Buhardanlık denediniz mi iyi gelebilir ilaç kullanılıyor mu alerji ilacı hamilelikte onu bilmiyorum doktorunuz daha iyi yönlendirir zaten kullanmayın demiş ama benim annem de alerjisi var ilacın yanında buhardanlık kullanıyor evde o çok rahatlatıyor kendisiniKızlar mevsimsel alerji sorunu yaşayan var mı geceleri boğaz kaşıntım ve burun tıkanıklığım artarak devam ediyor gündüz daha az ama geceleri uyuyamıyorum, alerji hapı da içme dedi doktor, tavsiyesi olan var mı?
Benim de senin gibi bu aylar da başladıKızlar mevsimsel alerji sorunu yaşayan var mı geceleri boğaz kaşıntım ve burun tıkanıklığım artarak devam ediyor gündüz daha az ama geceleri uyuyamıyorum, alerji hapı da içme dedi doktor, tavsiyesi olan var mı?
Canım benim ikinci gebeligim hastane muayenelerinde gayet saglikliydi detayli ultrasona girdiğimde dünyam başıma yıkıldı bebeğimin bütün organlarinin sağda olduğunu ve kalbinin gelişmediğini damarlarininda oluşmadığını öğrendik lütfen ama lütfen detaylı ultrasonu ihmal etmeyin hatta maddi imkanlar dahilinde 12. Hafta ikili test ölçümlerini ve bebeğin organ muayenesini perinatologda detaylida baktırınCanım hanım kardeşlerim şimdi size bir fikir soracağım, ben ikili test vs hiç bir şey yaptırmadım en son gittiğimiz de ise doktora detaylı ultrasonu sordum, o da dedi biz zaten burda her şeyi inceliyoruz aslında falan dedi gerçektende incelemesi güzel ama yine de emin olamadım yani. Detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum eşim de özel de yaptırırız istersen ama zararı var mı yok mu araştiralim dedi. Aranızda girmeyi düşünen var mı ?
Peki bebeğiniz doğdu mu ayrıntılı ultrason da çok geç eğer yaşamsal bi anomali varsa nasıl hareket edilecek bu tarama tesleri de kesin sonuç değil bunlar hep kafamda soru işaretiCanım benim ikinci gebeligim hastane muayenelerinde gayet saglikliydi detayli ultrasona girdiğimde dünyam başıma yıkıldı bebeğimin bütün organlarinin sağda olduğunu ve kalbinin gelişmediğini damarlarininda oluşmadığını öğrendik lütfen ama lütfen detaylı ultrasonu ihmal etmeyin hatta maddi imkanlar dahilinde 12. Hafta ikili test ölçümlerini ve bebeğin organ muayenesini perinatologda detaylida baktırın
Normalde sadece çipura yiyebiliyordum. Artık onu da yiyemiyorum bulantı yapıyor. Ya bi şekilde tamamlanıyordur eksikKizlar aranızda balık yiyen var mı ve hangi balık türlerini yiyorsunuz, ben genelde hamsi seviyorum
Şimdi yazdım eşime.Bir de onu dediğin gibi deneyeyimO zaman normal ızgara yiyemiyorsan Somon balığının da poşette olanı var ton balığı gibi onu da yemeyi deneyebilirsin, belki seversin
Canım en iyi zaman 12 artilarda yada 13kızlar merhaba, yarın 11+5'te doktor kontrolüm var ikili tarama da yapılır mı erken mi yoksa daha?
Evet canım olabilecek en riskli, sıkıntılı şeyi düşünüp kendimizi böyle yemeye devamvalla karından su falan aldırdılar bebeğin durumu baya baya farklıydı hamilelik anından doğuma kadar anneye de zarar verme ihtimali çok yüksekti... bebekte makat vb yoktu kalp rahatsızlığı olabilir dendi böyle cok değişikti onların durumu şu zamana kadar böylesini hiç duymamıştım ve tam 8 doktora gittiler hepsi aynı şeyi söyledi
Detay verip gebe arkadaslarimi telaslandirmak ve üzmek istemem ama çok ağır şeyler yaşadım 6 aylık kaybettik yavrumuzu. Allah korusun bir terslik varsa ileriki haftalarda öğrenmek çok yıkıcı o yüzden dedim imkan varsa 12. Haftada detaylıya girilmesi 20. Haftada tekrarlanmasını tavsiye ederim hepPeki bebeğiniz doğdu mu ayrıntılı ultrason da çok geç eğer yaşamsal bi anomali varsa nasıl hareket edilecek bu tarama tesleri de kesin sonuç değil bunlar hep kafamda soru işareti
Başınız sağ olsun sizi üzmek istemedim ben de 22. Haftamda kaybettim kızımı genetik problem vardı ama ultrasonda başka anomaliler de çıktı ben 11. Haftamda olacakları biliyordum yani doktorum bütün olasılıkları söylemişti ve bir bir çıktı ama ben sonlardimadim asla istemedim ama çok zor bi durum ileriki haftalarda kayıp yaşamak rabbim kimseye göstermesin herkese sağlıklı gebelikler versin insDetay verip gebe arkadaslarimi telaslandirmak ve üzmek istemem ama çok ağır şeyler yaşadım 6 aylık kaybettik yavrumuzu. Allah korusun bir terslik varsa ileriki haftalarda öğrenmek çok yıkıcı o yüzden dedim imkan varsa 12. Haftada detaylıya girilmesi 20. Haftada tekrarlanmasını tavsiye ederim hep
tamam tamam takmayacağımEvet canım olabilecek en riskli, sıkıntılı şeyi düşünüp kendimizi böyle yemeye devam
Sizinde başınız sağolsun ahirette sefaatcilerimiz olsunlar inşallah canım benim rabbim dünyada ki ve dünyaya gelecek olan evlatlarımıza sağlıklı afiyetli uzun ömürler versinBaşınız sağ olsun sizi üzmek istemedim ben de 22. Haftamda kaybettim kızımı genetik problem vardı ama ultrasonda başka anomaliler de çıktı ben 11. Haftamda olacakları biliyordum yani doktorum bütün olasılıkları söylemişti ve bir bir çıktı ama ben sonlardimadim asla istemedim ama çok zor bi durum ileriki haftalarda kayıp yaşamak rabbim kimseye göstermesin herkese sağlıklı gebelikler versin ins
Amin inşallah şu anda korkular oluyor ister istemez hep birşey olacak korkusu 3 kaybim var rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah sizin çocuğunuz var mıSizinde başınız sağolsun ahirette sefaatcilerimiz olsunlar inşallah canım benim rabbim dünyada ki ve dünyaya gelecek olan evlatlarımıza sağlıklı afiyetli uzun ömürler versin
Canım benim korkma içini ferah tut rabbim sana en güzelini nasip edecek sağlıkla bu evladını kucağına alacaksınAmin inşallah şu anda korkular oluyor ister istemez hep birşey olacak korkusu 3 kaybim var rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah sizin çocuğunuz var mı
canım alırlar mı 12 de detaylıya ya bir de benim sorunum normal doktora gidiyorum o detaylı ultrasonu da kendi yapmak istiyor ben perinatologa yaptırmak istiyorum şimdi gitsem perinatologa beni detaylıya alın desem alır mı ?Detay verip gebe arkadaslarimi telaslandirmak ve üzmek istemem ama çok ağır şeyler yaşadım 6 aylık kaybettik yavrumuzu. Allah korusun bir terslik varsa ileriki haftalarda öğrenmek çok yıkıcı o yüzden dedim imkan varsa 12. Haftada detaylıya girilmesi 20. Haftada tekrarlanmasını tavsiye ederim hep
Ben girdim canım 13+1 de tabiki alıyor İstanbul'da ikamet ediyorsan Fehmi Yazıcıoğlu tek geçerim 2li testide kendisi yapıyor muayene ücretinin içinde 1800 TL mutlaka perinatolog muayene etsin kadın doğumcu yada goruntuleme merkezlerindeki radyologlar olmazcanım alırlar mı 12 de detaylıya ya bir de benim sorunum normal doktora gidiyorum o detaylı ultrasonu da kendi yapmak istiyor ben perinatologa yaptırmak istiyorum şimdi gitsem perinatologa beni detaylıya alın desem alır mı ?
Genoxa cuma günü kan verdim cumartesi ellerindeydi acaba ne zaman sonuç çıkar onu bekliyorumBen girdim canım 13+1 de tabiki alıyor İstanbul'da ikamet ediyorsan Fehmi Yazıcıoğlu tek geçerim 2li testide kendisi yapıyor muayene ücretinin içinde 1800 TL mutlaka perinatolog muayene etsin kadın doğumcu yada goruntuleme merkezlerindeki radyologlar olmaz
Hadi inşallah hayırlı güzel haberler al canım benim zaten zor zamanlardan geçiyorsun evladın sana sifa gibi gelsinGenoxa cuma günü kan verdim cumartesi ellerindeydi acaba ne zaman sonuç çıkar onu bekliyorumben de acıbademde normal doktora 1000 mi ne veriyorum avukat olduğum için indirimim var yeditepe de prof Mustafa Başbuğa mıngitsem dedim o hastanede de çok indirimim var yarı yarıya benim için
amin canımHadi inşallah hayırlı güzel haberler al canım benim zaten zor zamanlardan geçiyorsun evladın sana sifa gibi gelsinzaten o olsun iyi olsun da başka kimseye ihtiyacım yok diyeceksin öyle bir güç verecek sana perinatolog ise tercih et kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?