2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Anladim canım. Benim bebeğimde Turner sendromu çıkmıştı ve bebeğimi kaybettim.esimle genetik testlerimiz temiz geldi Dr bu durumda binde bir olabilcek bi durum o da sizi bulmuş dedi.bu yüzden biraz daha kapsamlı baktirmsam mi diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun. Eğer maddi olarak durumunuz varsa kapsamlı dna testi yaptırmak mantıklı. Çünkü ikili test de üçlü test de dna testi kadar yüksek kesinlik vermiyor. Sadece ihtimal üstünden değerlendirme yapılıyor.

Teşekkürler tekrar gittiğimde doktorumla görüşeceğim

Canimcim en son ne zaman muayene oldun rahim ağzı uzunlugunu kontrol ettir her ihtimale karşı

Ay ne güzel ya umarım benimde çok kolay geçer çünkü ameliyat korkum var normal yapamazsam diye şimdiden düşünmeye başladım Epidural ve spinal anestezinin farkı nedir acaba?
Belden yapılıyor ikisi de bende ilk dogumumu spinal sezaryen yaptım iğne ile ilaç veriyorlar buz gibi ameliyathanede bianda sıcacık olmuştu bacaklarim öyle bir his geliyor anında uyuşturuyor beni yatırdılar tentürdiyot ile temizlediler karnımı, döndüm hemşireye ne zaman baslayacak ameliyat dedim bebek çıkmak üzere dedi o kadar hissetmiyorsun epidural de incecik demir gibi bişey koyuyorlar sanırım bı tuş var ona basınca ağrı kesici gibi bişey gidiyor vücuduna tam bilmiyorum bende yanlış bişey söylemeyim sezaryende tek başına epidural yapiliyormu bilmiyorum ama spinal epidural kombo olarak yapılıyor onu biliyorum ameliyat sonrası ağrı olduğunda kullanmak için olabilir.

11 haftada 2 kilo aldım ama hep yağdan almışım karbonhidrat yemekten.karnim da ciplakken belirgin ama göbek mi bebek mi bilemiyorum
Benim de böyle karbonhidrat yiyorum hep. Benimki göbek bence çünkü sabah küçülüyor. Akşama şişiyor bebek olsa küçülmez

Kavi de aden de anlamı iyi gibi ben bulamadım belki de. Aden de adem derler çocuğa ben can yanında bi isim daha arıyorum aslında. Peki senin cinsiyet belli oldu mu? Erkek olursa ne koyacaksın?
ben bi yerde denk gelmiştm hatırlamıyorum tam ama pek iyi anlamı yoktu Cinsiyetimiz belli değil ama ben baya baya kız hissediyorum emin gibiyim Erkek olursa Göktuğ olacak adı eşimde bende kesiniz Göktuğda ama kız ismi bulamadık bir türlü büyük ihtimalle kız olursa Duru ya da Derin koycaz. Güneş stiyordum ben eşm istemiyor onu da

Bende sıcağa karşı bir hassasiyet oluştu galiba. Yolda yürürken güneşli yerlerden geçince başıma bir sızı saplanıyor. Gölgede geçiyor. Duşa girdiğimde su biraz sıcak olsa başıma sızı giriyor yine . Suyu Soğutunca geçiyor . Bugün de saçma bir ağrı var kafamda sızlama şeklinde inşallah artmaz .

Turner sendromu sebebiyle düşük mü oldu canım. Doğumdan sonra mı kaybettinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…