• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kız mı erkek mi diye bakarken bunu gördüm :)
Benim perinatolog da bu şekilde baktı 😂 cinyetin oldugu yere popoyla paralel düz cizgi çekti dikse erkek düzde kız dedi bizim ki minnacık çizginin üzerinde olduğu için %70 kız tam düz olsaydı kesin kız diyecektim dedi %30 yanılma payı bıraktı 😂

yaaa kaçıncı haftandasın? Benim 8.haftaya girince bıçak gibi kesildi bulantılar ayyy bi.daha grlmesin neydi öyle. İki haftada 4 kilo vermiştim
Yokk kuzucum yaaa ne gitmesi ben Bebek büyüdükçe azalır derken artıyor ilginç bir şekilde 13+4. Kız buzdolabim bulantidan yikayamadigim tencerelerle doluydu 5 gün elleyemedim 😂😂 yemek zaten çok zor yapıyorum hatta çoğu zaman yapamıyorum bulaşıkları iki üç saat sonra anca yikayabiliyorum 😂

Yokk kuzucum yaaa ne gitmesi ben Bebek büyüdükçe azalır derken artıyor ilginç bir şekilde 13+4. Kız buzdolabim bulantidan yikayamadigim tencerelerle doluydu 5 gün elleyemedim 😂😂 yemek zaten çok zor yapıyorum hatta çoğu zaman yapamıyorum bulaşıkları iki üç saat sonra anca yikayabiliyorum 😂
ay bu ben...halsizlilten hiçbir şrye elimi atamıyodum, şuan iyiyim ama. İnşallah seninde geçer bir an öncee

Kızlar doktor fitil vermişti. Akıntım var diye. 3 taneydi dün gece sonuncuyu kullandım . Kullanınca En az 1saat yattım. Ama lavaboda klozete erimiş şekilde düşüyordu onun bi faydası olur mu bana ? Eriyip yok olması gerekmiyor muydu.

Kızlar doktor fitil vermişti. Akıntım var diye. 3 taneydi dün gece sonuncuyu kullandım . Kullanınca En az 1saat yattım. Ama lavaboda klozete erimiş şekilde düşüyordu onun bi faydası olur mu bana ? Eriyip yok olması gerekmiyor muydu.
brnimdr öyle oluyordu faydası vardır illaki...

Back
X