Ben belden uyusturmali spinal sezeryan olmustum o kadar rahatti ki hatta ameliyat devam ederken emzirmeye baslamistim bile sonrasinda da bir sikintim olmadi ilk gecenin ardindan tedavi ret imzalayip evime gecmistim ikincide de spinal olucam cok buyuk ihtimalle
Ben belden uyusturmali spinal sezeryan olmustum o kadar rahatti ki hatta ameliyat devam ederken emzirmeye baslamistim bile sonrasinda da bir sikintim olmadi ilk gecenin ardindan tedavi ret imzalayip evime gecmistim ikincide de spinal olucam cok buyuk ihtimalle
Ay ne güzel ya umarım benimde çok kolay geçer çünkü ameliyat korkum var normal yapamazsam diye şimdiden düşünmeye başladım Epidural ve spinal anestezinin farkı nedir acaba?
Bu konuda baya oturdum okudum düşündüm ve karar verdimki kesmicemkestirsem içim rahat etmicek biliyorum kendimi sonuçta kapalıyım zaten terleyen biride diğilim idare ederim
Bende normalde çok dikkat ederdim de bugün öyle oldu çok şükür bir şey olmadı, hatta ikinciye merdivenlerden çıkarken yine ışıklar söndü emekleye emekleye çıktım sonra ışıklari yaptık artık yani
Vallahi aşırı uzamıştı. Ben zaten öğrenmedim kuaföre gidip kestirip boyatacaktım saçlarımı. Sonra öğrendim ve kaldı o iş. Saçlarımda belimden de aşağıdaydı uzunluğu. Daha rahat olsun diye kestirdim ama çok değil uzun saç seviyorum çünkü. Ama gayet kafam rahatladı yani
hurafe işte eskiler benimde saçlarım kalçalarıma geliyodu nerdeyse öğrwnince kesmştim sülalece kızıyolar bide bana şu inandıkları şeyin saçmalığına bakmıyolar hiç
hurafe işte eskiler benimde saçlarım kalçalarıma geliyodu nerdeyse öğrwnince kesmştim sülalece kızıyolar bide bana şu inandıkları şeyin saçmalığına bakmıyolar hiç