2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
[/QUOTE]
Yok yok ben de korkuyorum çekiveresim geliyor ama yapmam korkudan kendi kendine düşer inşallah

Bu yara tam göğüs ucunda mı ? Benim göğüs ucunda da sanki bişey akmış da kurumuş kabuk olmuş gibiydi ben çektim kızardı ucu. Sanki iltihap akmış da kurumuş gibi. Süt akmaz heralde bu haftada

Bu yara tam göğüs ucunda mı ? Benim göğüs ucunda da sanki bişey akmış da kurumuş kabuk olmuş gibiydi ben çektim kızardı ucu. Sanki iltihap akmış da kurumuş gibi. Süt akmaz heralde bu haftada
[/QUOTE]
Evet, tam göğüs ucunda ben çekmedim duruyor öyle ama çok acıyor değince

Merhabalar anneler aranızda oksapar kullananlara bı sorum olacak benim 2 dusugum var pıhtılaşma testinde pai heterozigot mthfr iki genimde heterozigot çıktı ve yine hamile kalirsam iğne vereceğini söyledi doktorum şükür yine hamileyim ama yeni daha pazar günü beyan 19 du size sorum ne zaman iğne kullanmaya başladınız doktora ne zaman gitmeliyim kese oluşunca gidim diye düşünüyorum

Merhaba.Benimde 2 düşüğüm var ama benim pıhtılaşmam yok ona bakmayarak hamileliğimi öğrendim sonra lekelenmem olunca doktor bana oksapar yazdı 5 haftadan her gün vuruyorum

Cnm bazı doktorlar kalp atışı duymadan iğne başlatmıyor (mesela bnım doktorum)
Bazılarıda erkenden baslatıyor
Doktorunla görüşmelisin hemen bakalım ne dıcek

Bnım pai homozıgot ve bi gen heterozigot
Oksapar 0,4 kulanıyorum, gün aşırıda coraspin,

Merhaba.Benimde 2 düşüğüm var ama benim pıhtılaşmam yok ona bakmayarak hamileliğimi öğrendim sonra lekelenmem olunca doktor bana oksapar yazdı 5 haftadan her gün vuruyorum
5 haftada verir diye düşünüyorum bende keseyi görmek ister galiba iğneden sonra lekelenme oldu mu acaba

Bende oksapar 0.6 kullanıyorum hergün 1 tane , benim de doktorum kalp atışından sonra başladı iğneleri. İlk zamanlar kontrol aralarını çok uzatma bence kese oluşunca kontrole gitmen taraftarıyım

Geçen gittiğimde göstermedi doktor erkek olabilir dedi ama bakalım kısmet
Ya kaç haftalıkken gösterir acaba bende merak içindeyim 12+1 de randevum var belki tahmin yapar diye düşünüyorum ama yine 1 ay sonra falan anca öğrenirim heralde benim doktorum ay ay çağırıyor beni

Benim kalp atışı duymadan sonlaniyordu 6 haftada gelişimi yavasliyordu tam olarak pıhtılaşmadan mi emin değil doktorum önlem amaçlı vereceğini söylemişti

Ya kaç haftalıkken gösterir acaba bende merak içindeyim 12+1 de randevum var belki tahmin yapar diye düşünüyorum ama yine 1 ay sonra falan anca öğrenirim heralde benim doktorum ay ay çağırıyor beni
Benim de öyle kuzum. 11+6 da gittim işte göstermedi. Bi ihtimal erkek olabilir dedi ama neye göre bilmiyoruz yine de cinsiyetine kaptırmıyorum kendimi çünkü görmeden söyledi

Benim de öyle kuzum. 11+6 da gittim işte göstermedi. Bi ihtimal erkek olabilir dedi ama neye göre bilmiyoruz yine de cinsiyetine kaptırmıyorum kendimi çünkü görmeden söyledi
Bana da tahminde bulunup yollar kesin sonra 1 ay bekle dur sen 2 li tarama yaptırdın mı doktorun ne dedi bu konu halkında

ben keseyi gördüğümde test yapılmamıştı bana aspirin iç bu sürede dedi. testim pozitif çıkınca da oksapar başladı ama başlayana kadar kalp sesini de duymuş olduk biz. siz yinede bence geç kalmadan gidin doktorunuza o daha iyi yönlendirir

Bana da tahminde bulunup yollar kesin sonra 1 ay bekle dur sen 2 li tarama yaptırdın mı doktorun ne dedi bu konu halkında
Yaptırdım kuzum. Ense ve burun gayet iyi dedi. Kan verdim. Sonuç çıkınca haberleşeceğiz. Cumartesi gitmiştim doktora. Sonuçlar Ankara’ya gidiyormuş ondan hemen çıkmıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…