- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Anladim canım. Benim bebeğimde Turner sendromu çıkmıştı ve bebeğimi kaybettim.esimle genetik testlerimiz temiz geldi Dr bu durumda binde bir olabilcek bi durum o da sizi bulmuş dedi.bu yüzden biraz daha kapsamlı baktirmsam mi diye düşünüyorumYaş tek başına bir faktör olmuyor, 33 yaşındayım düşük risk çıktı ikili testim. İkili test için % 70-80 doğruluk payı veriliyor. Dna testi ikiliden daha kapsamlı ve % 99 doğruluk veriyor diyorlar.
Kavi de aden de anlamı iyi gibi ben bulamadım belki de. Aden de adem derler çocuğabak bakinmm.
Çok geçmiş olsun. Eğer maddi olarak durumunuz varsa kapsamlı dna testi yaptırmak mantıklı. Çünkü ikili test de üçlü test de dna testi kadar yüksek kesinlik vermiyor. Sadece ihtimal üstünden değerlendirme yapılıyor.Anladim canım. Benim bebeğimde Turner sendromu çıkmıştı ve bebeğimi kaybettim.esimle genetik testlerimiz temiz geldi Dr bu durumda binde bir olabilcek bi durum o da sizi bulmuş dedi.bu yüzden biraz daha kapsamlı baktirmsam mi diye düşünüyorum
Teşekkürler tekrar gittiğimde doktorumla görüşeceğimÇok geçmiş olsun. Eğer maddi olarak durumunuz varsa kapsamlı dna testi yaptırmak mantıklı. Çünkü ikili test de üçlü test de dna testi kadar yüksek kesinlik vermiyor. Sadece ihtimal üstünden değerlendirme yapılıyor.
Canimcim en son ne zaman muayene oldun rahim ağzı uzunlugunu kontrol ettir her ihtimale karşıMerhaba kızlar. Ya bende son zamanlarda böyle tam yerini tarif edemiyorum ama kuyruk sokumu ve vajina alt kısımlarda, ağrı sızı arası bir şeyler oluyor. Bazen sanki çocuk aşağıya baskı yapar gibi hissediyorum. Mesela alaturka tuvalete otururken böyle zorlanıyorum, bilerek de oturmak istiyorum açıkçası. Alt tarafı 11 hft hamileyim , hareketlerimin kısıtlanmasına anlam veremiyorum. İlk gebeligimde bunları son aylarda yasardim, enteresan geliyor.
Bende kız olursa ALYA (abisi koydu adınıİnci ismide çok güzel ben cok stiyordum ama bizmde çevrede var. İnci dışında Asya da güzel
Bizdee kız olursa Asel Erva erkek olursa Miran EfeKavi de aden de anlamı iyi gibi ben bulamadım belki de. Aden de adem derler çocuğaben can yanında bi isim daha arıyorum aslında. Peki senin cinsiyet belli oldu mu? Erkek olursa ne koyacaksın?
Çok güzel isimlerBizdee kız olursa Asel Erva erkek olursa Miran Efe
Yağmur Ayşe güzelÇok güzel isimlerbende kız için yağmur, nehir, Ayşe, ela, defne, duru var aklımda
Belden yapılıyor ikisi de bende ilk dogumumu spinal sezaryen yaptım iğne ile ilaç veriyorlar buz gibi ameliyathanede bianda sıcacık olmuştu bacaklarim öyle bir his geliyorAy ne güzel ya umarım benimde çok kolay geçer çünkü ameliyat korkum var normal yapamazsam diye şimdiden düşünmeye başladımEpidural ve spinal anestezinin farkı nedir acaba?
biz İshak koymayı düşnüyoruz mavi güler yüzlü demek tüm kitaplarda geçen bir ismKavi de aden de anlamı iyi gibi ben bulamadım belki de. Aden de adem derler çocuğaben can yanında bi isim daha arıyorum aslında. Peki senin cinsiyet belli oldu mu? Erkek olursa ne koyacaksın?
Biz de eşimle yağmur istiyoruz kız olursaÇok güzel isimlerbende kız için yağmur, nehir, Ayşe, ela, defne, duru var aklımda
11 haftada 2 kilo aldım ama hep yağdan almışım karbonhidrat yemekten.karnim da ciplakken belirgin ama göbek mi bebek mi bilemiyorumAklıma geleni sorayım o halde
Aranızda şimdiden kilo alan yada çok göbeği şişen var mı
Valla 2 hafta olmadı bile canım, herhalde söylerdi diye düşünüyorum doktor. Bu hafta yeniden muayene olacağım ve mutlaka soracağım çok teşekkür ederimCanimcim en son ne zaman muayene oldun rahim ağzı uzunlugunu kontrol ettir her ihtimale karşı
Benim de böyle karbonhidrat yiyorum hep. Benimki göbek bence çünkü sabah küçülüyor. Akşama şişiyor11 haftada 2 kilo aldım ama hep yağdan almışım karbonhidrat yemekten.karnim da ciplakken belirgin ama göbek mi bebek mi bilemiyorum
Kavi de aden de anlamı iyi gibi ben bulamadım belki de. Aden de adem derler çocuğaben can yanında bi isim daha arıyorum aslında. Peki senin cinsiyet belli oldu mu? Erkek olursa ne koyacaksın?
Turner sendromu sebebiyle düşük mü oldu canım. Doğumdan sonra mı kaybettinn.Anladim canım. Benim bebeğimde Turner sendromu çıkmıştı ve bebeğimi kaybettim.esimle genetik testlerimiz temiz geldi Dr bu durumda binde bir olabilcek bi durum o da sizi bulmuş dedi.bu yüzden biraz daha kapsamlı baktirmsam mi diye düşünüyorum
Nasıl atlattın? Kaç haftalık oldunÇok geçmiş olsun benim 6. Haftamda 1.8cm kanama alanım olmuştu, çok kan gelmişti çok panik oldum ama çok şükür atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?