2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlr dogumu düşünmeyin çok fazla ben ilk gebeliğimde deli gibi her gün araştırıp videolar izledim sonrasında normal dogum oldu herşey kendiliğinden gelişti hiç te korkunç bir hikayem olmadı umarım ikincisi de öyle olur bir gün burda uzun uzun anlatırım pozitif dogum hikayesi diye sezeryanda olsa normalde olsa rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ayyy benimde yarın netleşecek
11+3 te kıza bnzıyor dedi
Yarınki farklı doktor bakalım ne dıyecek
ALLAHIM hayırlı muradımı naslp eyle
Ay çok heyecanlı inşallah gönlüne göre olur bir oğlun var bir de kızın olur oh tablo tamamlanır hayırlısıyla

Kesinlikle bende genel anestezi düşünüyorum. Belden uyuşturma benide korkutuyor, ama en güzel genel anestezi

Sıfır ağrı

Karnımı kesiyorlar hissi, o anı yasamak, o sesleri duymak, o doktorları görmek, alet seslerını duymak bıle ürpertici, kalp atışı değişir insanın
Ben bu yüzden çok kötü olmuştum masada, yukarıdan bi şey görmedim ama o his beni mahvetti ağlıyordum sürekli. Bebek çıktıktan sonra sakinleştirici ister misin dedi başımdaki oğlan Allah ondan razı olsun, isterim dedim. İğne yaptı bana odada uyandım

Burda bir birimizi korkutmamak amaç
Yok zaten gerçekten ağrı yok ben kendime güldüm, ben hissediyorum falan diyordum ordakilere halbuki uyuşmuş gitmiş her yerim
Asla korkmayın ben kendime zulmettim bu konuda ikincide yapmam. Zaten hemen girip çıkıyorsunuz başınızda kim varsa onla sohbet edin ne kadar kasmışım diyorum kendime şimdi. O kadar güzel uyuşuyor ki vücut odada bile kaç saat sonra hissediliyor. Zor bi şey olsa kimse ikinciyi yapmazdı zaten.
Happy mom uygulaması kullanan varsa oranın forumunu da okumamayı tavsiye ediyorum. Beni en çok onlar etkilemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…