o zaman %50de kızCanlar selam .11+4 olduk .ikili test verdim bekliyorum.Cinsiyet %50 erkek dedi doktorum
Eki Görüntüle 3299153
Ayneno zaman %50de kız
Ya orası neresi biz yanıyoruz hala burada sıcaktan bize de gönder o soğuktan birazdün gece 2 çorap ve hırks giyip uyudum
ankara canımYa orası neresi biz yanıyoruz hala burada sıcaktan bize de gönder o soğuktan biraz
Canlar selam .11+4 olduk .ikili test verdim bekliyorum.Cinsiyet %50 erkek dedi doktorum
Eki Görüntüle 3299153
Netleşmedi ama geçen hafta bi kız bi erkek dedi doktor. Bu cuma netleşecekseninki netleşti mi? Netleşmediyse ble bir kız biri oğlan bak demedi deme. Lahmscun canı ceken herkesinnnn kızı oluyor hiç istisnayla karsılasmadım
sağlıklı olsunlarda iki erkek de iyi işte daha doğmadan kankan varNetleşmedi ama geçen hafta bi kız bi erkek dedi doktor. Bu cuma netleşecekrüyamda 2 erkek gördüm hem tatlı hem tuzlu ekşi yiyorum bi değişik her belirti var bende hayır olsun inşallah
Kaç haftalık oldunuzNetleşmedi ama geçen hafta bi kız bi erkek dedi doktor. Bu cuma netleşecekrüyamda 2 erkek gördüm hem tatlı hem tuzlu ekşi yiyorum bi değişik her belirti var bende hayır olsun inşallah
Bana hiç fark etmez sağlıkla gelsinler de Allahın izniylesağlıklı olsunlarda iki erkek de iyi işte daha doğmadan kankan var
aminnn...bu grupta cinsiyet en son ben öğrencem bu gidişle brn mi cok meraklıyım bilemedimBana hiç fark etmez sağlıkla gelsinler de Allahın izniyle
Ay yağmuru özledim ya valla çok iyi olur ferahlamaya ihtiyacımız var artıkankara canımgönderiyim valla donduk
Maşallah ne güzell sağlıkla kucaklayınn13 haftaya girdik çok şükür
Yalnız değilsinaminnn...bu grupta cinsiyet en son ben öğrencem bu gidişle brn mi cok meraklıyım bilemedim
Ay ben de daha öğrenemedimaminnn...bu grupta cinsiyet en son ben öğrencem bu gidişle brn mi cok meraklıyım bilemedim
Bende senin yorumunu merak ediyordum canım.Kısmet bakalım.sağlıklı olsunda.Tarama testi de güzel gelsin inşallahSüper oran hiç kimse tahmin edemezdi bunu gerçektenbu arada erkeğe benziyor %80
Evt bnde tereddütte kaldım amaPantolon için evet bende gördüm ama nedense sandımki rahat edemicem açık fermuarla ondan etmedim
sende de hiç kız erkek hissim yok merak ettim seninkiniYalnız değilsinarkandayım tam destek
10+4 dahs bizAy ben de daha öğrenemedimYarın 12 haftaya giriyoruz Siz kaçıncı haftadasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?