Benim son regl başlangıcın 20 haziran normalde 11+4 olması lazım yani ama 10 +4 1 hafta geriden ama şimdi regl başlangıcından itibaren mi sayıyoruz bitisinden sonramı satiliyo
ben denemrdim ama aklıma gelince iştahım ds açılmıyor yani çok da severim ben ekşi, tatlı ve sulu yemek yiyrmiyodum bugün hepsini biraz denedim şu anlık sıkıntı yok hepsini yiyebiliyorum ama doyana kadar değil, midemin aldığı kadar
ben denemrdim ama aklıma gelince iştahım ds açılmıyor yani çok da severim ben ekşi, tatlı ve sulu yemek yiyrmiyodum bugün hepsini biraz denedim şu anlık sıkıntı yok hepsini yiyebiliyorum ama doyana kadar değil, midemin aldığı kadar
bende yaptıracağım, zaten aldırmayı düşünmüyorum asla ne olursa olsun bzim cocuğumuz sonucta. Eğer br şey varsa bile ona göre hazırlanıp, bilgi ve eğitim almak gerekli bence. Bazı insanlar yaptırmıyor hiçbirini
bende yaptıracağım, zaten aldırmayı düşünmüyorum asla ne olursa olsun bzim cocuğumuz sonucta. Eğer br şey varsa bile ona göre hazırlanıp, bilgi ve eğitim almak gerekli bence. Bazı insanlar yaptırmıyor hiçbirini
Benim düşüncem hani kötü bişey derler ve bütün hamileliği üzülerek geçiririm sonra sorunsuz doğar yada tam tersi iyi derler ama sorunlu olur yani böylesini çok duydum o yüzden de yaptırmak istemedim, zaten herşey allahtan hepsi boş ama içimde kalmasın dedim ne bişeyim öyle işte, dua edelim yine yapacak başka bişey yok
Merhaba kızlar. Ya bende son zamanlarda böyle tam yerini tarif edemiyorum ama kuyruk sokumu ve vajina alt kısımlarda, ağrı sızı arası bir şeyler oluyor. Bazen sanki çocuk aşağıya baskı yapar gibi hissediyorum. Mesela alaturka tuvalete otururken böyle zorlanıyorum, bilerek de oturmak istiyorum açıkçası. Alt tarafı 11 hft hamileyim , hareketlerimin kısıtlanmasına anlam veremiyorum. İlk gebeligimde bunları son aylarda yasardim, enteresan geliyor.
Kendi doktoruma muayene olabildim.kanamamin nedenine kese ile rahim arasında boşluk var dedi sanırım sizinki ile aynı oluyor.yani ayrılma var bende de.siz ekstra ilaç ya da igne kullanıyor musunuz
Canbebek,Kıbrıslı değilim ama Kıbrıs’a bayılıyorum çok seviyorum,Kıbrıs’ta doğurmak istiyorum bu yüzdenOrada doğurunca çocuk oranın vatandaşlığını alabiliyor mu acaba bilgin var mı?
Merhaba kızlar 13. Haftamda 13+3 feci bir kanama geçirdim hastanede yattım. Şimdi evde yatıyorum. Bebekle vs ilgili bir sorun görünmüyordu. Benim gibi olan var mı acaba?