2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bilgim yok bu konuda canım, ama kardeşime devlette kız demişlerdi oğlu oldu doktordan doktora değişir bence iyi bir doktora denk gelirsen erken zamanda da öğrenebilirsin bence
Ay benimdr ablama devlette 6 aya kadar bi pipiyi göremediler...O kadar çikolata yiyip gidiyoordu. Şimdiye kadar göremedilerse kesin kızdır diyoeduk meğer erkekmiş tosbiğim

Bilgim yok bu konuda canım, ama kardeşime devlette kız demişlerdi oğlu oldu doktordan doktora değişir bence iyi bir doktora denk gelirsen erken zamanda da öğrenebilirsin bence
Ama şehir hastanesine gidiyorum doktorum çok iyi...Normalde kalp atışı bile dinletmiyolar devlette fazla benimki her gittiğmde hem dinletiyor hem ölçümnü yapıyor...tek sıkıntı uktrason görüntüsü vermiyolarmış telefonla çekmeme izin veriyor

Kızlar banyo yaptıktan sonra beliniz ağrıyormu?şimdi banyo yaptım hiç çok kalmadım bile belim inanılmaz ağrıyor hemende kasıklara vuruyor

Kızlar banyo yaptıktan sonra beliniz ağrıyormu?şimdi banyo yaptım hiç çok kalmadım bile belim inanılmaz ağrıyor hemende kasıklara vuruyor
bende bu hiç olmadı ama karnım çok sğrıyor sanırım ayaklarım ısınmadığı için hasta mı olcsm nedir ısınamıyorum

O halde erken söyler bence zaten ilgilisi tam ilgili oluyor ilgisizi tam ilgisiz ortası yok neyse ki iyisine denk gelmişsin bu arada aynı şey özel için de geçerli iyi doktor bulmak çok zor ben değiştirdim yakın zamanda yine memnuniyetsiz bir insan mıyım neyim diyeceğim ama iyisi denk gelmedi napayım artık

canım ben de avukatım ama şirket işleri ile genelde ilgileniyorum aslında istediğim protokole bağlayalım boşanalım o kurallara uysun buna karar verdim yazalım herseyi ama bugün aldırsın beni ilgilendirmez demiş büyüklere bu haftadan sonra aldırma yasak galiba kızlar yanlıs anlamayın bu ev küçük büyük kavgası değil zaten asırı saçma olur bir can var konu bu yerlere gelmez burada konteynerda yaşamak durumunda arkadaslarımız var

Ay benimdr ablama devlette 6 aya kadar bi pipiyi göremediler...O kadar çikolata yiyip gidiyoordu. Şimdiye kadar göremedilerse kesin kızdır diyoeduk meğer erkekmiş tosbiğim
Valla ben de göremeyeceğimi düşündüm her gittiğim de yere oturur gibi oturuyordu bir de her hafta gidiyordum kanama alanından dolayı ama yok göstermedi en son acil doktoruna gittim aynı gün o da midem bulana bulana zorla çikolata yedim de o gördü kıpır kıpırdı ilk defa

özür dilerim kızlar sizleri yoruyorum ama bu da hayat onu bir yanımda rezil et diyor oteli var fabrikası var git kapısında bağır sen çocuğuna karına bakacaksın diye çünkü çalışanları açık arıyorlar bu arada inanın ben kocamın 5 tl parasını yemedim onlar işyerlerinde ailece ağalık yapıyorlar

ay maşallah bizde görürüz inşallah gittiğimde 10 gün var bebişi de özledim ilk zamanlsr böyle değldi ama elini ayağını görünce sürekli gidesim geliyor

Canım sanırım bir kızın var şimdiki gebelik planlımı oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…