2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay evet kuzum bana da çok iyi geliyor. Bir de mutluluğumu falan da hemen burada paylaşmak istiyorum. Aile gibi oluyoruz
Aynen canım bebeğin cinsiyeti kimseye söylemeden ilk buraya yazdım bende. Tüm arkadaşlarımız hepimiz sağlıklı kucağımıza alalım. Dün kaşık ağrım oldu dua ettim biraz hepinize ettim buradaki tüm herkese,

Yaaa maşallah. Allah bir daha hiçbir hastalıkla sınamasın. Bebişinizle sağlıkla mutlulukla koca bir ömür diliyorum

Ay ileride ortak bir noktada buluşma bile ayarlarız belki miniklerle

Sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına al canım Mutlu günlerimize az kaldı. Sabrın sonu selamet ya senin ki tıpkı öyle canım,

Valla kanamadan dolayı neredeyse 40 gün yattım kafayı yiyordum bebek belki çıkmaz ama ben çıkarım umarım

Batıl inanç kuzum bu da. Ben çıkarım. Hatta çocuk soğuğa alışsın istiyorum malum biz soğuk yerdeyiz her gün kısa kısa gezdiririm diyorum. Tabi bu hamile kalmadan önce şunu yaparım hamileyken bunu yaparıma da dönebilir

Kızlar hani bu hamilelerin sola yatma olayı var ya benim canım hep sağa yatmak istiyor. Nasıl yapıyorsunuz bunu? Sağa hiç yatmıyor musunuz? Nasıl yatıyorsunuz? Dün 10 buçukta uyudum 6.40 da kalktım çok iyi kalktım ta ki ilaç içmeye gelene kadar sonra öğürmeler başladı ilaçları alırken çok zorlanıyorum direk öğürme geliyor sizler de öyle misiniz?

Valla kanamadan dolayı neredeyse 40 gün yattım kafayı yiyordum bebek belki çıkmaz ama ben çıkarım umarım
Canım peki halen yatıyor musun bende şuan öyleyim. 5 haftadan beri yatıyorum. 8 haftadır yatıyorum iki aydır. daha iki hafta daha yatacağım kanama alanı geçmezse yatmaya devam edeceğim. O yüzden bende hemen çıkmak istiyorum. Allah nasip ederse

Kuzum sana kim bakıyor?

Benim annem de böyle düşünüyor. Ama kendini iyi hissediyorsan bebek de iyiyse çıkılabilir bence

Ay bende 5 haftadan yatıyorum tüp bebekte mayısta yapılmışdı o zamanda yatmıştım içim daraldı.Biz soğuk diyoruzda rusiyada karlı havada çocuklarını çıkartıyorlarki temiz hava alsın ama işte ben unutmam annem bizi o kadar kalan giyindiriyorduYok benim kv o kadar diğil zaten kendi annem bana yetiyor eminim kesinlikle izin vermez çünkü benden önce doğulmuş çocuğu kayb etmiş doğulduktan 6 ay sonra ondan baya korkuyor nazardan.

Kuzum sana kim bakıyor?
Canım daha önce demiştim benim annem vefat etti, kayınvalidem 3 eltim aynı sitedeyiz. Bir eltim ile aynı bloktayız. Teyzem ve kayınvalidem bakıyor canım. Teyzem yanımda şimdi perşembeye kadar hafta sonu kardeşim eşi gelecek. Sonra kayınvalideme geçeceğim tekrar, bir süre böyle devam ediyorum.

Bio oil canım hangisini kullanıyorsun resim atabilirsin bende artık başlayayım karnım geriliyor hissediyorum bende
Bunu önermişlerdi, çok güzel biraz fazla yağlı yine de göze alıp dışarı çıkmadan bile sürülür, bir de bebek yağını duş bitince sürüp üstüne su akıtmak güzel oluyor

Eklentiler

• image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 49
Son adet tarihiniz?
Kese ve kalp atışı kaçıncı hafta da görüldü?
Kızınız hayırlı olsun
Teşekkür ederimm, sat 19haziran ama sata göre ultrasonda hep 2gün ilerde çıkıyor ben hamile olduğumu evde test yapıp öğrendim sonrasında hemen keseyi görmeye gitmedim. 6hafta 4günde ilk kez muayeneye gittiğimde keseyi bebeği gördük ve kalp atışını duyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…