2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ay hic deme vallahi memlekete giderim ben doguma yakin sirnaga da kar yagiyormus ne zor gurbetci olmak inan
Eşim de bana diyo annene götüreyim doğuma diye de ben eşim yanımda olsun istiyorum. O da çalışıyor doğum denen de planlı bir süreç değil. Annem gelir bize diyorum. Çok zor gerçekten çok çok zor

Eşim de bana diyo annene götüreyim doğuma diye de ben eşim yanımda olsun istiyorum. O da çalışıyor doğum denen de planlı bir süreç değil. Annem gelir bize diyorum. Çok zor gerçekten çok çok zor
senin ilk dogum galiba cnm vllahi bnimki sezeryen oldugundan son ay gitmek istiyorum esimde izin alir gelir doguma yapack bisey yok cunku

Kızlar annem bana demişti ki erkekse göğüs ucu koyulaşıyor kız da olmuyor. Ben öyle tecrübe ettim dedi. Erkek olanlar var ki bir koyulaşma? Ona göre kendime yorcam
Benim kızımda koyulaşma olmuştu sadece göğüs de değil genital bölgede de ama geçti sonra alakalı mi bilmiyorum ama bunda daha erken kararma oldu sanki uçları erkek hissediyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…