2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaaa ne güzel gel gidelim doğuralım evet vatandaşlık alıyor ama Rum tarafından vatandaşlık alamıyor yani Avrupa olmuyor
Gerçekten çok güzel olurKKTC vatandaşlığı alıyorsa sıkıntı yok ya orda doğurduğumuzu değiyor o zamanHangi hastaneyi tavsiye edersin peki?Kadın doğum konusunda nasıl orası?

Gerçekten çok güzel olurKKTC vatandaşlığı alıyorsa sıkıntı yok ya orda doğurduğumuzu değiyor o zamanHangi hastaneyi tavsiye edersin peki?Kadın doğum konusunda nasıl orası?
Orada çok seçenek yok zaten devlet hastanesi çok iyi, yakın doğu üni hastanesi var bi de. Ben gidersem tüp bebek doktorum Halil İbrahim tekin'de doğururum o mağusada yaşam hastanesinde

Benim son regl başlangıcın 20 haziran normalde 11+4 olması lazım yani ama 10 +4 1 hafta geriden ama şimdi regl başlangıcından itibaren mi sayıyoruz bitisinden sonramı satiliyo
Canım son adetin ilk günü baz alınıyor, benimde öyleydi. Geriden geliyordu ama tamamlamış. Bu hafta son reglime göre çıktı. Zaten doktor canım bir hafta iki hafta geriden gelme önemli değil demişti

Ay haftaya bende kestiricem ya. İnanmıyorum batıl inançlara fazladan olan saçlarım vücudumdaki vitamini emeceğine çocuğum emsin .rızkını kırık saçlara yediremem
Bence de kesinlikle
hurafe işte eskiler benimde saçlarım kalçalarıma geliyodu nerdeyse öğrwnince kesmştim sülalece kızıyolar bide bana şu inandıkları şeyin saçmalığına bakmıyolar hiç
Ben şahsen hiçbir eski kafa yöntemi kullanmayı düşünmüyorum

öyle evet ama insanların dediğini çok da takmamak lazım her kafadan bir ses çıkıyor

Kızlar ikili tarama testi hakkında beni biraz aydınlatır mısınız? Yaşım 31 risk yüksek mi çıkar veya çıkan sonuçlar kesin sonuç mu .nift testi de yaptıranlariniz var bu daha mi guvenli bı test?

ya tam bakmıyolar ki kavi ya da aden olması lazım cok koyuyolar ama bunlarfan birinin anlamı çok kötü
Aden evet güzel ama nasıl okunuyor acaba aaaaden mi yoksa a-den mi bunun anlamı güzel heralde kavi anlamı kötüdür bi bakıcam da bence sound da kötü kivi gibi

Kızlar ikili tarama testi hakkında beni biraz aydınlatır mısınız? Yaşım 31 risk yüksek mi çıkar veya çıkan sonuçlar kesin sonuç mu .nift testi de yaptıranlariniz var bu daha mi guvenli bı test?
Nift 35 üstüne yapılıyor canım. Sen ikilimyapsan yeter. İkili riskli çıkarsa üçlü yapıyorlar.

Yaş tek başına bir faktör olmuyor, 33 yaşındayım düşük risk çıktı ikili testim. İkili test için % 70-80 doğruluk payı veriliyor. Dna testi ikiliden daha kapsamlı ve % 99 doğruluk veriyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…