Oy ooy allahım sağlıkla içinde büyüsün inşallah annesi onu çok merak ediyor..4 gün önce gitmiştm daha hurma kadar teyzesi
İnşallahhh çok teşekkür ederimmm hepimizinli inşallah aminOy ooy allahım sağlıkla içinde büyüsün inşallah annesi onu çok merak ediyor..
Ay ne güzel ya umarım benimde çok kolay geçer çünkü ameliyat korkum var normal yapamazsam diye şimdiden düşünmeye başladımBen belden uyusturmali spinal sezeryan olmustum o kadar rahatti ki hatta ameliyat devam ederken emzirmeye baslamistim bile sonrasinda da bir sikintim olmadi ilk gecenin ardindan tedavi ret imzalayip evime gecmistimikincide de spinal olucam cok buyuk ihtimalle
Sen nasıl rahatsan kuzumBu konuda baya oturdum okudum düşündüm ve karar verdimki kesmicemkestirsem içim rahat etmicek biliyorum kendimi sonuçta kapalıyım zaten terleyen biride diğilim idare ederim
İyi yaptınızBende normalde çok dikkat ederdim de bugün öyle oldu çok şükür bir şey olmadı, hatta ikinciye merdivenlerden çıkarken yine ışıklar söndü emekleye emekleye çıktım sonra ışıklari yaptık artık yani
Vallahi kendimizi nasıl rahat hissediyorsak öyle yapalımBen de kestireceğim yarın ya toplayacak kadar bırakmak istiyorum sıkıldım iyice,dökülüyor
Kestir kuzumAyy bnde bıkaç gune kestiricem
İstanbula gitmeyi beklıyorum
Annem kardeşime hamileyken kestirmiş kardeşim itü de mühendislik okuduAy babannem bize hep hamileyken saç kestirmeyn çocuğun aklı kısa olur der ajlıma o geldibende kestim bu arada
Ay haftaya bende kestiricem ya. İnanmıyorum batıl inançlaraVallahi aşırı uzamıştı. Ben zaten öğrenmedim kuaföre gidip kestirip boyatacaktım saçlarımı. Sonra öğrendim ve kaldı o iş. Saçlarımda belimden de aşağıdaydı uzunluğu. Daha rahat olsun diye kestirdim ama çok değiluzun saç seviyorum çünkü. Ama gayet kafam rahatladı yani
hurafe işte eskilerVallahi kendimizi nasıl rahat hissediyorsak öyle yapalım
Kestir kuzum
Annem kardeşime hamileyken kestirmiş kardeşim itü de mühendislik okudubabaanneye selamlar
Her kafadan ses çıkıyor. İnsanımız susmayı öğrenmeyecekhurafe işte eskilerbenimde saçlarım kalçalarıma geliyodu nerdeyse öğrwnince kesmştim sülalece kızıyolar bide bana şu inandıkları şeyin saçmalığına bakmıyolar hiç
maaalesef öyle. eee napıyosunuz ben cok sıkıldım vallahi sıkıntıdan uğraş aradım kendime bulamadım da bir şey.Her kafadan ses çıkıyor. İnsanımız susmayı öğrenmeyecek
Kv gil vardı bizde . Saat 12 gibi gitti onlar. Sonra bi duş . Şimdi de boş boş tv izliyorum benmaaalesef öyle. eee napıyosunuz ben cok sıkıldım vallahi sıkıntıdan uğraş aradım kendime bulamadım da bir şey.
bende sabah onlardaydım menemen yaptık pert oldum eve gelince yorgunluk falan kslmadı. Ev gibisi yokKv gil vardı bizde . Saat 12 gibi gitti onlar. Sonra bi duş . Şimdi de boş boş tv izliyorum ben
O zaman isim sorayım ne düşünüyorsunuz var mı aklınızda bişeymaaalesef öyle. eee napıyosunuz ben cok sıkıldım vallahi sıkıntıdan uğraş aradım kendime bulamadım da bir şey.
Kesinlikle öyle yabende sabah onlardaydım menemen yaptık pert oldum eve gelince yorgunluk falan kslmadı. Ev gibisi yok
Ben kız diye yoğunlaşıyorum hep, cinsiyet belli değil ama. Duru ismini çok seviyorum kız olursa Duru olabilir. Erkek olursa kesn Göktuğ olacak zatenO zaman isim sorayım ne düşünüyorsunuz var mı aklınızda bişey
ben zayıfladım ama karnım çıktı birazAklıma geleni sorayım o halde
Aranızda şimdiden kilo alan yada çok göbeği şişen var mı
Evet çok güzel isimler duru çevremde olmasa bende isterdim, bende hep Türk ismi istiyorum aklımda bir çok varBen kız diye yoğunlaşıyorum hep, cinsiyet belli değil ama. Duru ismini çok seviyorum kız olursa Duru olabilir. Erkek olursa kesn Göktuğ olacak zaten
Sen ne zaman yapıyosun partiyiKesinlikle öyle yamis gibi evimiz oh oh
Ben zayıflamadım ama kilo da almadım yani 2 kilo falan aldım, göbeğim gündüz biraz var, akşam sanki 5 aylık gibi şişiyorben zayıfladım ama karnım çıktı birazsende nasıl ve siz ne isim düşiniyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?