kızlar çok bildiğim bisey değil ancak uzmanlardan dinlediğim sütün sadece çocuklara faydalı olduğu kadınların süt yerine kaşar veya yoğurt tğketmeyi tercih etmeleri bunu bir araştıralım sütü direk içmek gereksiz gaz da olabilirBende hiç süt içemiyorum dediğinizi denicem çok teşekkürler
Bence haklısın kv de aynı şeyi yaptı bende tepkimi koydum kendisine biz daha kimseye söyleyemiyoruz korkudan kendi sosyal medyada paylaşıyor saçma sapan bebeklerin başına bir şey gelirse sorumlusu sensin anne dedim vicdanınla baş başa kalırsın dedim bir daha da yapmadı yapamazsa zaten istemiyorum eşimde karşı böyle şeylere o da istemiyor paylaşılmasınıKızlar lütfen bana akıl verin ben mi çok sinirliyim, anlamadım. Eltim ınstagrama foto atıyor bebeğe aldığı birseyi beni etiketliyor bebiş geliyor diye yazıyor. Daha ben sosyal medyaya birsey atmadım. Kaldırır mısın dedim biliyorsun korkuyorum dedim. Aman sanki kimsenin çocuğu yok mu diyor. Bende sinirlendim. Herkesin çocuğu var elbette ama bana özel olan birsey bu ben daha atmadan sen nasıl atarsın dedim. Gerçekten çok sinirlendim. Biliyor bide benim sakındığımı. Kv atsın ne olacak ama diyor çok sinirlendin gerek yok diyor. Teyzem şimdi bana bakıyor oda kv neden saygı duymuyorsunuz koyulmasını istemiyor bu kadar basit dedi. Sizce abarttım mı? Tepkimde
Ay yeminle senin yerine ben sinirlendim çok haklısın tabi ben istemeden benim kardeşim bile paylaşamaz elti kimki ya kim eltiKızlar lütfen bana akıl verin ben mi çok sinirliyim, anlamadım. Eltim ınstagrama foto atıyor bebeğe aldığı birseyi beni etiketliyor bebiş geliyor diye yazıyor. Daha ben sosyal medyaya birsey atmadım. Kaldırır mısın dedim biliyorsun korkuyorum dedim. Aman sanki kimsenin çocuğu yok mu diyor. Bende sinirlendim. Herkesin çocuğu var elbette ama bana özel olan birsey bu ben daha atmadan sen nasıl atarsın dedim. Gerçekten çok sinirlendim. Biliyor bide benim sakındığımı. Kv atsın ne olacak ama diyor çok sinirlendin gerek yok diyor. Teyzem şimdi bana bakıyor oda kv neden saygı duymuyorsunuz koyulmasını istemiyor bu kadar basit dedi. Sizce abarttım mı? Tepkimde
güzel yolculukların olsun akraban yok mu kalabileceğin maskeyle dısarda buluşur anneni görürsün belki karışmak gibi olmasın da :/iş için gidyorsan otel paranı da ödeyebilir iş yerin belki :/İş için de gitmem lazım daha sonra hiç gidemiyorum işten vakit bulupilk defa eşime dedim keşke gitmeseydim pasaport sırasındaydım dedi ki vazgeç gitme ama üzüle üzüle gidiyorum yani bi de annemde kaldı aklım da
Yaaaabenim yanımda böyle şakalar yapmayın kız gibi bavulunu toplayıp eve giden bir adam var burda öteki abisi de boşandı o da orda yaşıyor
Of onu da kullanmayalı yıllar oldu. Hep lazere gidiyordumYa ben sanırım oyumu epilasyon makinesinden yana kullanacağım
çok haklısın benim ve bebeğimin ne fotoğrafını ne bilgisini sosyal medyada benden izinsiz paylaşmayın deyin kim ne derse desin ki ben insanların çocuklarının bu kadar paylaşımına da karsıyım bu çocukların özeli gecenlerde facebookun sahibi ailesni paylatı cocukların yüzü kapatılmış kendimin bile nadir paylaşısırım ben ünlü değilim sonuçtaKızlar lütfen bana akıl verin ben mi çok sinirliyim, anlamadım. Eltim ınstagrama foto atıyor bebeğe aldığı birseyi beni etiketliyor bebiş geliyor diye yazıyor. Daha ben sosyal medyaya birsey atmadım. Kaldırır mısın dedim biliyorsun korkuyorum dedim. Aman sanki kimsenin çocuğu yok mu diyor. Bende sinirlendim. Herkesin çocuğu var elbette ama bana özel olan birsey bu ben daha atmadan sen nasıl atarsın dedim. Gerçekten çok sinirlendim. Biliyor bide benim sakındığımı. Kv atsın ne olacak ama diyor çok sinirlendin gerek yok diyor. Teyzem şimdi bana bakıyor oda kv neden saygı duymuyorsunuz koyulmasını istemiyor bu kadar basit dedi. Sizce abarttım mı? Tepkimde
canım ben düzeldim oh ev sessiz sakin çay ver elma ver cips var mı tatlı var mı :) açık büfe bu evde bitti annesinin evinde abisiyle devam ederler:)) kadın da inat dedim ki anne evine alma buraya gelsin :)) git oğlum karı. hamile heralde diyemedi ya da işine gelmedi :)) ben ve bebeğim keyif yapalım biraz :))Yaaaadüzeldiniz mi biraz daha canım. Seni burada görmek çok güzel bu arada
Kimsenin çocuğu yok mu ne demek yaKızlar lütfen bana akıl verin ben mi çok sinirliyim, anlamadım. Eltim ınstagrama foto atıyor bebeğe aldığı birseyi beni etiketliyor bebiş geliyor diye yazıyor. Daha ben sosyal medyaya birsey atmadım. Kaldırır mısın dedim biliyorsun korkuyorum dedim. Aman sanki kimsenin çocuğu yok mu diyor. Bende sinirlendim. Herkesin çocuğu var elbette ama bana özel olan birsey bu ben daha atmadan sen nasıl atarsın dedim. Gerçekten çok sinirlendim. Biliyor bide benim sakındığımı. Kv atsın ne olacak ama diyor çok sinirlendin gerek yok diyor. Teyzem şimdi bana bakıyor oda kv neden saygı duymuyorsunuz koyulmasını istemiyor bu kadar basit dedi. Sizce abarttım mı? Tepkimde
Evet gerçekten öyle oldu, çok iyi oldu bu platform bizim için.canım ben düzeldim oh ev sessiz sakin çay ver elma ver cips var mı tatlı var mı :) açık büfe bu evde bitti annesinin evinde abisiyle devam ederler:)) kadın da inat dedim ki anne evine alma buraya gelsin :)) git oğlum karı. hamile heralde diyemedi ya da işine gelmedi :)) ben ve bebeğim keyif yapalım biraz :))
sizler ne kadar kısa bir sürede sanki yıllardır tanıdığım dostlarım gibi oldunuz
biri doktora gidiyor aklımız kalıyor test oluyor sonucunu merak ediyoruz
Ya benim kv herkese yayın yaptı bile duyar duymaz, gerçekten o kadar sinirliyim ki, bende dedim aynısı bebeğime birsey olsun sizin görün neler yapacağım dedim. Eşimde çok sinirlendiBence haklısın kv de aynı şeyi yaptı bende tepkimi koydum kendisine biz daha kimseye söyleyemiyoruz korkudan kendi sosyal medyada paylaşıyor saçma sapan bebeklerin başına bir şey gelirse sorumlusu sensin anne dedim vicdanınla baş başa kalırsın dedim bir daha da yapmadı yapamazsa zaten istemiyorum eşimde karşı böyle şeylere o da istemiyor paylaşılmasını
Böyle durumdan beslenen erkek anneleriyle dolu her taraf . Emin ol bir süre sonra arayıp yanında olmak isteyecektir eşinde.Sen de kafanı dinle dediğin gibi . Bazen bu şekilde ayrılıklar bazı şeylerin kıymetini anlamamızı sağlar ya hani, eşin de senin ve bebeğinin olmadığı dünyanın boş beleş olduğunu anlayacaktır belki de. Şer gibi görünen hayır vardır inşallahcanım ben düzeldim oh ev sessiz sakin çay ver elma ver cips var mı tatlı var mı :) açık büfe bu evde bitti annesinin evinde abisiyle devam ederler:)) kadın da inat dedim ki anne evine alma buraya gelsin :)) git oğlum karı. hamile heralde diyemedi ya da işine gelmedi :)) ben ve bebeğim keyif yapalım biraz :))
sizler ne kadar kısa bir sürede sanki yıllardır tanıdığım dostlarım gibi oldunuz
biri doktora gidiyor aklımız kalıyor test oluyor sonucunu merak ediyoruz
Çok haklısın tepkinde. Bir de üste çıkmaya çalışmış kimsenin çocuğu yok mu diye. Ben bile sinir oldum burdan . Bir de sen uzun zaman sonra bu bebeğe sahip olacaksın. Senin için çok değerli .bunu bildikleri halde nasıl böyle yapıyorlar ya insanlar çok düşüncesiz gerçekten . Bebek senin bebeğin seninle ilgili bir şeyi paylaşmayın demek senin en doğal hakkın. Ben eşimle görümcemin bebeğinin fotosu vardı .yanında eşim var diye paylaşcaktım Onu paylaşırken görümcemden izin almıştım. Bence hiç alttan alma ama kötü de olma hassas olduğunu söyle bu konuda o kadarını da anlarlar heralde.Kızlar lütfen bana akıl verin ben mi çok sinirliyim, anlamadım. Eltim ınstagrama foto atıyor bebeğe aldığı birseyi beni etiketliyor bebiş geliyor diye yazıyor. Daha ben sosyal medyaya birsey atmadım. Kaldırır mısın dedim biliyorsun korkuyorum dedim. Aman sanki kimsenin çocuğu yok mu diyor. Bende sinirlendim. Herkesin çocuğu var elbette ama bana özel olan birsey bu ben daha atmadan sen nasıl atarsın dedim. Gerçekten çok sinirlendim. Biliyor bide benim sakındığımı. Kv atsın ne olacak ama diyor çok sinirlendin gerek yok diyor. Teyzem şimdi bana bakıyor oda kv neden saygı duymuyorsunuz koyulmasını istemiyor bu kadar basit dedi. Sizce abarttım mı? Tepkimde
Sana sormalıydı paylaşım yapmadan önce sonuçta sana ait bi durumu paylaşıyor,ben de rahatsız olurdum kesin,kv ara bulmak istemiştir tabi becerememişKızlar lütfen bana akıl verin ben mi çok sinirliyim, anlamadım. Eltim ınstagrama foto atıyor bebeğe aldığı birseyi beni etiketliyor bebiş geliyor diye yazıyor. Daha ben sosyal medyaya birsey atmadım. Kaldırır mısın dedim biliyorsun korkuyorum dedim. Aman sanki kimsenin çocuğu yok mu diyor. Bende sinirlendim. Herkesin çocuğu var elbette ama bana özel olan birsey bu ben daha atmadan sen nasıl atarsın dedim. Gerçekten çok sinirlendim. Biliyor bide benim sakındığımı. Kv atsın ne olacak ama diyor çok sinirlendin gerek yok diyor. Teyzem şimdi bana bakıyor oda kv neden saygı duymuyorsunuz koyulmasını istemiyor bu kadar basit dedi. Sizce abarttım mı? Tepkimde
Ya neler çektiğimi bizzat biliyorlar, ne ağladığımı neler çektiğimi aylardır yatıyorum.Kimsenin çocuğu yok mu ne demek yaçok basit bir şey rica etmişsin neden uzatıyor ki ayrıca gerçekten paylaşılması hoş değil ben 15 haftalık oldum daha yeni yakınlarımla paylaştım biri benim adıma paylaşsa ben de sinirlenirdim. Tamam sağ olsun hediyesini almış ama millete ben hediye aldım diye göstermeye ne gerek var
Ben çocuklarıma da içirmedim faydadan çok zarara uğratıyor bağırsak florasını bozuyor bir süre sonra onun yerine kefir mayalıyorum 2.5yıldır kendim her hafta mayalarım çocuklara sabah kahvaltıda kefir veriyorum ancak kendim içemiyorum şu ankızlar çok bildiğim bisey değil ancak uzmanlardan dinlediğim sütün sadece çocuklara faydalı olduğu kadınların süt yerine kaşar veya yoğurt tğketmeyi tercih etmeleri bunu bir araştıralım sütü direk içmek gereksiz gaz da olabilir(
O kadar sinirlendim ki elim ayağım titredi, çok korkuyorum zaten bebeğime birsey olacak diye aylardır yatıyorum yatmaktan artık her yerim ağırıyım birde bizzat biliyorlar bu durumu aynı sitede oturuyoruz. Ben onun çocuklarını bir kere paylaşmadım, Resmen bilerek yaptı. Çünkü biliyor paylaşmak istemediğimi benim asıl sinir eden buÇok haklısın tepkinde. Bir de üste çıkmaya çalışmış kimsenin çocuğu yok mu diye. Ben bile sinir oldum burdan . Bir de sen uzun zaman sonra bu bebeğe sahip olacaksın. Senin için çok değerli .bunu bildikleri halde nasıl böyle yapıyorlar ya insanlar çok düşüncesiz gerçekten . Bebek senin bebeğin seninle ilgili bir şeyi paylaşmayın demek senin en doğal hakkın. Ben eşimle görümcemin bebeğinin fotosu vardı .yanında eşim var diye paylaşcaktım Onu paylaşırken görümcemden izin almıştım. Bence hiç alttan alma ama kötü de olma hassas olduğunu söyle bu konuda o kadarını da anlarlar heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?