2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim son regl başlangıcın 20 haziran normalde 11+4 olması lazım yani ama 10 +4 1 hafta geriden ama şimdi regl başlangıcından itibaren mi sayıyoruz bitisinden sonramı satiliyo
Canım benim de geç döllenme gözükmüştü ama şimdi haftasına göre tamamlandı böyle olması sevindiriyor insanı

Bende bazı sevdiğim şeylerden çok mide bulantısı yaşadım mesela et yiyemiyorum hiç
ben denemrdim ama aklıma gelince iştahım ds açılmıyor yani çok da severim ben ekşi, tatlı ve sulu yemek yiyrmiyodum bugün hepsini biraz denedim şu anlık sıkıntı yok hepsini yiyebiliyorum ama doyana kadar değil, midemin aldığı kadar

Bende öyle çok iştahlı değilim herşeyi midem de almıyor öyle iştahım da yok, az az zorla yiyorum

Bu hafta benim son haftam kararsız kalmıştım, artık karar verdim Salı günü yaptıracağım
bende yaptıracağım, zaten aldırmayı düşünmüyorum asla ne olursa olsun bzim cocuğumuz sonucta. Eğer br şey varsa bile ona göre hazırlanıp, bilgi ve eğitim almak gerekli bence. Bazı insanlar yaptırmıyor hiçbirini

Benim düşüncem hani kötü bişey derler ve bütün hamileliği üzülerek geçiririm sonra sorunsuz doğar yada tam tersi iyi derler ama sorunlu olur yani böylesini çok duydum o yüzden de yaptırmak istemedim, zaten herşey allahtan hepsi boş ama içimde kalmasın dedim ne bişeyim öyle işte, dua edelim yine yapacak başka bişey yok

Merhaba kızlar. Ya bende son zamanlarda böyle tam yerini tarif edemiyorum ama kuyruk sokumu ve vajina alt kısımlarda, ağrı sızı arası bir şeyler oluyor. Bazen sanki çocuk aşağıya baskı yapar gibi hissediyorum. Mesela alaturka tuvalete otururken böyle zorlanıyorum, bilerek de oturmak istiyorum açıkçası. Alt tarafı 11 hft hamileyim , hareketlerimin kısıtlanmasına anlam veremiyorum. İlk gebeligimde bunları son aylarda yasardim, enteresan geliyor.

Yaaa ne güzel gel gidelim doğuralım evet vatandaşlık alıyor ama Rum tarafından vatandaşlık alamıyor yani Avrupa olmuyor

Merhaba kızlar 13. Haftamda 13+3 feci bir kanama geçirdim hastanede yattım. Şimdi evde yatıyorum. Bebekle vs ilgili bir sorun görünmüyordu. Benim gibi olan var mı acaba?
Çok geçmiş olsun benim 6. Haftamda 1.8cm kanama alanım olmuştu, çok kan gelmişti çok panik oldum ama çok şükür atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…