2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok mutlu olurumDoğum hikayesi anlatmadın ama spinal ile epidural anestezi hakkında ayrıntılı bilgi istesem ona da yok demezsin herhalde değil mi?Tıbbi bilgi sonuçta
Epidural belden ince bir katater bulunur, gerek görülürse ek doz verilir. Spinal ama ilaç enjeksiyonla veriliyor ve geri çıkartılır, katater olmuyorbirinde uyuyorsun birinde ama belden aşağıya hiçbir şey hiss etmiyorsun çocuk doğulunca görüyorsun ve sıfır ağrı oluyor

Bnde kıza dedimki neden baktın bakmasaydın, abla mumkun değil dedi
Bn hiiiçç o işlere giremem
Hiçbişy görmim bebegıde görmim grek yok
Ayılınca görcem nasıl olsa
Yok ben girerim o işlere hiç korkulu diğil emin ol hatda hiç yani..ben kendim kendime iğne vurunca iğne popamda duruyor ben pamuk arayan insanım

Hangisinde uyuyorsun?

Bende de anksiyete var epidural.sezeryan oldum.ayni şekilde tepe lambasından izlerken fark ettiler ve lambanın yönünü degistiler

Bende de anksiyete var epidural.sezeryan oldum.ayni şekilde tepe lambasından izlerken fark ettiler ve lambanın yönünü degistiler
Karnımı kesiyorlar hissi, o anı yasamak, o sesleri duymak, o doktorları görmek, alet seslerını duymak bıle ürpertici, kalp atışı değişir insanın

Karnımı kesiyorlar hissi, o anı yasamak, o sesleri duymak, o doktorları görmek, alet seslerını duymak bıle ürpertici, kalp atışı değişir insanın
Hiçbiriyle hissetmiyorsun ki.o kadar konforlu ki sadece yatıyorsun.panik atağım tuttu benim anksiyetem var.ilk diye kormustum tabi.burnumdan hortum gibi ince uçlu birseyle oksijen verdiler nefes kontrolünü sağladım.sonrasi çok rahat geçti. Hiç korkulacak birsey değil.hicbirsey hissetmiyorsun çünkü. milletin uydurma hikayelerini dinlemeyin.surecin tadını çıkarın.dogar doğmaz sesini duyuyorsun hemen yanağına koyuyorlar müthiş bir his.Allah hepimize yaşatsın

Cnm uydurma hıkaye değil, birebir akrabamın hıkayesini dınledım,
Bu yaştan sonra stres olurum ben kesin

Cnm uydurma hıkaye değil, birebir akrabamın hıkayesini dınledım,
Bu yaştan sonra stres olurum ben kesin
Doğumdan önce hangi yöntem istiyorsun diyordu akrabalar.Kararsizdim.Normal dogum desem normal doğum kötü hikayelerini anlatmaya başlıyorlar.Korktum normalden vazgectim.Sonra dedim ki sezeryan istiyorum.Bu defa da sezeryan olan kötü anıları anlatmaya başladilar Neden bunu hamile kadına yaparlar anlamış değilim.
Siz kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız önemli olan o tabiki kararınızı saygı duyarım.

Öyle bir şey yok bunu unutçünkü senin sağlığın buna izin vermezse zaten anestezi almıcan önceden sana doktorun sorular vericek..bunu aklından çıkart
HahaahhaHayatımda anestezi almadım,anestezinin içerisindeki bir maddeye karşı alerjim var mı bir anestezi sırasında komplikasyon oluşur mu komple anesteziye uygun muyum değil miyim vs diye nasıl önden bir test olacak ki?

Ya ne kadar kötü insanlar varSizin epidural anestezi mi oldu?

O konuda hiçbir bilgim yok anlatırsın söylersin hiçbir zaman almadım kendimden haberim bile yoko da emin ol ona göre haraket edicekki sen sonra uyanasın

İşlem öncesi anamnez yapılıyor hastalara yani anestezi doktoruyla önce görüşüyorsunuz onlar test yapıyorlar anesteziye uygundur dediklerinde karar veriliyor anesteziye uygun olup olmadığınıza siz ya da kadın doğum uzmanı karar vermiyor anestezi doktoru karar veriyor önceden anestezist olarak ameliyathanede çalıştım ilk mesleğimdi :)

Ay biraz rahatladım o zaman yaEpidural ya da spinal anestezi için de önden aynı şekilde bir test yapılıyor mu?Bir de spinal ya da epidural anestezide uyuşmama sorunsalı var mı gerçek mi?Uyuşmazsa genele mi alınıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…