Ne güzel işte benim saçlar uzamış ama işte bu saçma düşüncelerimin önüne geçmiyorumKızlar herşeyi paylaşıyoruz bunu da söylim. Saçlarımı kestirdimbir rahatladım vallahi
Evet Rabbim bizi de evlatlarımızı da koruyor ElhamdülillahRabbim korumuş
Şuan bende öyleyim. Hem bir kuruntu halindeydim eşim diyor ki cümlelerinin başı ‘’ya birsey olduysa ya olursa’’ senin ilk çocuktu dimi canımEvet Rabbim bizi de evlatlarımızı da koruyor Elhamdülillahbir de ben normalde çok takıntılı biriydim gebelikte daha da çok arttı hatta terapiye başladım ama tabi bol bol dua da ediyorum şimdi mesela düşmedim ama bunu bile acaba bir şey oldu mu diye kafaya takardim sanırım. Ama çok şükür ki şu son hafta kurtuldum sayılır takıntılardan
Ohhh mis güle güle kullan iyi yapmışsınKızlar herşeyi paylaşıyoruz bunu da söylim. Saçlarımı kestirdimbir rahatladım vallahi
Evet ilk çocuğumŞuan bende öyleyim. Hem bir kuruntu halindeydim eşim diyor ki cümlelerinin başı ‘’ya birsey olduysa ya olursa’’ senin ilk çocuktu dimi canım
Ayyy Allah korusun. Ödüm kopuyor öyle birşey olur diye hep yavaş yavaş yürüyorum her yerdeİyi yapmışsınız ohhbende kestirmek istiyorum amaaaa kestirme iyi değil diyorlar bende az önce yukarı kayinvalidemlere çıkarken birden ışık söndü az kalsın düşüyordum Rabbim korudu
Kuzum çok araştırdım. Hiçbir şekilde sıkıntısı yok. Olsa yapmam zaten. Batıl inançlara inanmıyorum benNe güzel işte benim saçlar uzamış ama işte bu saçma düşüncelerimin önüne geçmiyorum
Bence de mis vallahi yaaaOhhh mis güle güle kullan iyi yapmışsın
Tabi yok kuzum benim annemde kestirmiş her kes ediyorda işte bu benim saçma sapan düşüncelerim korkum bunu inemiyorum malesefKuzum çok araştırdım. Hiçbir şekilde sıkıntısı yok. Olsa yapmam zaten. Batıl inançlara inanmıyorum ben
Bende 2 kez kestirdim saçımı gebeliğimi öğrenelimden beri , bende inanmıyorum o hürafelereKuzum çok araştırdım. Hiçbir şekilde sıkıntısı yok. Olsa yapmam zaten. Batıl inançlara inanmıyorum ben
Benim annem de kestirmiş vallahiTabi yok kuzum benim annemde kestirmiş her kes ediyorda işte bu benim saçma sapan düşüncelerim korkum bunu inemiyorum malesef
Vallahi aşırı uzamıştı. Ben zaten öğrenmedim kuaföre gidip kestirip boyatacaktım saçlarımı. Sonra öğrendim ve kaldı o iş. Saçlarımda belimden de aşağıdaydı uzunluğu. Daha rahat olsun diye kestirdim ama çok değilBende 2 kez kestirdim saçımı gebeliğimi öğrenelimden beri , bende inanmıyorum o hürafelere
Bu konuda baya oturdum okudum düşündüm ve karar verdimki kesmicemBenim annem de kestirmiş vallahiaraştırsan rahatlarsın belki? Ama tabi ki en iyisine sen karar verirsin kuzum nasıl rahat edeceksen
Bende normalde çok dikkat ederdim de bugün öyle oldu çok şükür bir şey olmadı, hatta ikinciye merdivenlerden çıkarken yine ışıklar söndü emekleye emekleye çıktım sonra ışıklari yaptık artık yaniAyyy Allah korusun. Ödüm kopuyor öyle birşey olur diye hep yavaş yavaş yürüyorum her yerde
Tebrikler,sağlıkla gelsin bebeğinizkızlarr selammm uzun zamandır yoktum mide bulantısından dolayı.. 13 haftalık oldum artık bir iki gündür gecti gibi bulantı cok şükür ...bu arada fetl dna sonucumuz geldi .. bebişimiz sağlıklı ve ERKEEEK :)) ben kız hissediyordum bilemedim eşim bildi :) dün de cok güzel bi cinsiyet partisi yaptık. listeye erkek olarak ekleyebilirsiniz :))
Canbebek,Kıbrıslı değilim ama Kıbrıs’a bayılıyorum çok seviyorum,Kıbrıs’ta doğurmak istiyorum bu yüzdenkarpuz suyu muuuuu şaka mı bu! bence kaç kaçben kendi annemi nasıl durduracağımı bile düşünüyorum sonuçta devir değişti artık çok değişik besliyorlar çocukları onların zamanındaki gibi değil. ben acaba yurt dışı doğum mu yapsam diye düşünüyorum sağlıklı bi gebelik yaşarsam, sırf bu sebeplerden, en azından memleketim kıbrısa gideceğim sanırım. uzakta doğurmak en iyisi. ben öyle hastaneye kimse gelsin istemiyorum valla annemden başka... stoplazma yazmışım haha toxoplazma :)
Ay doğum tecrübelerinizi paylaşır mısınız ben şimdiden korkmaya başladım daKesinlikle unutuyor insan ben üçüncü bebişime hamileyim. Ve diğer 2 hamileliğimde çok kötü geçmişti. Doğum yaptığım güne kadar sürekli kusmuştum. İlk kızımda 10 saat sancının üstüne acil sezeryana alınmıştım. Ama kucağına alınca herşeyi unutuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?