2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay ne güzel ya umarım benimde çok kolay geçer çünkü ameliyat korkum var normal yapamazsam diye şimdiden düşünmeye başladım Epidural ve spinal anestezinin farkı nedir acaba?

Bu konuda baya oturdum okudum düşündüm ve karar verdimki kesmicemkestirsem içim rahat etmicek biliyorum kendimi sonuçta kapalıyım zaten terleyen biride diğilim idare ederim
Sen nasıl rahatsan kuzum
İyi yaptınız

Ben de kestireceğim yarın ya toplayacak kadar bırakmak istiyorum sıkıldım iyice,dökülüyor
Vallahi kendimizi nasıl rahat hissediyorsak öyle yapalım
Ayy bnde bıkaç gune kestiricem
İstanbula gitmeyi beklıyorum
Kestir kuzum
Ay babannem bize hep hamileyken saç kestirmeyn çocuğun aklı kısa olur der ajlıma o geldi bende kestim bu arada
Annem kardeşime hamileyken kestirmiş kardeşim itü de mühendislik okudu babaanneye selamlar

Ay haftaya bende kestiricem ya. İnanmıyorum batıl inançlara fazladan olan saçlarım vücudumdaki vitamini emeceğine çocuğum emsin .rızkını kırık saçlara yediremem

Vallahi kendimizi nasıl rahat hissediyorsak öyle yapalım

Kestir kuzum

Annem kardeşime hamileyken kestirmiş kardeşim itü de mühendislik okudu babaanneye selamlar
hurafe işte eskiler benimde saçlarım kalçalarıma geliyodu nerdeyse öğrwnince kesmştim sülalece kızıyolar bide bana şu inandıkları şeyin saçmalığına bakmıyolar hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…