Yaaaa sana dedim bak haftalarımız tamamladık şükür olsun canımKuzum zaten benim 11+6 olmadı gerek sat a göre. Ama öyle gitmiyordu. Şimdi öyle ölçtü. Bacaklarını açmadı. Ama tahmin et dersen erkek olabilir dedi
Hemen araştırdım lazer tedavisi ile geçiyor zaten umarım yaniÜzülme canım bebişlerimiz sağlıklı olsun, zaten çatlayacağımız var ise ne yaparsak yapalım olacak bebişler sağlıklı olsun
Evet canım lazer yaptırırız, tedavisini oluruz hiç bir olmadı vallahi karnımız için liposakşın yaptırırız ki ben düşünürüm yaptırırım hemen, bebeklerimizi iyi olsunHemen araştırdım lazer tedavisi ile geçiyor zaten umarım yani
İyi bak ne güzel rahatladınKızlar kontrolden çıktımherşey güzel. Burun ense gayet iyi dedi. Nift ya da fetal gerek yok şimdilik sana dedi. İkili de risk görürsek yaptıralım derim dedi. 11+6 ölçtü multivitamin falan başlıyorum. Henüz almadım ilaçları alınca söylerim
Kuzum ben 14 oldum karnımda hiçbir şey yok ne ara çatladın sen?Ben çatlamaya başladım kızlar kremlerinizi alın
Maşallah canım, o zaman O kız bebiştirKızlar bende şimdi kontrolden Allah a sukur hersey yolunda 13+5im kontrolde 14+1 çıktı gelişimi doktorum yine kız dedi ama soru işareti koyuyorum emin olalım birdahakine dedi 2 hafta sonra kontrolüm oncekinde de kız dediydi
Ne güzel canımKızlar bende şimdi kontrolden Allah a sukur hersey yolunda 13+5im kontrolde 14+1 çıktı gelişimi doktorum yine kız dedi ama soru işareti koyuyorum emin olalım birdahakine dedi 2 hafta sonra kontrolüm oncekinde de kız dediydi
İç karnın dar olabilir canım 12. Haftadan sonra çıkmaya başlayabiliyormuş tabiki herkesin iç karnı vücut yapısı boyu kilosu Farklı kimindir daha erken belli eder kiminde geç ama kendinde anlarsın az kilo aldıysan hamile kalmadan önceye göre o kilo göbeği değil hamilelikten dolayı çıkmaya başlıyordur yani ben kendimde öyle ayırt ediyorum hamile kalmadan önceki kilomdan sadece 3 ay da 1 kilo aldım göbeğim rahimden şişmeye başlamış o kilo göbeği değil bence hamilelik kaynaklı belirmeye başlıyor akşamları yemekle birleşince kocaman oluyor o ayrıArkadaşlar karnı çıkan var mı? Benim biraz var 12+4 üm hele akşamları 6 aylık hamile gibi oluyorum. Kendi kıyafetlerim sıkmaya başladı onu fark ettim. Karnım dümdüzdü senelerce şimdi baya çıkmış bence iç karnım dar,
Ayyy karın deme ya en çok düşündüğüm bu zaten.14 oldum ben ama sadece akşamları çıkıyor o da çok fazla diğil.Sabahları yok bir şey aklıma kötü kötü şeyler geliyor normalde ben zayıfım ama karnım hep vardı bende şimdide diyorum sanki hep aynıArkadaşlar karnı çıkan var mı? Benim biraz var 12+4 üm hele akşamları 6 aylık hamile gibi oluyorum. Kendi kıyafetlerim sıkmaya başladı onu fark ettim. Karnım dümdüzdü senelerce şimdi baya çıkmış bence iç karnım dar,
Biz de kız olursa DOĞA , erkek olursa EGE koycaz gibiiiiO zaman isim sorayım ne düşünüyorsunuz var mı aklınızda bişey
Benim karnım dümdüzdü 57,58 kiloydum ama boyun 1’73 falan çok kiloda almadım, bu bence karım bebişten çünkü kıyafetlerim oluyor ama karnımı sıkıyor, hatta dün doktorda böyle karnını sıkan şeyler giyinme dedi. Bence benim karnım çok büyük olacakİç karnın dar olabilir canım 12. Haftadan sonra çıkmaya başlayabiliyormuş tabiki herkesin iç karnı vücut yapısı boyu kilosu Farklı kimindir daha erken belli eder kiminde geç ama kendinde anlarsın az kilo aldıysan hamile kalmadan önceye göre o kilo göbeği değil hamilelikten dolayı çıkmaya başlıyordur yani ben kendimde öyle ayırt ediyorum hamile kalmadan önceki kilomdan sadece 3 ay da 1 kilo aldım göbeğim rahimden şişmeye başlamış o kilo göbeği değil bence hamilelik kaynaklı belirmeye başlıyor akşamları yemekle birleşince kocaman oluyor o ayrı
İç karnın geniştir canım senin benim dümdüzdü karnım ama su bile içsem çıkardı. Benim bence iç karnım dar ondan çıktı, kaç kilosun kıyafetlerin oluyor mu ? Acaba karnım hep vardı diyorsun ya belki sana farklı gelmiyordur.Ayyy karın deme ya en çok düşündüğüm bu zaten.14 oldum ben ama sadece akşamları çıkıyor o da çok fazla diğil.Sabahları yok bir şey aklıma kötü kötü şeyler geliyor normalde ben zayıfım ama karnım hep vardı bende şimdide diyorum sanki hep aynı
Ayyy benim eşimde Göktuğ diyor hepben bi yerde denk gelmiştm hatırlamıyorum tam ama pek iyi anlamı yoktu Cinsiyetimiz belli değil ama ben baya baya kız hissediyorum emin gibiyim Erkek olursa Göktuğ olacak adı eşimde bende kesiniz Göktuğda ama kız ismi bulamadık bir türlü büyük ihtimalle kız olursa Duru ya da Derin koycaz. Güneş stiyordum ben eşm istemiyor onu da
DiyebilirBende kestirecektim sonra yine vaz geçtim korkup ya doktoruma sorsam bu da soru mu dalga mı geçiyorsun der diye korkuyorum
Ege ismine bayılıyorumBiz de kız olursa DOĞA , erkek olursa EGE koycaz gibiiii
Yaaa sorma hep erkekYaaaa sana dedim bak haftalarımız tamamladık şükür olsun canımyaaa erkek miiii Allahım bu sene erkek senesi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?