- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Benim perinatolog da bu şekilde baktıKız mı erkek mi diye bakarken bunu gördüm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim perinatolog da bu şekilde baktıKız mı erkek mi diye bakarken bunu gördüm :)
Yaa bende öyleyim bide uyanınca bulantı başlıyor tekrar uyuyamıyorum baya bı suregünaydın, bugün kendimi daha da hamile hissederek uyandım. Çünkü geceleri lavabo ihtiyacım için kalkmaya başkadım artıık
doktor izin veriyor mu nioli yağınaBnde dün başladım nioli yağına
Bakalım fayda görecekmiyim merak edıyorum
yaaa kaçıncı haftandasın? Benim 8.haftaya girince bıçak gibi kesildi bulantılar ayyy bi.daha grlmesin neydi öyle. İki haftada 4 kilo vermiştimYaa bende öyleyim bide uyanınca bulantı başlıyor tekrar uyuyamıyorum baya bı sure![]()
bende gebelikte kullanılmıyor diye biliyordum dün bi doktor reelsi izledim o da öneriyordu doktordan doktora değişiyo galibadoktor izin veriyor mu nioli yağına
Yokk kuzucum yaaa ne gitmesi ben Bebek büyüdükçe azalır derken artıyor ilginç bir şekilde 13+4. Kız buzdolabim bulantidan yikayamadigim tencerelerle doluydu 5 gün elleyemedimyaaa kaçıncı haftandasın? Benim 8.haftaya girince bıçak gibi kesildi bulantılar ayyy bi.daha grlmesin neydi öyle. İki haftada 4 kilo vermiştim
Bugün doktora gideceğim unutmadan sorayım bunu bakalım o ne diyecekbende gebelikte kullanılmıyor diye biliyordum dün bi doktor reelsi izledim o da öneriyordu doktordan doktora değişiyo galiba
Günaydın. Ben bunun için 8. Haftadan beri kalkıyorum 7. Haftada olabilir. Hala kalkıyorumgünaydın, bugün kendimi daha da hamile hissederek uyandım. Çünkü geceleri lavabo ihtiyacım için kalkmaya başkadım artıık
Evet kız nubu düzE o zaman benimki sanki kız değil mi ya![]()
ben top patlasa uyanmazdım cok sasırtıcı oldu benim için elfldşdşdmmf bide karın ağrısıyla uyandım 2 gündür böyle akşam acile mi gitsem biGünaydın. Ben bunun için 8. Haftadan beri kalkıyorum 7. Haftada olabilir. Hala kalkıyorum![]()
ay bu ben...halsizlilten hiçbir şrye elimi atamıyodum, şuan iyiyim ama. İnşallah seninde geçer bir an önceeYokk kuzucum yaaa ne gitmesi ben Bebek büyüdükçe azalır derken artıyor ilginç bir şekilde 13+4. Kız buzdolabim bulantidan yikayamadigim tencerelerle doluydu 5 gün elleyemedimyemek zaten çok zor yapıyorum hatta çoğu zaman yapamıyorum bulaşıkları iki üç saat sonra anca yikayabiliyorum
![]()
ama cıkıntı görünmyor sankiEvet kız nubu düz
Sanırım kız gebelikler hep bulantili oluyormuş yaa şuan icindeyim ya sanki hiç bitmeyecek gibi geliyoray bu ben...halsizlilten hiçbir şrye elimi atamıyodum, şuan iyiyim ama. İnşallah seninde geçer bir an öncee
Maşallah uykun derin o zamanben top patlasa uyanmazdım cok sasırtıcı oldu benim için elfldşdşdmmf bide karın ağrısıyla uyandım 2 gündür böyle akşam acile mi gitsem bi
brnimdr öyle oluyordu faydası vardır illaki...Kızlar doktor fitil vermişti. Akıntım var diye. 3 taneydi dün gece sonuncuyu kullandım . Kullanınca En az 1saat yattım. Ama lavaboda klozete erimiş şekilde düşüyordu onun bi faydası olur mu bana ? Eriyip yok olması gerekmiyor muydu.
bulantı işi hç belli olmuyor ki brnim 2 hafta bilr sürmedi bulantım ama kız hissediyorum, bildiririrmSanırım kız gebelikler hep bulantili oluyormuş yaa şuan icindeyim ya sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor![]()
Maşallah canım gözün aydınKizlarrr günaydın güne gripli ama mutlu başladımelhamdülillah ikili test sonuclarimiz iyi çıktı
![]()