2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım ben kullanmıştım akıntı fitili ama hamile değildim aynı dediğin gibi sabah tortulari düşüyordu öyle olması gerekiyormuş doktor sabah görürsün demişti bişey dicem ya benimde hamile kaldigimdan beri kokusuz ama yapışkan sümük gibi akıntım var doktoruma hiç soylemedim olabilir hamilelikte falan dedim kendi kendime söylemem gerekir mi tuvaletimi falan rahat yapıyorum çünkü hiç bir sikintim yok

Yaa hamilelikte nasıl kilo verdiniz cidden tebrikler. Hadi ilk aylar belki mümkün ama sona doğru bebeğin ağırlığı arttıkça sanki ölüm diyeti yapsak bile kilo veremiycez gibi düşünüyodum ben
Canım resmen ölümüne diyet yaptım ama beni stres bitirdi hastanede yattığım için çocuklarımı çok özlüyordum bana diyet yemekleri geliyordu zorluyordum yiyemiyordum bile

Canım resmen ölümüne diyet yaptım ama beni stres bitirdi hastanede yattığım için çocuklarımı çok özlüyordum bana diyet yemekleri geliyordu zorluyordum yiyemiyordum bile
Yaaaa kıyamaaam . Aman öyle olacağına az az alalım kilo. Yeter ki stresli geçmesin hiçbirimizin

Kızlar hastane kantindeyim açlık zor arkadaş gözümaçıldı şimdi,tahlilleri bekliyorum hemen çıkarmış,yaaa yine benim plasenta previa olarak gözüktü yani aşağıda dedi henüz tanı koymak için erken tabi dedi ama dikkatli ilerleyelim dedi,yani 3.kez plasentayla savaşmaya hazır değilim dua edin bana dainşallh çıkar bu sefer yukarı,cinsiyeti sordum erkeğe benziyor dedişu an bi önemi yok aslında benim için ama 3.erkek çocuğa hazır değilimneyse ki ilkim kız

Yaaaa kıyamaaam . Aman öyle olacağına az az alalım kilo. Yeter ki stresli geçmesin hiçbirimizin
Kesinlikle öyle canım dikkatli beslenince çok almıyorsun şu an beslenme koçu yakın arkadaşım var onunla ilerliyorum ilk 3ay kg almamalıydım şimdiden sonra 10kg alman normal dedi doğuma kadar tabi

Bu da bebemeee var mı bana da tahmin dr benzetti sadece sizler ne düşünüyorsunuz,12+2yim ama 13+4 çıktı usg de,bu ölçümler her hafta bile girsek oynuyor farklı usglerde ama erken döllenmeydi benim 2-3gün zaten

Eklentiler

• IMG_4489.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 51
Erkeğe benzettim ben canım. Ay benimde geçen pazartesi 11+3 çıktı ultrasonum normalde 10+3 tü diyorum acaba yanlış mı yazdılar cahillik işte

Kesinlikle öyle canım dikkatli beslenince çok almıyorsun şu an beslenme koçu yakın arkadaşım var onunla ilerliyorum ilk 3ay kg almamalıydım şimdiden sonra 10kg alman normal dedi doğuma kadar tabi
Bende diyetisyen eşliğinde ilerliyorum canım. ilk 6 ay eğer bebeğin gelişimi de iyi olursa kilo vereceğiz, son 3 ayda kontrollü kilo alacağz dedi. listeye uymaya çalışıyorum baya umarım dediği gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…