2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım benim korkma içini ferah tut rabbim sana en güzelini nasip edecek sağlıkla bu evladını kucağına alacaksın elhamdülillah 6 yaşında oğlum var
Allah size bağışlasın hepimiz için en hayırlısı olsun

Canım o iğneler ile ilgili hiç bir bilgim yok ama edindigin bilgiler bu yondeyse içini rahatlat iyi bir doktora danis inşallah bir zararı olmamistir

Kızlar merhaba, ben iş için seyahate çıktım bugün dönüyorum ve yoruldum bugün, çok ayakta kaldım, bişey olmaz değil mi? 12+3 üm bugün. Biraz kasık ağrım var o kadar.
Merhaba . Ayakta fazla kalınca kasık ve bel ağrıları oluyor canım çok normal . Hatta hamile değilken bile çok ayakta kalınca insanın bi yerleri ağrıyor. Dinlenirsin geçer

Ayyy bende çupra çok severdim. Aşkımıza engel oldu doktor
ya şimdi sen amerikada new yorkta yaşıyorsun doktorun sana istavrit ya da hamsi ye çupra yeme dedi :)) Allah aşkına olacak şey mi ya :)) adamlarda yok onlar :)) bebekler camdan da değil bence milyonlarca bebe var heryerde :)) afgan suriye gibi ülke kadınları avakado ceviz balık mı yiyor progestan folik takviyesi mi alıyor :) ama dikkat şart

Ay kesinlikle ya . Bazen bu folikasit falan ilaç sektörünün uydurması mı diye düşünüp usulca yerimden kalkıp folikasitimi içiyorum

i
Ay kesinlikle ya . Bazen bu folikasit falan ilaç sektörünün uydurması mı diye düşünüp usulca yerimden kalkıp folikasitimi içiyorum
ben de öyle ilme bilme saygımız sonsuz deyip ne derlerse yapıyıruz çok şükür bizimki bebeler için sonuçlar güzel inşallah Allah başka türlü kimseyi hastanelere düşürmesin

Sanırım dr ların besin tercihleri farklı oluyor dip balıkları hariç diğer tüm balıkları yiyebiliyoruz.Kabuklu deniz ürünleri hariç tabii.
Ayy kalamar falan ne severdim
i

ben de öyle ilme bilme saygımız sonsuz deyip ne derlerse yapıyıruz çok şükür bizimki bebeler için sonuçlar güzel inşallah Allah başka türlü kimseyi hastanelere düşürmesin
Amiiiin gerçekten çok güzel bi yoldayız. Sağlıkla mutlulukla sonuna varalım

Sanırım dr ların besin tercihleri farklı oluyor dip balıkları hariç diğer tüm balıkları yiyebiliyoruz.Kabuklu deniz ürünleri hariç tabii.
Doktorların tercihleri çok fark ediyor cidden . Burdaki bazı kızların doktorları bebeğin kalp atışını sık sık dinlemenin bebeğe zarar verdiğini söylüyormuş. Ben geçen gün gittiğimde dinlletti yine . Bu zarar veriyormuş bebeğe dedim. Hayır yok öyle bişey senin kalbini de dinliyorum sen zarar görüyor musun dedi . O zaman mantıklı gelmişti. Ama sonra düşününce benle hiçbişeyin farkında olmayan bebek bir değil ki

kız bu ankaranın soğuğu ne zaman gidicek yaz ayında donuyoruz burda...yaz gelmeden kış geldi resmen. Hayır millette hamileliğinde ne güzel yanıyor keşke öyle olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…