’ senin ilk çocuktu dimi canım

Şuan bende öyleyim. Hem bir kuruntu halindeydim eşim diyor ki cümlelerinin başı ‘’ya birsey olduysa ya olursa’’ senin ilk çocuktu dimi canım
Evet ilk çocuğum benim eşim rahat bayağı, ben takıntılıydim hep bir şey olcak korkusu ama azaldı çok şükür inşAllah daha da azalır ve daha rahat geçer, ama sanırım cinsiyeti öğrenince alışveriş vs derken o kadar kalmaz artık ama bakalım

İyi yapmışsınız ohh bende kestirmek istiyorum amaaaa kestirme iyi değil diyorlar bende az önce yukarı kayinvalidemlere çıkarken birden ışık söndü az kalsın düşüyordum Rabbim korudu
Ayyy Allah korusun. Ödüm kopuyor öyle birşey olur diye hep yavaş yavaş yürüyorum her yerde

Kuzum çok araştırdım. Hiçbir şekilde sıkıntısı yok. Olsa yapmam zaten. Batıl inançlara inanmıyorum ben
Tabi yok kuzum benim annemde kestirmiş her kes ediyorda işte bu benim saçma sapan düşüncelerim korkum bunu inemiyorum malesef

Tabi yok kuzum benim annemde kestirmiş her kes ediyorda işte bu benim saçma sapan düşüncelerim korkum bunu inemiyorum malesef
Benim annem de kestirmiş vallahi araştırsan rahatlarsın belki? Ama tabi ki en iyisine sen karar verirsin kuzum nasıl rahat edeceksen

Bende 2 kez kestirdim saçımı gebeliğimi öğrenelimden beri , bende inanmıyorum o hürafelere
Vallahi aşırı uzamıştı. Ben zaten öğrenmedim kuaföre gidip kestirip boyatacaktım saçlarımı. Sonra öğrendim ve kaldı o iş. Saçlarımda belimden de aşağıdaydı uzunluğu. Daha rahat olsun diye kestirdim ama çok değil uzun saç seviyorum çünkü. Ama gayet kafam rahatladı yani

Benim annem de kestirmiş vallahi araştırsan rahatlarsın belki? Ama tabi ki en iyisine sen karar verirsin kuzum nasıl rahat edeceksen
Bu konuda baya oturdum okudum düşündüm ve karar verdimki kesmicemkestirsem içim rahat etmicek biliyorum kendimi sonuçta kapalıyım zaten terleyen biride diğilim idare ederim

Ayyy Allah korusun. Ödüm kopuyor öyle birşey olur diye hep yavaş yavaş yürüyorum her yerde
Bende normalde çok dikkat ederdim de bugün öyle oldu çok şükür bir şey olmadı, hatta ikinciye merdivenlerden çıkarken yine ışıklar söndü emekleye emekleye çıktım sonra ışıklari yaptık artık yani

Tebrikler,sağlıkla gelsin bebeğiniz

Canbebek,Kıbrıslı değilim ama Kıbrıs’a bayılıyorum çok seviyorum,Kıbrıs’ta doğurmak istiyorum bu yüzdenOrada doğurunca çocuk oranın vatandaşlığını alabiliyor mu acaba bilgin var mı?

Ay doğum tecrübelerinizi paylaşır mısınız ben şimdiden korkmaya başladım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…