2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım en fazla 20 gün dayanabiliyorum. Ayda bir bana çok uzun geliyor. Aklıma kötü şeyler geliyor istemsiz görmek istiyorum

Bende öyle ultrason a gireli 1 hafta oldu merak ediyorum görmeyince sabırsızlanıyorum dua ediyorum hep 6 ay nasıl geçecek böyle
Canım bende öyle bi şekilde geçecek ama kendimizi yıpratmadan geçse bari.

Benim bu gün inanılmaz şiddetli ağrım var kalçada iğneden Allahın zoruna gitmesin ama artık çok canım acıyor sanırım kalça ağrısından dolayı kasıklarımda belimde ve bacaklara ağrı vuruyor gebe olduğum için bilmiyorum ondanmı yoksa gebeliktenmi

1 ay cok uzun benim drum 3 haftada bir çağırıyor dayanamadım bu sefer 13.haftayı bekleyemem ikiliyi 12de yaptırcam
Canım evett hem bebişini gör hem 2 li taramayı yaptır için rahatlasın diğer türlü zaman geçmiyor sürekli akıl orada oluyor
Hayırlı güzek haberlerine

Kızlar yardım edin 3 gündür bademcik olmuşum hiç birşey geçirmiyor istifar cabasi doktora da gidemiyorum acilde hiç bir şey yapmıyorlar napacagim ben yaa

Kızlar yardım edin 3 gündür bademcik olmuşum hiç birşey geçirmiyor istifar cabasi doktora da gidemiyorum acilde hiç bir şey yapmıyorlar napacagim ben yaa
csnım acile git yine de hamile olduğınu söylersin ona göre bir şeyler yaparlsr ilaç fslan yaxar böyle napcaksın

csnım acile git yine de hamile olduğınu söylersin ona göre bir şeyler yaparlsr ilaç fslan yaxar böyle napcaksın
İlk gün gittim paroldan başka birşey vermedi sinirlendim evdede ne ictimse fayda etmedi ya benim kronik bademcik iltihabı çok kötü vurdu beni gebelikte biliyorum ki 1000 lik antibiyotik almadan geçmiyor gebelikte ne verirlerki

bu arada gebelikte kullanılabilecek antbiyotkler var doktoruna danışarak kullanabilirsin ama doktora sormadan alma

Canım hamileliktendir rahim genişliyor ben ne ağrılar çekiyorum bana özel mi bilmiyorum ama 11. Haftadan beri haftanın 4 günü neredeyse ağrı ve sızılarla geçiyor tüm güne yayılmasa da bazen çok hissediliyor. Öyle işte

Yaaa öylemi sanırım benim iğneden o kadar kalçam sertleşmişmi sanki bütün vücudum ağrıyor ağrımayan yerim kalmadı sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…