- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 63
- 33
Ay çok heyecanlı inşallah gönlüne göre olur bir oğlun var bir de kızın olur oh tablo tamamlanır hayırlısıylaAyyy benimde yarın netleşecek
11+3 te kıza bnzıyor dedi
Yarınki farklı doktor bakalım ne dıyecek
ALLAHIM hayırlı muradımı naslp eyle
Kocaman kocamanBenim kızım oluyor
Kesinlikle bende genel anestezi düşünüyorum. Belden uyuşturma benide korkutuyor, ama en güzel genel anesteziCnm sen konuyu galıba anlamadın
Bnım kastıgım falan yok, korkumda yok, bn genel anesteziye alışığım
Bnim 2. Hamıleliğm zaten
Kımsedende doğum hıkayesı dınledıgım yok
Dun bebek mevlidine gdince kız kendiliğinden anlattı
Ben etkilenmem merak etme
Zaten kım ne anlatırsa anlatsın benım tercihim genel atestezi, bunu anlatmk istedim, hepsi bu
Ah çok mutlu çok belliydi zaten narin kibar bi bebekti ultrasondaBenim kızım oluyor
Canım kanama alanlarım geçmiş darısı başına olsun inşallahKocaman kocamankalp, hayırlı olsun canım
Evet, göründüğü gibi oldu çok şükürAh çok mutlu çok belliydi zaten narin kibar bi bebekti ultrasonda
Sıfır ağrıEpidural belden ince bir katater bulunur, gerek görülürse ek doz verilir. Spinal ama ilaç enjeksiyonla veriliyor ve geri çıkartılır, katater olmuyor birinde uyuyorsun birinde ama belden aşağıya hiçbir şey hiss etmiyorsun çocuk doğulunca görüyorsun ve sıfır ağrı oluyor
Ben bu yüzden çok kötü olmuştum masada, yukarıdan bi şey görmedim ama o his beni mahvetti ağlıyordum sürekli. Bebek çıktıktan sonra sakinleştirici ister misin dedi başımdaki oğlan Allah ondan razı olsun, isterim dedim. İğne yaptı bana odada uyandımKarnımı kesiyorlar hissi, o anı yasamak, o sesleri duymak, o doktorları görmek, alet seslerını duymak bıle ürpertici, kalp atışı değişir insanın
Ahhh bu haberde çok sevindim canımmmmCanım kanama alanlarım geçmiş darısı başına olsun inşallah
Burda bir birimizi korkutmamak amaçSıfır ağrı
Ultrasona göre 15+1 canım, tabii ki canımm inşallah bir sonraki gitmene kurtulmuş olursunAhhh bu haberde çok sevindim canımmmmcanım kaç haftalık oldun tam. İnşallah benimde geçmiştir dua et bana olur mu
Ne olacak oğluşunun adı canım, bizde de kv hevesli ama bende hayır aldı, asla koymam dedimBu arada biz isim konusunda kesinleştik.Kp kendi isim koymayınca biz hemen söyledik
İnşallah canım inşallah, iki hafta daha sadece WC ye kalkıyorum şimdilik iki hafta sonra kontrolUltrasona göre 15+1 canım, tabii ki canımm inşallah bir sonraki gitmene kurtulmuş olursun
Aziz olucak Allahın izniyle ikimizde çok beğendik bu ismiNe olacak oğluşunun adı canım, bizde de kv hevesli ama bende hayır aldı, asla koymam dedim
Yok zaten gerçekten ağrı yok ben kendime güldüm, ben hissediyorum falan diyordum ordakilere halbuki uyuşmuş gitmiş her yerimBurda bir birimizi korkutmamak amaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?