2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum zaten benim 11+6 olmadı gerek sat a göre. Ama öyle gitmiyordu. Şimdi öyle ölçtü. Bacaklarını açmadı. Ama tahmin et dersen erkek olabilir dedi
Yaaaa sana dedim bak haftalarımız tamamladık şükür olsun canım yaaa erkek miiii Allahım bu sene erkek senesi galiba

Hemen araştırdım lazer tedavisi ile geçiyor zaten umarım yani
Evet canım lazer yaptırırız, tedavisini oluruz hiç bir olmadı vallahi karnımız için liposakşın yaptırırız ki ben düşünürüm yaptırırım hemen, bebeklerimizi iyi olsun

İyi bak ne güzel rahatladınDarısı bana olsun bekle bekle içim daraldı

Maşallah canım, o zaman O kız bebiştir hersey yolunda olmasına çok sevindim maşallah

Önceden hamilelik geçiren tecrübeli anneler en erken bebeğin hareketlerini ne zaman hissettiniz bu kişiden kişiye çok değişiyor sanırım? Kimseye diyemedim dalga geçerler diye ama ben 2-3 gündür (13. Hafta içindeyim ikiz gebelik) rahimini sağ ve sol tarafında ittirme, damarım sanki atıyor gibi, sanki içerde baloncuklar pıt pıt ediyor gibi hareketlenme hissediyorum. Ama bu tarif ettiğim his ayakta ve otururken olmuyor dümdüz yatarken ayaklarımı uzattığımda ya da yatarken ayaklarım yukarı çekili yatarken hissediyorum. Gaz değil gaz olmadığına çok eminim gazı ayırt edebiliyorum ya da göbek deliğindeki damar atması da değil onu da ayırt ediyorum bu başka bir hissiyatta bir şey. Onu da şöyle fark ettim 3 gün önce doktor kontrolümde bebeklerden bir dönmediğinde doktorum ultrasonu rahmime bastırdı öksürttü o sura ultrasonda bebek dönerken ayağıyla kesesini ittirdi tam ultrasona dönük bakıyordu bebek o sıra ayağını ittirdi orada bir ittirme pıt pıt aynı hissi yaşadım ama doktora demedim o an dalga geçer daha erken falan der diye ama sürekli her dakika saniye hissetmiyorum günde 5 kere falan oluyordur çok hafif hissediyorum acaba olabilir mi?

Ne güzel canımcinsiyetinide söylüyor en azından ben öyle kala kala kaldım karnımda küçüçük off deli olucam

İç karnın dar olabilir canım 12. Haftadan sonra çıkmaya başlayabiliyormuş tabiki herkesin iç karnı vücut yapısı boyu kilosu Farklı kimindir daha erken belli eder kiminde geç ama kendinde anlarsın az kilo aldıysan hamile kalmadan önceye göre o kilo göbeği değil hamilelikten dolayı çıkmaya başlıyordur yani ben kendimde öyle ayırt ediyorum hamile kalmadan önceki kilomdan sadece 3 ay da 1 kilo aldım göbeğim rahimden şişmeye başlamış o kilo göbeği değil bence hamilelik kaynaklı belirmeye başlıyor akşamları yemekle birleşince kocaman oluyor o ayrı

Ayyy karın deme ya en çok düşündüğüm bu zaten.14 oldum ben ama sadece akşamları çıkıyor o da çok fazla diğil.Sabahları yok bir şey aklıma kötü kötü şeyler geliyor normalde ben zayıfım ama karnım hep vardı bende şimdide diyorum sanki hep aynı

Benim karnım dümdüzdü 57,58 kiloydum ama boyun 1’73 falan çok kiloda almadım, bu bence karım bebişten çünkü kıyafetlerim oluyor ama karnımı sıkıyor, hatta dün doktorda böyle karnını sıkan şeyler giyinme dedi. Bence benim karnım çok büyük olacak

İç karnın geniştir canım senin benim dümdüzdü karnım ama su bile içsem çıkardı. Benim bence iç karnım dar ondan çıktı, kaç kilosun kıyafetlerin oluyor mu ? Acaba karnım hep vardı diyorsun ya belki sana farklı gelmiyordur.

Ayyy benim eşimde Göktuğ diyor hep oysaki ben sahabe ismi ya da Peygamber isimlerinden istiyorum. Mesela Yusuf gibi amaa o Göktuğ diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…