- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.719
- 63
Ya sinem kobal kızına lalin ismini vermiş, beğendim anlamı ne diye baktım kırmızı renk demekmiş bi de Arapçada lanetlenmiş demekmişİnci ismide çok güzel ben cok stiyordum ama bizmde çevrede var. İnci dışında Asya da güzel
Gerçekten çok güzel olurYaaa ne güzel gel gidelim doğuralımevet vatandaşlık alıyor ama Rum tarafından vatandaşlık alamıyor yani Avrupa olmuyor
Kulağa hoş isim geliyordu ama hayydaa anlamı kötüymüş sen diyince bende şaşırdımYa sinem kobal kızına lalin ismini vermiş, beğendim anlamı ne diye baktım kırmızı renk demekmiş bi de Arapçada lanetlenmiş demekmiş
Orada çok seçenek yok zaten devlet hastanesi çok iyi, yakın doğu üni hastanesi var bi de. Ben gidersem tüp bebek doktorum Halil İbrahim tekin'de doğururumGerçekten çok güzel olurKKTC vatandaşlığı alıyorsa sıkıntı yok ya orda doğurduğumuzu değiyor o zaman Hangi hastaneyi tavsiye edersin peki? Kadın doğum konusunda nasıl orası?
Canım son adetin ilk günü baz alınıyor, benimde öyleydi. Geriden geliyordu ama tamamlamış. Bu hafta son reglime göre çıktı. Zaten doktor canım bir hafta iki hafta geriden gelme önemli değil demiştiBenim son regl başlangıcın 20 haziran normalde 11+4 olması lazım yani ama 10 +4 1 hafta geriden ama şimdi regl başlangıcından itibaren mi sayıyoruz bitisinden sonramı satiliyo
Son adet başlangıç tarihi baz alınıyor.Benim son regl başlangıcın 20 haziran normalde 11+4 olması lazım yani ama 10 +4 1 hafta geriden ama şimdi regl başlangıcından itibaren mi sayıyoruz bitisinden sonramı satiliyo
Bence de kesinlikleAy haftaya bende kestiricem ya. İnanmıyorum batıl inançlarafazladan olan saçlarım vücudumdaki vitamini emeceğine çocuğum emsin .rızkını kırık saçlara yediremem
Ben şahsen hiçbir eski kafa yöntemi kullanmayı düşünmüyorumhurafe işte eskilerbenimde saçlarım kalçalarıma geliyodu nerdeyse öğrwnince kesmştim sülalece kızıyolar bide bana şu inandıkları şeyin saçmalığına bakmıyolar hiç
Biz BULUT EFE koyacağız güzel mi sizceBen kız diye yoğunlaşıyorum hep, cinsiyet belli değil ama. Duru ismini çok seviyorum kız olursa Duru olabilir. Erkek olursa kesn Göktuğ olacak zaten
Çok güzelmişBiz BULUT EFE koyacağız güzel mi sizce
Kız olsaydı ben güneş koyacaktım hava durumundan gidiyorum benÇok güzelmişbiz erkekte can koyacağız ama kız için anlaşamıyoruz
bence gayett güzelBiz BULUT EFE koyacağız güzel mi sizce
ya tam bakmıyolar ki kavi ya da aden olması lazım cok koyuyolar ama bunlarfan birinin anlamı çok kötüYa sinem kobal kızına lalin ismini vermiş, beğendim anlamı ne diye baktım kırmızı renk demekmiş bi de Arapçada lanetlenmiş demekmiş
öyle evet ama insanların dediğini çok da takmamak lazım her kafadan bir ses çıkıyorBenim düşüncem hani kötü bişey derler ve bütün hamileliği üzülerek geçiririm sonra sorunsuz doğar yada tam tersi iyi derler ama sorunlu olur yani böylesini çok duydum o yüzden de yaptırmak istemedim, zaten herşey allahtan hepsi boş ama içimde kalmasın dedim ne bişeyim öyle işte, dua edelim yine yapacak başka bişey yok
Aden evet güzel ama nasıl okunuyor acaba aaaaden mi yoksa a-den miya tam bakmıyolar ki kavi ya da aden olması lazım cok koyuyolar ama bunlarfan birinin anlamı çok kötü
Nift 35 üstüne yapılıyor canım. Sen ikilimyapsan yeter. İkili riskli çıkarsa üçlü yapıyorlar.Kızlar ikili tarama testi hakkında beni biraz aydınlatır mısınız? Yaşım 31 risk yüksek mi çıkar veya çıkan sonuçlar kesin sonuç mu .nift testi de yaptıranlariniz var bu daha mi guvenli bı test?
Yaş tek başına bir faktör olmuyor, 33 yaşındayım düşük risk çıktı ikili testim. İkili test için % 70-80 doğruluk payı veriliyor. Dna testi ikiliden daha kapsamlı ve % 99 doğruluk veriyor diyorlar.Kızlar ikili tarama testi hakkında beni biraz aydınlatır mısınız? Yaşım 31 risk yüksek mi çıkar veya çıkan sonuçlar kesin sonuç mu .nift testi de yaptıranlariniz var bu daha mi guvenli bı test?
2lide emin olamayinca 3lude kesinleşiyor yaniNift 35 üstüne yapılıyor canım. Sen ikilimyapsan yeter. İkili riskli çıkarsa üçlü yapıyorlar.
Pardon mağusa tıp merkezi de olabilir hastane ismi ama doktorum belli yaniGerçekten çok güzel olurKKTC vatandaşlığı alıyorsa sıkıntı yok ya orda doğurduğumuzu değiyor o zaman Hangi hastaneyi tavsiye edersin peki? Kadın doğum konusunda nasıl orası?
bak bakinmm.Aden evet güzel ama nasıl okunuyor acaba aaaaden mi yoksa a-den mibunun anlamı güzel heralde kavi anlamı kötüdür bi bakıcam da bence sound da kötü kivi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?