canım ben de avukatım ama şirket işleri ile genelde ilgileniyorum aslında istediğim protokole bağlayalım boşanalım o kurallara uysun buna karar verdim yazalım herseyi ama bugün aldırsın beni ilgilendirmez demiş büyüklere bu haftadan sonra aldırma yasak galiba kızlar yanlıs anlamayın bu ev küçük büyük kavgası değil zaten asırı saçma olur bir can var konu bu yerlere gelmez burada konteynerda yaşamak durumunda arkadaslarımız var
Csnım beni yanlış anlama ama senin en çok desteğe ihtiyacın olduğu zamanlar bu şekilde davranan bir adamla ne kadar sağlıklı ilişkin olur bilemiyorum. Yani seninde dediğin gibi ortads bir can var ama sırf çocuk için sanırım ben böyle bir adama katlanamazdım.
yok canım ilk bebek ben 40 eşim 43 yaşında ama abiler 55 onların çocukları 20 üstü dağılmasın istiyorlar para benden çocuk riskli
kızlae hakkınıza giriyorum çok özür dilerim burası bir derdim var olarak ayrılan platform değil umarım hepiniz güzel gebelikler gecirirsiniz ama ben prof doktor kızıyım kendim avukatım tabiki bunlar önemsiz şeyler sadece title ama hayat çok acımasız sonlandırmanın bir yolunu bulmam gerekiyor
Arkadaşlar merhaba bugün lavabodayken ilk kez oluyor yumurta akı kıvamında bir akıntı oldu gebelik öncesinde yumurtlama döneminde yumurtam çatladığında olurdu gebelikte yumurta üretimi gelişimi ve çatlaması devam ediyor mu bilginiz var mı bu konuda?
Arkadaşlar merhaba bugün lavabodayken ilk kez oluyor yumurta akı kıvamında bir akıntı oldu gebelik öncesinde yumurtlama döneminde yumurtam çatladığında olurdu gebelikte yumurta üretimi gelişimi ve çatlaması devam ediyor mu bilginiz var mı bu konuda?
gebelikte de regl olanlar var çok nadir onlsrda olmuyorsa sizde de olmaz regl olmadığı sürece yumurtlama gerçekleşmez yoksa hamileykrn yine hamile kalırlardı...
Yaa o zaman yalnış anlamışım bu yaşta ne güzel diyecem evladın olucak ama şimdi bebişte büyük kocanıda hiç anlamadım şimdi böyle eden yarın çocuk doğulunca nasıl olucak onuda kimse bilemez
yok canım ilk bebek ben 40 eşim 43 yaşında ama abiler 55 onların çocukları 20 üstü dağılmasın istiyorlar para benden çocuk riskli
kızlae hakkınıza giriyorum çok özür dilerim burası bir derdim var olarak ayrılan platform değil umarım hepiniz güzel gebelikler gecirirsiniz ama ben prof doktor kızıyım kendim avukatım tabiki bunlar önemsiz şeyler sadece title ama hayat çok acımasız sonlandırmanın bir yolunu bulmam gerekiyor
Lütfen acele karar vermeyin, sonradan pişman olacağınız bir şey yaparsanız çok üzülürsünüz, kalbim sizinle, siz de kalbinizi dinleyin o en doğru kararı verir
gebelikte de regl olanlar var çok nadir onlsrda olmuyorsa sizde de olmaz regl olmadığı sürece yumurtlama gerçekleşmez yoksa hamileykrn yine hamile kalırlardı...
Evet ama bu akıntı enfeksiyon falan değil benim ovilasyon döneminde olan akıntı şaşırdım gebeyken olmasına doktor kontrolüm perşembe günü atmakta istemiyorum şimdi telefondan gidince soracağım artık
Benim lahmacun hatta lahmacunu midem o gün aşırı bulanıyordu yediğimi hep kusuyordum ama söylemesi ayıp bi oturuşta 3 tane yedim gram çıkarmadım bulantım geçmişti hatta ve lays fırından
Sakın acele karar vermeyin .Konu yeni,öfke ve kırgınlıklar şuan çok sıcak.Üstüne mutlaka bir gece yatılmalı.Bu gün bu şekilde düşündüğünüz bu hayati konuya,yarın çok daha farklı anlamlar yükleyebilirsiniz.Bekleyin,sakinleşin,dinlenin ve kendinizi dinleyin.Herşeyin hayırlısını diliyorum sizin için.En iyi en güzel duygular sizi bulsun
Onun için endişelendiğiniz günleri düşünün hayat zor hiç kolay değil ama o bu şartlarda dahi o bebek size geldiyse görmediğiniz bir plan olabilir, acele karar vermeyin hele ki şu an ki halinizle hiiç karar vermeyin. Bebeğinizle ikinizin mükemmel bir hayatınız olabilir her şey sizin elinizde
Benim lahmacun hatta lahmacunu midem o gün aşırı bulanıyordu yediğimi hep kusuyordum ama söylemesi ayıp bi oturuşta 3 tane yedim gram çıkarmadım bulantım geçmişti hatta ve lays fırından
canım ben de avukatım ama şirket işleri ile genelde ilgileniyorum aslında istediğim protokole bağlayalım boşanalım o kurallara uysun buna karar verdim yazalım herseyi ama bugün aldırsın beni ilgilendirmez demiş büyüklere bu haftadan sonra aldırma yasak galiba kızlar yanlıs anlamayın bu ev küçük büyük kavgası değil zaten asırı saçma olur bir can var konu bu yerlere gelmez burada konteynerda yaşamak durumunda arkadaslarımız var
İnsan kızgınlıkla can yakmak için her şeyi söyleyebiliyor. Eşin de sen de sakin kafayla karar verin . Olmasa bile sen kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadınsın. Çok güzel bir mesleğin kariyerin varmış. Bebeğine sadece kendin de yetebilirsin. Eşine kızıp anne olmaktan kendini mahrum bırakma. Umarım en doğru kararı verirsin. Allah yardımcın olsun
Benim hep oluyor. Bu şekilde uzayan yumurta akı gibi. Bazen de sarı renge dönüyor hafif. Doktora dedim fitil verdi 3 günlük. Geçmezse idrar kültürü alırız demişti. Fitil de 3 ay bitince kullanın yazıyor diye ben kullanmadım kaşıntı yanma yok diye. Bu hafta kullanıcam akıntı devam ediyor çünkü.