kız bu ankaranın soğuğu ne zaman gidicek yaz ayında donuyoruz burda...yaz gelmeden kış geldi resmen. Hayır millette hamileliğinde ne güzel yanıyor keşke öyle olsa...
kız bu ankaranın soğuğu ne zaman gidicek yaz ayında donuyoruz burda...yaz gelmeden kış geldi resmen. Hayır millette hamileliğinde ne güzel yanıyor keşke öyle olsa...
Genoxa cuma günü kan verdim cumartesi ellerindeydi acaba ne zaman sonuç çıkar onu bekliyorum ben de acıbademde normal doktora 1000 mi ne veriyorum avukat olduğum için indirimim var yeditepe de prof Mustafa Başbuğa mıngitsem dedim o hastanede de çok indirimim var yarı yarıya benim için
canım barolar birliği indirimi var yüzde 50 ye yakım tüm acıbademlerde doktor muayenelerinde ben acıbadem internationala gidiyorum mesela oranın sgk anlaşması yok ama baronun tüm acıbademlere anlaşması var çok iyi biliyorum
kuzucum aidatı mı diyorsun onla ilgisi yok :)) sadece baro kimlik fotokopisi yeterli bir
çok hastane ile anlaşması var medical park medicana yazmakla bitmez ama sigortayı anlamadım :)) doğum sigortam yoktu hastaneden paket de almadım doktora hastaneye emin olayım :))
kuzucum aidatı mı diyorsun onla ilgisi yok :)) sadece baro kimlik fotokopisi yeterli bir
çok hastane ile anlaşması var medical park medicana yazmakla bitmez ama sigortayı anlamadım :)) doğum sigortam yoktu hastaneden paket de almadım doktora hastaneye emin olayım :))
Kızlar her gün tansiyonunuzu ölçüyormusunuz?mesela şimdi başım ağrıyor evde aletim yok ya diyorum tansiyonum varsa hep diyorum alıcam bir türlü alamadım
Kızlar her gün tansiyonunuzu ölçüyormusunuz?mesela şimdi başım ağrıyor evde aletim yok ya diyorum tansiyonum varsa hep diyorum alıcam bir türlü alamadım
Ben trendyoldan aldım ilkten her gün ölçtüm ama eşim gerek yok her gün ölçmene hafta da 3 kez ölçsen yeter bence dedi sonra bana da mantıklı geldi normal hissederken bile ölçüyordum şimdi hafta da 2-3 kez ölçerim diye düşünüyorum düşük tansiyon çıkıyor yani gebeliğe göre normal 10-7 ya da 9-7 geçen 13-9 çıktı ama bence yanlış ölçtü çok sıktık hatta o gün korktum bıraktım
Yok ben ölçmüyorum ama bazen çok halsizlik ve baş ağrısı yaşadığım oluyor görünürde bir sebep olmamasına rağmen, öyle zamanlarda tansiyonum mu oynadı acaba diye bir kurt düşüyor içime o yüzden benim de aklımda almak. Mantıksız değil bence
canım benim hamileliğimin basından beri çok düşüktü 10un üsne çıkmadı 10-7 gibiydi ancak bir kaç gündür 12-8 ben de onu düşünüyordum acaba bir sorun mu var diye :/
Ben trendyoldan aldım ilkten her gün ölçtüm ama eşim gerek yok her gün ölçmene hafta da 3 kez ölçsen yeter bence dedi sonra bana da mantıklı geldi normal hissederken bile ölçüyordum şimdi hafta da 2-3 kez ölçerim diye düşünüyorum düşük tansiyon çıkıyor yani gebeliğe göre normal 10-7 ya da 9-7 geçen 13-9 çıktı ama bence yanlış ölçtü çok sıktık hatta o gün korktum bıraktım
Ben evde ölçtüğümde hep düşük 9-5 , 10-6 gibi doktorun yanına gittiklerinde de böyleydi. Ama en son doktorda ölçtüklerinde 12-8 çıktı .ilk kez öyle yüksek çıktı. Yükselmiş dedim. Hemşire kalbin de çok hızlı atıyor heyecanlısındır ondan dedi. O gün çok stresten biraz yükselmiş.