2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben güneş diye erkek de tanıyorum aslında duru bizim listede de var, derin de güzel bak

Kızlar kontrolden çıktım herşey güzel. Burun ense gayet iyi dedi. Nift ya da fetal gerek yok şimdilik sana dedi. İkili de risk görürsek yaptıralım derim dedi. 11+6 ölçtü multivitamin falan başlıyorum. Henüz almadım ilaçları alınca söylerim

Yaaa çok sevindim canım maşallah peki cinsiyet yorum yaptı mııı?

Gerçekten mi canım kaçıncı hafta idi senin, ve kilo aldın mı?
Maalesef ben 11'deyim ve 7 kilo aldım krem almıştım duruyordu ama sürmüyordm, bugün baktım ki belden çatlamaya başlamışım henüz size erken ama ben üzüldüm önceden başlasaydım diye siz de üzülmeyin

Ay maşallah ne güzel cinsiyetine bişey dedi mi benim önüme geçtin ben de pazartesi 11+5 gidiyorum randevuya umarım cinsiyete bişey söyler

Ama işte canım banada doktorum ısrarla 14 haftadan sonra başla diyor bilemedim ben Hindistan cevizi yağı süreceğim

Yaaa çok sevindim canım maşallah peki cinsiyet yorum yaptı mııı?
Ay maşallah ne güzel cinsiyetine bişey dedi mi benim önüme geçtin ben de pazartesi 11+5 gidiyorum randevuya umarım cinsiyete bişey söyler
Kuzum zaten benim 11+6 olmadı gerek sat a göre. Ama öyle gitmiyordu. Şimdi öyle ölçtü. Bacaklarını açmadı. Ama tahmin et dersen erkek olabilir dedi

Ama işte canım banada doktorum ısrarla 14 haftadan sonra başla diyor bilemedim ben Hindistan cevizi yağı süreceğim
Ben sormamıştım hiç doktoruma. Benim dr erkek belki o yüzden o da bi yorum yapmadı bilmiyorum ama bence zararı olmaz belki faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…